Įkraunama...
Įkraunama...

Klaudija

QUOTE(Kristina-P @ 2006 08 03, 00:59)
Ka manot apie Klaudijos varda? ax.gif

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Atsakyti
Koks forumas, patine-nepatinka. verysad.gif
Atsakyti
Mano draugės dukrytė Klaudija.Mergytė egzotisko grozio,tad ir nelietuviskas vardas labai tinka.Tik nezinau,ar ji zino sio vardo reiksme,o jei nezino,tai gal ir geriau.Kiek zinau zymioji klaudija sifer turėjo problemu su kojomis-jai buvo daryta koju tiesinimo operacija.As asmeniskai neduociau savo dukrai tokio vardo...
Atsakyti
Aš asmeniškai pernelyg nesižaviu vardo rinkimias pagal jo reikšmę doh.gif Ir kad 'claudus' reiškia šlubas tik šiandien sužinojau blink.gif Bet pats vardas man gražus, toks didingas ir aristokratiškas... kaip koks Romos imperatorius Klaudijus. Nors anksčiau nepatiko, kaip ir vardas Klara... Kažkaip tos pirmos dvi raidės KL erzindavo biggrin.gif
Atsakyti
man grazus biggrin.gif
Atsakyti
Visai nieko ax.gif
Atsakyti
SKAMBA DIDINGAI smile.gif
Atsakyti
nu nežinau man tai vardas nelabai, dabar ją vadina Klaudyte, bet aš asmeniškai tokio vardo neduočiau. Visų pirma reikia pasižiūrėti ką tas vardas reiškia.
Atsakyti
Man patinka. Gražus vardelis thumbup.gif
Atsakyti
Man tai labai grazus. tik reiksme kvaila - is lot kalbos klaudus - slubas verysad.gif
Atsakyti
visai ne
Atsakyti
Man grazus vardas smile.gif o sis vardas gal ne is lotynu k. kiles, kazkaip keista, kad vardas turetu tokia reiksme. gal jis pvz is graiku ir reiskia visai ka kita bigsmile.gif
Papildyta:
na ne, is tiesu is lot. - slubas. keista g.gif jauciu neduociau schmoll.gif
Atsakyti