man tai nelabai toks kažkos per daug užsieninis

Normalus vardas, tik nelietuviškas.
Bet savo vaikui tai neduočiau.
Bet savo vaikui tai neduočiau.

o as pazistu tokia vokiete, tokiu vardu....labai miela moteris ir vardas grazus! Bet tik nesuprantu, kodel lietuviai nori rinkti uzsienietiskus vardus??? Juk begale lietuvisku graziu....tai gal Nora rinkit ir vokiskas, arba Silke, oder Rumi
Papildyta:
Mano draugės dukrytė Klaudija.Mergytė egzotisko grozio,tad ir nelietuviskas vardas labai tinka.Tik nezinau,ar ji zino sio vardo reiksme,o jei nezino,tai gal ir geriau.Kiek zinau zymioji klaudija sifer turėjo problemu su kojomis-jai buvo daryta koju tiesinimo operacija.As asmeniskai neduociau savo dukrai tokio vardo...
sorry nusisneketa....prie ko cia vardo reiksme ir Klaudijos Sifer kojos?????
Papildyta:
Mano draugės dukrytė Klaudija.Mergytė egzotisko grozio,tad ir nelietuviskas vardas labai tinka.Tik nezinau,ar ji zino sio vardo reiksme,o jei nezino,tai gal ir geriau.Kiek zinau zymioji klaudija sifer turėjo problemu su kojomis-jai buvo daryta koju tiesinimo operacija.As asmeniskai neduociau savo dukrai tokio vardo...
QUOTE(kitik @ 2006 08 15, 16:26)
o as pazistu tokia vokiete, tokiu vardu....labai miela moteris ir vardas grazus! Bet tik nesuprantu, kodel lietuviai nori rinkti uzsienietiskus vardus??? Juk begale lietuvisku graziu....tai gal Nora rinkit ir vokiskas, arba Silke, oder Rumi
Papildyta:
Papildyta:
Aha prie ko cia tos kojos???

QUOTE(modestasta @ 2006 08 15, 16:51)
Prie to, kad "claudia" reiškia "šlubė". Man labai gražus šitas vardas, bet reikšmė

man iskart kyla klausimas, o ar grazu mergaite Pamela? negrazu. manau uztektinai yra graziu lietuvisku vardu ir man vaikams duoti tokius vardus is uzsienietisku filmu tai

Man labai labai
, visada galvojau, kad duosiu savo dukrytei
, bet kai suzinojau vardo reiksme-pabijojau
, nes kaip tik turejom problemu su klubo sanariuku, tai pagalvojau, kad tas vardas gali pazenklint visam gyvenimui
. Tikiu vardu reiksmem
-vat ir visa beda
. Bet vardas man vis tiek liko labai mielas
Jei netiket reiksme, tai jis labai grazus 
Papildyta:
Butent!

Papildyta:
QUOTE(Žuvė @ 2006 08 03, 09:12)
pažįstama Klaudija dabar jau panelė turėtų būti. Vaikystėj niekas ją Klaudička ar Klavka nevadindavo, papraščiausiai - Klaudija. Čia nuo žmonių mentaliteto priklauso. Teko pastebėt, kad vieni įpratę visus vardus rusiškais trumpiniais šaukti žmones - Eugenija - Genka; Regina - Reginka ir t.t. Baisiai nemalonu ausei. Beje, dvi iš trijų pažįstamų Nijolių niekas ir niekada nevadindavo Nilkom, visada buvo Nijolėmis.
Butent!

Na gal ir nieko... bet taip pat neduociau...
Man grazus tik kad reiksme ne kokia
QUOTE(smail @ 2006 08 22, 20:21)
Man grazus tik kad reiksme ne kokia

Gražus vardas