įsivėriau - neskaudėjo visai

QUOTE(Feline @ 2008 12 17, 17:43)
gal kas žino, per kiek maždaug laiko užauga skylutė virš lūpos jei išveri auskarą?
aš vakar ryte išsivėriau ir vakare jau žiūriu kad nebeįgrūdu, o šiandien du kartus neradau savo vėrėjos studijoj ir jau palaidojau viltis dar įsibrukti...
įsivėrus apie pusę metų aš buvau
aš vakar ryte išsivėriau ir vakare jau žiūriu kad nebeįgrūdu, o šiandien du kartus neradau savo vėrėjos studijoj ir jau palaidojau viltis dar įsibrukti...

įsivėrus apie pusę metų aš buvau
na kad per viena diena uzgytu tai tikrai abejoju

QUOTE(Gegytė @ 2008 12 17, 19:26)
o kurioj vietoj vereisi?
Lūpą, apačioj kairėj

QUOTE(lilayte @ 2008 04 21, 22:09)
niu ka niekas nepatarete, bet as igyvendinau savo troskima, gyjimas pries akis, o vaizdelis dabar toks

super

as tai siandien paskambinau i drakono zenkla ,pasakiau,jog ateisiu vertis 16.30 ,o atejus radau uzdaryta salona

o vertis noriu i tragus kremzle ,tik labai jau skausmo bijau ir gijimo .gal kuri turit?

QUOTE(Madam Butterfly @ 2004 08 28, 21:32)
o tai koki tu auskara isiverei?? reikia pakeisti auskariuka jeigu vereisi gydomaji<su pistoletu, toki gydomaji isauna>!!!
o jeigu iskart vereisi ta skirta bambom, tai tada gal... apie tai nzn!
o jeigu iskart vereisi ta skirta bambom, tai tada gal... apie tai nzn!
Pakeisti jokiu būdu po savaitės negalima, ir kiek žinau, neveria į bambą su pistoletais

neatraset,o as prasiveriau

QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2008 12 17, 21:51)
mano draugei kuo puikiausiai užgyjo..gaila baisiai jai buvo. lūpa tai lūpa, o vat liežuvy, kartais nereikia ir valandos..
siandien pagaliau pasikeiciau auskara i toki,koki norejau

fainai atrodo
truputi pasiskolinsiu foto
as tai noreciau va sitoj vietoj auskariuko:

bet turbut labai trukdytu plaukai, ir miegot turbut nepatogu butu
o dar kai macius kad ta kita puse taip atsikisus, tai nelabai graziai atrodo

truputi pasiskolinsiu foto

as tai noreciau va sitoj vietoj auskariuko:

bet turbut labai trukdytu plaukai, ir miegot turbut nepatogu butu

oj gerai cia uzauskarinai mano ausi
as irgi ten noreciau ir gal versiuos kada kai sita uzgis jau ,drauge turi,sake miegot is pradziu buvo sunku prasiverus,bet daba lyg nieko ,o man irgi netrukdo auskaras miegot