Įkraunama...
Įkraunama...

2019 m. gegužinukės

Ačiū,pasiskaičiavusi buvau teisingai 7 sav.eina.bet sunku kaip ir minėjot tarp mėnesinių, ciklo dienas paskaičiuoti,nes pas mane jos visada nereguliarios būdavo.. laukiu greičiau pas ginekologe padarys ultragarsu bus ramu ☺ ar geriate kokius vitaminus? Aš tai pridėjau folio rūgštį,žinau prieš pastojant gerai ir neištumo metu.

Atsakyti

As pradejau gerti folio rugsti tik suzinojusi, kai pas daktara nuejau, parekomendavo gerti ir vit.D, nes cia kazkoks bendras trukumas jo, nezinau, ar man butent truksta, nu tai nusipirkau tiesiog rinkini vitaminu nesciosioms. 

Atsakyti

Aš tik šeimos nariams ir dviem draugėms pasakiau. Geriu folio rūgštį, nes ją būtinai rekomenduoja gerti, vitaminą C ir geležį. D negeriu, bet gal reikia gerti, nes saulutė dingo ir nebėr iš kur pasikrauti :) (vitaminas D gaminasi saulėje, Lietuva yra nesaulėta šalis, todėl lietuviams, kaip ir Šiaurės šalių gyventojams, trūksta vitamino D).

Atsakyti

Tik pasisakiau, kad manes visai nepykina, ir du rytus pykino :) kol kas nestipriai, uzkandau, atsigeriau vandens ir praejo. Bet nejauciau atgrasumo kazkokiam maistui ar kvapams. Kaip ir nesinori kazko labiau ar kito nei anksciau valgyti. O jus kava geriat?

Atsakyti

Na geležis irgi gerai,aš tai pat pasigyriau,kad gan neblogai jaučiuosi ir šį pirmą rytą su wc draugavau.. tik atsikeliau taip supykino.. kavyte aš geriu viena puodelį į diena,nes mano spaudimas žemas,dažnai galva skauda,tai taip pasikeliu truputį aš jį,ar Jūs geriat? ☺

Atsakyti

Aš kavą geriu, tik man nelabai jos norisi... Tai geriu tik vieną puodelį ir žymiai silpnesnę, bet vieną dieną išgėriau du kartus. O jūs sportuojate?

Atsakyti

Aš prieš tai sportavau,vaikščiojau į sporto klubą,bet pradėjau silpnai justis,net treneris sakydavo,kad silpnokai pasportuoju.. tai nėjau kelias sav.  nesupratau kas yra..ir po to sužinojau,kad laukiuosi..  tai dabar neinu jau, kam lipti per save.. užtenka darbo.. o Jūs sportuojat? Aš galvoju visai būtų įdomu nueiti į neiščiūjų joga,ten ir pratimų tam skirtų padarai ir psichologiškai sustiprina,nieko nesate girdėjusios? ☺

Atsakyti

As geriau kava, du puodelius per diena, is pradziu, bet dabar geriu kava be kofeino, kartais isgeriu puodeli normalios, kai esu ne namie ar darbe. Del to galvoju irgi galbut truputi labiau pavargusi jauciuosi, nes buvau pripratusi prie kofeino :hm: Per diena leidzia ne daugiau 200mg, bet kaip suprantu normaliu atsitiktines imties tyrimu nelabai yra. As siaip nelabai sportuoju, kartais namie su svarmenimis, bet vazineju dviraciu kalnuotoj vietovej kiekviena diena. Kai pirma suzinojau, kazkaip norejosi saugotis, atrode, net nusiciaudet baisu :D bet dabar kai susigyvenau su sita busena, nepergyvenu del fizinio kruvio, ir daktarai rekomenduoja nemesti sporto ir net gi pradeti, jei iki nestumo nesportavo, zinoma proto ribose, ne kazka ekstremalaus ir kaip bet kuriam pradedanciajam siulo pradeti po truputi. Aisku reikia pasirinkti atitinkama kruvi, kad kvepavimas butu normalus, nes kitaip gali trukti deguonies vaikui. O siaip, manau, fizinis kruvis jei ir pakenks, tai labiau mamai, nei vaikui. Nesciosios tampa lankstesnes, tai del to apsidziaugusios moterys gali pervertinti savo jegas.

Atsakyti

Vakar buvau  pas savo ginekologe,tai viskas gerai,vietoi įsikūrias žirnis.Krūva tyrimų pasidaryti reikia,išrašė vitaminus Vit Elevit ir plius folio rūgštis,kokius Jūs vitaminus merginos geriate?  :4u:​ beja kaip jaučiatės ? 

Atsakyti

Kokie ten vitaminai ieina i Vit Elvit? Ir kokie tyrimai? As jau nekantrauju del savojo vizito, jau busiu 11 savaiciu tuomet, o noretusi anksciau patvirtinimo.

Atsakyti

Įeina labai daug vitaminų B1,B2,B6,A,C,D,E Calcis,Magnis,cinkas,geležis ir dar ko reikia kūdikiui ir besilaukiančiai :) tyrimai kraujo,šlapimo po jų tik užves mamos ir kūdykio knygute.. dar reiks nuo 11sav.pasidaryti nuo apsigimimų tyrimą. Ir lankytis reiks į menesį kartą stebės abiejų sveikatas,kaip augam ir t.t ☺ labai ramu kaip patikrino,apžiūrėjo ir patvirtino viska.Tai pat laukiau labai šio vizito.

Atsakyti
Labas vakaras....jungiuos ir aš į Jūsų būrį jei priimsit??? smile.gif
Jau 7 sav. Man...
Papildyta:
QUOTE(Rosita30 @ 2018 10 02, 18:01)
<p>Įeina labai daug vitaminų B1,B2,B6,A,C,D,E Calcis,Magnis,cinkas,geležis ir dar ko reikia kūdikiui ir besilaukiančiai smile.gif tyrimai kraujo,šlapimo po jų tik užves mamos ir kūdykio knygute.. dar reiks nuo 11sav.pasidaryti nuo apsigimimų tyrimą. Ir lankytis reiks į menesį kartą stebės abiejų sveikatas,kaip augam ir t.t ☺ labai ramu kaip patikrino,apžiūrėjo ir patvirtino viska.Tai pat laukiau labai šio vizito.</p>


Aš jau patvirtinimą žinau...nes per savaitę išgyvenau pragarą...visą sav. Vėmiau rūgštim, burnoj šlymštus skonis, pilvą maudžia, šoną skaudą, pilvas staigiai išsipūtė, pastovus alkio jausmas, rėmuo, šaltkrėtys...
Tai pspc praleidus 3 val...sužinojau šią džiūgia žinia... smile.gif
Lauksiu labai vizito pas genetikus...
Atsakyti