Įkraunama...
Įkraunama...

Priežiūra, po auskaro įvėrimo...

įsivėriau - neskaudėjo visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2008 12 17, 17:43)
gal kas žino, per kiek maždaug laiko užauga skylutė virš lūpos jei išveri auskarą?
aš vakar ryte išsivėriau ir vakare jau žiūriu kad nebeįgrūdu, o šiandien du kartus neradau savo vėrėjos studijoj ir jau palaidojau viltis dar įsibrukti... sad.gif
įsivėrus apie pusę metų aš buvau

na kad per viena diena uzgytu tai tikrai abejoju g.gif dar bandyk pati vertis, arba nueik i kita salona, turetu padet mirksiukas.gif

QUOTE(Gegytė @ 2008 12 17, 19:26)
įsivėriau - neskaudėjo visai smile.gif

o kurioj vietoj vereisi?
Atsakyti
Lūpą, apačioj kairėj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2008 04 21, 22:09)
niu ka niekas nepatarete, bet as igyvendinau savo troskima, gyjimas pries akis, o vaizdelis dabar toks blush2.gif  biggrin.gif
user posted image

super thumbup.gif koks skausmas ir kaip gijimas?
as tai siandien paskambinau i drakono zenkla ,pasakiau,jog ateisiu vertis 16.30 ,o atejus radau uzdaryta salona verysad.gif paskambinau,tai sake sestadieni ateit....
o vertis noriu i tragus kremzle ,tik labai jau skausmo bijau ir gijimo .gal kuri turit?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2004 08 28, 21:32)
o tai koki  tu auskara isiverei?? reikia pakeisti auskariuka jeigu vereisi gydomaji<su pistoletu, toki gydomaji isauna>!!!
o jeigu iskart vereisi ta skirta bambom, tai tada gal... apie tai nzn!

Pakeisti jokiu būdu po savaitės negalima, ir kiek žinau, neveria į bambą su pistoletais biggrin.gif , duria adata. Aš pati toki auskariuką bamboj turiu, jau pusantrų metukų. Purkšdavau kasdien su skysciu zaizdoms plauti. Man kosmetologe pamenu sake negalima jokio spirito, zelionkų ir pan, nes jos užgydo žaizdą, o turi susidaryt kanalėlis. drinks_cheers.gif Aš tai susigydžiau per pusmetį gal, bet buvo uždegimų, gerai, kad praėjo jie jau blush2.gif ax.gif . Šiuo metu vėl vaikštau su gydomuoju, nes jis man gražiausias ax.gif
Atsakyti
neatraset,o as prasiveriau tongue.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2008 12 17, 21:51)
na kad per viena diena uzgytu tai tikrai abejoju  g.gif

mano draugei kuo puikiausiai užgyjo..gaila baisiai jai buvo. lūpa tai lūpa, o vat liežuvy, kartais nereikia ir valandos..
Atsakyti
siandien pagaliau pasikeiciau auskara i toki,koki norejau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
fainai atrodo thumbup.gif

truputi pasiskolinsiu foto ax.gif
as tai noreciau va sitoj vietoj auskariuko:
user posted image

bet turbut labai trukdytu plaukai, ir miegot turbut nepatogu butu g.gif o dar kai macius kad ta kita puse taip atsikisus, tai nelabai graziai atrodo ax.gif
Atsakyti
oj gerai cia uzauskarinai mano ausi biggrin.gif as irgi ten noreciau ir gal versiuos kada kai sita uzgis jau ,drauge turi,sake miegot is pradziu buvo sunku prasiverus,bet daba lyg nieko ,o man irgi netrukdo auskaras miegot
Atsakyti
Turiu klausimą.. prašom pasakyti kur galėčiau už normalią kainą įsiverti auskarus į ausis. Niekada nebuvau prasidurus- labai bijau. rankos kojos virpa.. Pakonsultuokit ar skauda, kaip gyja, kokios kainos ir kur galima prasidurti???
Atsakyti