Įkraunama...
Įkraunama...

2019 m. gegužinukės

Pas mane tai pat kai buvau nuėjusi,buvo 6sav.ir 4d. Padarė echoskopija įteikė nuotraukyte,parodė per ekrana kaip kas kur randasi ir kad viskas gerai.Prieš tai ant kėdės dar sodinosi tai pat pasake bus 6,7 savaitės dar echo nebuvo padariusi jau juto ir matė gydytoja. Kažkaip pastebėjau labai nevienodai viskas visoms,kiek suprantu nuo ginekologės viskas priklauso.

Atsakyti

Turbut viskas priklauso nuo ginekologės...

Atsakyti

nu neissikenciau ir nuejau privaciai paziureti. Pas mane vis buna paskausta tik viena sona ir vis ta pati, daktare neitare nieko keisto ir net nesiunte jokiu tyrimu daryti, o man vis neramu buvo, nes jeigu ne gimdoj vystosi, tai geriausia kuo anksciau issiaiskinti. Nu bet viskas gerai, kaip turi buti, lygiai tiek laiko kaip skaiciuojant nuo pirmos menesiniu dienos, sirdele plaka reikiamu greiciu, amnionas ryskus, zodziu nusiraminau ir esu be galo patenkinta  :nestuke vaikutis atrodo kaip keptas visciukas  :D 

Atsakyti

Steisi!!!Valio!!!Sveikinu, kad viskas puiku!!!

O man sonus irgi skauda, bet daktare, kad taip gali būti...mat gaminasi kažkoks geltonkūnis, kuris saugo nėštumą...įdomiai skambėjo, bet nesigylinau...

Ryt einu pas gine...ir reik būtinai į santariškes pas genetikus registruotis...

Ar dar nėštukių, kurias pykina???Aš tikiuos, kad aš viena likau???

Atsakyti

mane vis dar pykina rytais, bet kaip ir anksciau lengvai, uztenka pavalgyti. Manau normalu iki 2 trimestro, na, kitas ir visa nestuma gali pykinti. 

Atsakyti

Sveikos!

Bet tai kiek Jums nedaug savaitėlių... Mano vaikučiui jau rytoj sueina 10 savaičių. Pagal mėnesines jau ir 11 būtų penktadienį. Pagal Jūsų terminus aš gal ir balandžio gale pagimdysiu :)))

Mane pykino tik prieš kelias dienas, po vieno baliaus, bet gal dėl to, kad persivalgiau :)

Atsakyti

O man sonus irgi skauda, bet daktare, kad taip gali būti...mat gaminasi kažkoks geltonkūnis, kuris saugo nėštumą...įdomiai skambėjo, bet nesigylinau...

Ar dar nėštukių, kurias pykina???Aš tikiuos, kad aš viena likau???

žinok aš kai buvau pirmam echo, pas mane irgi pamatė tą geltonkūnį ir kaip supratau didesnį nei yprasta. sakė kad dėl jo gali paskaudėt pilvo ir nugaros apačią, tai ir šonus matomai. o man ir skaudejo. tik kiek suglumino, nes klausė ar neturėjau niekad cistos, sakiau ne. reiks sekantį kartą paklaust, ar dar vis viskas gerai :ax:

mane dar vis pykina. šiandien prisidėjo dar ir galvos skausmai nuo vakar vakaro, per visą naktį, tai pykino rodės dvigubai-ir šiaip, ir nuo galvos :oh: labai jau laukiu pagerėjimo - pasiilgau energijos ir jėgų, noro kažką veikti, daugiau bendrauti. nes dabar daugiausia norisi ilsėtis ir namie būti :)

Atsakyti

Steisi aš...aš....labai tikiuos, kad man taip nebus...

Bet vis nenustoja pykint...

Atsakyti

Happyme...

Kaip aš tave suprantu...aš ir neturiu nei energijos, nei jėgų!!!Sėdžiu namie...tik į darbą dar vaikštau! Dar tiek prisiverčiu...Nors daktarė jau dukart siūlė bilietenį...Ale atsisakau...nesu gi invalidė...

Gersi skubu pas ginę!!!

Atsakyti

O kodėl Jums gydytoja siūlė biuletenį?

Atsakyti

Del pastovaus pykinimo ir skausmu...paskyre dvi sav. Gulima režimą...

Nu bet sakau mano darbas lengvas...tai pasakiau kur ir kuo dirbu...tai tiko...

Man pavyko užsiregistruoti pas genetikę į Santariškes...

Vakar ginė...sakė viskas gerai...įtraukė į nėščiųjų įskaitą...sakė 8 sav. Ir 4 dienos...

Atsakyti

Pas kokia uzsiregistravote ir kadA? 

Atsakyti