Įkraunama...
Įkraunama...

Priežiūra, po auskaro įvėrimo...

LABAS, NEPERSKAICIAU VISU PATARIMU, NES JU L,DAUG. PATI PRIES KELIS METUS VALYDAVAU DURIO VIETA VANDENILIO PEROXIDU IR PO TO SALICILO SPIRITU smile.gif NETUREJAU JOKIU PROBLEMU tongue.gif
Atsakyti
As vakar issiemiau auskara is bambos, nusprendziau uzsigydyt, nes vakar uzsikabinau ir pradejo kraujas begt, nusibodo jau. Isiveriau as ji pries puse metu, bet visa laika man puliuodavo, plaudavau su peroksidu ir auskara gydomaji nesiojau visada. Nezinau kodel man cia taip sad.gif
Atsakyti
smile.gif+2005 07 22, 21:17-->
QUOTE(curly smile.gif @ 2005 07 22, 21:17)
As vakar issiemiau auskara is bambos, nusprendziau uzsigydyt, nes vakar uzsikabinau ir pradejo kraujas begt, nusibodo jau. Isiveriau as ji pries puse metu, bet visa laika man puliuodavo, plaudavau su peroksidu ir auskara gydomaji nesiojau visada. Nezinau kodel man cia taip  sad.gif

man irgi tas pats buvo, uzsigydziau ir po 6 menesiu vel prasiduriau kol kas normaliai viskas. Negalima peroksidu valyti, medicininio metalo auskaras turi buti ir miargos patare purskaliukais po prausimo purksti ir gerai nusausinti. As purskiu bactine.
Atsakyti

man irgi tas pats buvo, uzsigydziau ir po 6 menesiu vel prasiduriau kol kas normaliai viskas. Negalima peroksidu valyti, medicininio metalo auskaras turi buti ir miargos patare purskaliukais po prausimo purksti ir gerai nusausinti. As purskiu bactine.

as tai galvoju, kad jei labai dar noresiu, tai isiversiu is naujo, tik jau priziuresiu taip, kaip patarei. Aciu biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2005 07 23, 20:28-->
QUOTE(curly smile.gif @ 2005 07 23, 20:28)
as tai galvoju, kad jei labai dar noresiu, tai isiversiu is naujo, tik jau priziuresiu taip, kaip patarei. Aciu  biggrin.gif

O as nenaudojau jokiu ypatingu priemoniu, valiau su kamparo spiritu arba su salicilo... Tik kaip veliau supratau dariau viena klaida, nes nezinojau... t.y. isimaudzius butinai reikejo nuvalyti bamba, auskara... kad viskas butu sausa. ax.gif
Po to kai suzinojau, kad reikia nusausinti, per kelis menesius visas susitvarke...
Atsakyti
As naudojau kazkoki spec tirpala. Bet tai tikriausiai tas pac kaip kamparo spiritas ar vandenelio peroksidas. Tik ipakavimas padarytas kad purkstu. Del to ir zymiai brangesnis
Atsakyti
Krisstute, as tai tau patarciau vietoj rinkutes isiverti paprasta auskariuka, as kai rinkute apvalia turejau, tai pastoviai uzsikabindavo ji man uz drabuziu sad.gif
Ir kaip tik pajudindavau as auskara, net issiimdavau, kad gerai praplaut viska. O praplaudavau su bactinu, turejau purskiama, jis patogesnis, nei paprastam buteliuke, pripurksdavau, isplaudavau ten viska, kas pripuliuodavo, prilipdavo, ir po to tiesiog leisdavau tam bactinui isdziuti, jis greitai dziuva.
Ir po menesio jau isorej buvo bamba uzgijusi. thumbup.gif mirksiukas.gif

PS: as irgi antra karta duriausi, irgi per ta sena kanaliuka pataike, tas kanaliukas turi buti ne maziau nei 6men senumo, kad butu pilnai uzgijes, kad po to nekiltu uzdegimas.
Atsakyti
Aš kai įsidūriau skylutes ausyse man liepė mėnesį kiekvieną vakarą tepti spiritu.
Atsakyti
QUOTE(Joana1 @ 2005 07 24, 16:39)
Aš kai įsidūriau skylutes ausyse man liepė mėnesį kiekvieną vakarą tepti spiritu.

Ausyse skylutes kitokios, tas kanaliukas mazesnis, jis gyja greiciau, ji ir dezinfekuot lengviau. Ir jei infekcija papuola, tai komplikacijos ne tokios tiketinos, kaip kad su bamba (nu tuoj mergas prigasdinsiu laugh.gif ).
Ausys uzgyja per 1-2men, o bamba - per 6men. Ja ir priziuret kitaip reikia. Gal ir su spiritu gerai butu, bet jau skausmelis blink.gif isivaizduoju, jis ne tiek dezinfekuoja, kiek pridegina, bet to juk sudirgina spiritas oda... g.gif
Atsakyti
Bet, matai ta rinkute tai is medicininio metalo, ir kazkaip man patinka kad gali sukineti valant, ir is abieju pusiu slylute oru kvepuoja. Pailga auskara kai turejau tai dazniau uzkabindavau. Budavo rengiesi tai jau kai lupsi tai net atrodo negera pasidaro doh.gif Ai dar taigi as protinga nuvaziavau ir nusipirkau auksini auskariuka, tai durejas liepe pasideti, vos ne amzinam saugojimui. Tipo bambukui pats prasciausias auksas metalas. Bet dar vistiek vilties nepalaidojus, laikysiu, kol bambyzas galutinai uzgys, o paskui bandysiu auksuotis. Dabar pakolkas su tuo baktine bambukas gerai laikosi, nors bijau cia prisigirti, kad nepradetu puliuoti.
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 07 24, 16:57)
Ausyse skylutes kitokios, tas kanaliukas mazesnis, jis gyja greiciau, ji ir dezinfekuot lengviau. Ir jei infekcija papuola, tai komplikacijos ne tokios tiketinos, kaip kad su bamba (nu tuoj mergas prigasdinsiu laugh.gif ).
Ausys uzgyja per 1-2men, o bamba - per 6men. Ja ir priziuret kitaip reikia. Gal ir su spiritu gerai butu, bet jau skausmelis blink.gif isivaizduoju, jis ne tiek dezinfekuoja, kiek pridegina, bet to juk sudirgina spiritas oda...  g.gif

kai man reikejo dezinfekuoti pradurta vieta, tai as nuejau i vaistine ir paklausiau kuo skiriasi tie purskalais, kuriuos rekomenduoja durimo salonuose nuo salicilo spirito ir nuo kamparo spirito. Tai man pasake, kad skiriasi tik kaina, o poveikis tas pats. ax.gif O jei kamparas labai isausina oda aplink bamba, tai galima deti kompresus medetku...
O valant su kamparu tai skausmo visiskai jokio, o jei ir siek tiek pagriauzia, tai tikrai, kad gyventi galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstute @ 2005 07 24, 17:19)
Bet, matai ta rinkute tai is medicininio metalo, ir kazkaip man patinka kad gali sukineti valant, ir is abieju pusiu slylute oru kvepuoja. Pailga auskara kai turejau tai dazniau uzkabindavau. Budavo rengiesi tai jau kai lupsi tai net atrodo negera pasidaro doh.gif Ai dar taigi as protinga nuvaziavau ir nusipirkau auksini auskariuka, tai durejas liepe pasideti, vos ne amzinam saugojimui. Tipo bambukui pats prasciausias auksas metalas. Bet dar vistiek vilties nepalaidojus, laikysiu, kol bambyzas galutinai uzgys, o paskui bandysiu auksuotis. Dabar pakolkas su tuo baktine bambukas gerai laikosi, nors bijau cia prisigirti, kad nepradetu puliuoti.

Pamenu kai prasiduriau, net neskaudejo ir net nesijaute, kad turiu auskara.... ax.gif
Na bet paskui unsure.gif po savaites ir prasidejo visi "malonumai"... na zinoma, kiekvienam individualiai, bet vat man ne pyragai buvo... schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti