Plunksnia, mano draugė veria auskarus ir pati sau buvo įsivėrus į tris vietas lūpoje.Viena jų-virš lūpos. Gijo jai palyginus trumpai.Po dūrio dvi dienas buvo patinę,po to viskas liuks.Kiek žinau,ji su vandenilio peroksidu truputį tepė...
O man vakar pravėrė auskarą į liežuvį.Ta pati draugė.Hm,kai jį tik pervėrė,tai neskaudėjo visai,nes buvo užmarintas liežuvis, bet kai išėmė adatą ir reikėjo vert auskarą...

Nerado niekaip skylutės, nes buvau įtempus liežuvį.Tai viršuj rado vos ne vos,bet po to galima sakyti vėrė antrąkart su auskaru,tai galvojau išprotėsiu iš skausmo.Niekaip apačioj skylutės nerado,tai per jėgą prakišo. Truputuką kreivai,bet nieko tokio,net nesimato beveik.Tik skausmas nerealus buvo,nes juk auskaras galiukas ne smailus...
Žodžiu,prisikankinau ir antrą dieną kančios tęsiasi. Naktį žiauriai skaudėjo, šiandien nuo ryto vėl skauda. Skalavau drusko tirpalu,tai pagraužė ir dabar tik maudžia,bet eisiu suvalgyt kokio jogurtuko ar banano,tai vėl neaišku kaip..
Sunku ryt seiles, ką jau kalbėt apie arbatą ar tą patį jogurtą.Bet nieko,po truputį po truputį...Jau jei iškenčiau anuos skausmus,tai šitie,palyginus,nieko nereiškia