man jau kelinta diena is eiles kazkaip maudzia nugaros apacia, reikia labai tiketis, kad ten kazkur zirnis krapstosi, o ne koks uzdegimas bando islyst
Gadink nt, juk mes panasiai naulaukiam mm
Pasidariau ot, tai truksta truksta..
nors palyginus su kitais, tai siek tiek vilciu teikia... ![]()
62391156-B86D-4FE5-B1AC-FB680F692935.jpeg 128,06KB
0 Parsiųsta kartų
04DB0885-D58E-4B66-AA86-DC3D7005A816.jpeg 77,61KB
0 Parsiųsta kartų
Nu nenoriu dar per anksti prisisvajot, kad paskui verkt nereiktu
lauksim rezu
Aš ir taip masčiau, o paskui galvoju a anksčiau a vėliau paliūdėt. Nors turiu vaiduoklį neskubu džiaugtis, kol nematau kylančio hcg ir ar gimdoj ir kol neatejo mm diena prisilaikau.
Aš ir taip masčiau, o paskui galvoju a anksčiau a vėliau paliūdėt. Nors turiu vaiduoklį neskubu džiaugtis, kol nematau kylančio hcg ir ar gimdoj ir kol neatejo mm diena prisilaikau.
Žinok turbūt net po mmm tas džiaugsmas pilnai neateis 🤦♀️ va aš laukiau mm dienos - praėjo. Laukiu dabar vizito pas giną ketvirtadienį. Paskui lauksiu turbūt kito vizito, tada 12 sav, tada judesių, tada dar kažko 😀 jau susigyvenau, bet vistiek neramu. Nepykina - blogai, pykina išvis mirštu 🤷♀️ nu kur tas džiaugsmas mano 😂😂
Žinok turbūt net po mmm tas džiaugsmas pilnai neateis 🤦♀️ va aš laukiau mm dienos - praėjo. Laukiu dabar vizito pas giną ketvirtadienį. Paskui lauksiu turbūt kito vizito, tada 12 sav, tada judesių, tada dar kažko 😀 jau susigyvenau, bet vistiek neramu. Nepykina - blogai, pykina išvis mirštu 🤷♀️ nu kur tas džiaugsmas mano 😂😂
Džiaugsmas po 9mėn.
ir tada tai tas neramu tai anas