Įkraunama...
Įkraunama...

Neišeina susitaikyti su vaikino praeitimi

QUOTE(cambala @ 2018 10 06, 21:16)
As tai geriau vibratoriu isigyciau, nei pries moteri skesciaus.

Pamirsot,.. kokia as moteris, vyras su priciudais. paklausykit Ubuntienes. Ji jums paaiskins.
Ir dar cia kitos, kurios manyje nemato jokios moters.

QUOTE(cambala @ 2018 10 06, 21:16)
Ateiciau i susitikima, ziuriu neaisku kad sedi, atsigerciau kavos, pazvengciau is kazko, palinkeciau gero vakaro ir daugiau vsio.


Tokie buvo visi susitikimai su moterimis. Pirmi. Tai normalu, nes su lezbemis nebuvau susitikes.

Dar... tos kurios daugiausia atsizegnoja: "Niekad , niekada, tik per mano lavona" yra labiausia sukalbamos ir paveikiamos.

Tos kurios apgalvoja ivairius variantus, protingai analizuoja - labai sunkiai paveikiamos, jei is viso paveikiamos...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 06, 21:33)
Pamirsot,.. kokia as moteris, vyras su priciudais. paklausykit Ubuntienes. Ji jums paaiskins.
Ir dar cia kitos, kurios manyje nemato jokios moters.
Tokie buvo visi susitikimai su moterimis. Pirmi. Tai normalu, nes su lezbemis nebuvau susitikes.

Dar... tos kurios daugiausia atsizegnoja: "Niekad , niekada, tik per mano lavona" yra labiausia sukalbamos ir paveikiamos.

Tos kurios apgalvoja ivairius variantus, protingai analizuoja - labai sunkiai paveikiamos, jei is viso paveikiamos...

Eina nx tokie briedai...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 06, 20:50)
Jau aiskinomes, kad vaikus padariau pagal nurodyma, kiek galima.

Antra - as vaiku neatsisakiau, tai exe sake, kad SURAS JIEMS GERESNI TEVA. As buvau irgi GERAS, bet dabar jiems reikia DAR GERESNIO (tipo geresnes salies piliecio, turtingesnio, etc. Tada dar nebuvo ES)
Maciau, kad visai aplinkai (jos tevams pirmiausia) - nusispjaut. Be to tada mane praktiskai atitempe is AUS tai jau maan kur isvykt tada neebuvo JOKIU GALIMYBIU. Tai ir vaikai labai nespjaude i PASAKISKAS perspektyvas uzsienyje. Nes isaukleti buvo tik ziuret naudos.

Tada as susitaikiau, tegu ieskosi kur geriau ir isnyksta is mano gyvenimo.
Kelio jiems atgal nebuvo. Po to atitinkamai elgiaus ir jie visai atsoko.

Kas cia neaisku??? Paatrankyk svo galva i siena, gal kompas makauleje geriau dirbs. Rusiska TV uzvozus kumsciu per virsu - pradedavo rodyti.

Eik nx, debile. Niekam tavo kliedesiai neįdomūs, ko paklodes rašai? Omg šiiiiiitiek energijos skirt pezalams apie ex, gal tu pats eik patrankyk tą savo iškrypusią makaulę į pušį, nors ir taip jau stipriai trinkteltas, matosi, ir nejausk poreikio teisintis, tvarius buvai, esi ir būsi. Labai nelaimingas tvarius
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 06, 20:56)
Aik jau aik... Sikna nusvilo? Bendraminciu pasigedai?
Cia Idomucia tavo dabartinei tikras issigelbejimas.
I sita vieta man Idomucia neatsako, tipo nemato. Nu kokia tikra, ne lesbi pakraipos ar kokia nelabai sveiko proto ( atsiprasau 4u.gif ) moteris tekes uz vyro/ motets su papais ir anuo galu?
Kai tu ieskosi vyro( nu kai sitas iseis pas normalia kotlietu valgyt), susieitum su tokiu?
Kaip nesupuves, zmogiskas zmogus- Idomucia geras. Nemelagis, tik labai gyvenimo isbalansuotas.

ką čia pliurpi, kvėša? eik dar pakapstyk kas vaikų neturi ar vyrų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 06, 21:05)
Jus nieko nesuprantat apie lezbietes. Varyt tai labai arsios, bet jei liktumet vienos tai 80 proc jusu, toks sutverimas (jusu amziaus grupeje) praeitu uz idealu.
Tada pakeistumet plokstele.
Pasakojau apie tokia drauge, ji man simpatizavo, paskui karta forrume pasivare (ant tokiu, kad cia butu trumpa kalba arba-arba).
Na as jai is karto, labas - as va ir esu toks.
Ji- "na tai niekoo tokio tada". Ir buvom susitike ir viskas butu gerai jei nebuciau jaau turejes.
Toliau pries tai turejau ex drauge, "Draugavom" pora metu. Paskui viename bendrame forume (kitame, cia buvo anksciau), kai jau issikyrem, ji parase posta, kad mol va su iskrrypeliu diskutuojat.
Jai kazkas atsake: "Kai buvo su tavimi - tai buvo geras, o kai paliko tai pasidare iskrypelis"
Ji dingo ir daugiau nesirode.
Visa tai rasau tik tam kad per daug jau juokingai jus kitus vertinat, lyg gyvenime nieko nemaciau. Skaiciau dar visokiu istoriju ir Rusijoje ir Ukrainoje, na zinot.. ten ne vakaru tolerantiska publika. Bet jus perdedat problemas iki juokingumo

yra moteru, kurios su visiskais degradais chroniais gyvena, tik va tu chroniu tai nedaro nomaliais kandidatais. O kaip kas cia rinktusi, tai jus nei zinot, nei ka, manau, sveika normali moteris, greiciau viena gyventu, nei su bele kuom, kas tik vyriskos gimines...
Taip, yra visokiu sutrikusiu zmoniu, su ligom, nukrupimais, priklausomu ir t.t. tai nieko nekeicia, apie tai ka snekam, jei kazkokiom moterim tokie tinka, tai gerai lai buna visi laimingi.

Tik tai nekeicia to, kad tavo saviverte neadekvati - tai tu save zemini tai aukstini, nemyli saves, nemylejai ir zmonos, nes niekas nepradeda taip varyti apie mylima zmogu, nes jei myli, tai myli. O jei tik stengiesi buti geras, tai nereiskia ,kad mylejai, aisku gal taip isivaizdavai, kad myli, bet va problemos gyvenime ir parode tikruosius jausmus ir poziuri i ta moteri ir tavo dvasinia sveikata ir net vaikus..
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 06, 22:25)
Taip, yra visokiu sutrikusiu zmoniu, su ligom, nukrupimais, priklausomu


Ziurek neprisnekek tikru ligu, beieskodama kituose nereiksmingu dalyku. Nematei gal nelaimiu...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 06, 22:37)
Ziurek neprisnekek tikru ligu, beieskodama kituose nereiksmingu dalyku. Nematei gal nelaimiu...

tu rimtai nenormalus, maciau as daug ko gyvenime, bet mano patirtis nekeicia pasaulyje esancios realybes. Nereikia puldineti ant kitu, norit pateisinti savo slykstu, nezmoniska elgesi su moterim.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 06, 18:55)
Ka jus vadinate susireiksminimu yra tiesiog realus poziuris i situacija.

As visai nelaikau saves "kazkuo ten". Priesingai, apie save pateikineju gana neigiama informacija.

Mane labiau stebina, kodel sakysim moterims mazai tinka tie realus vyrai, kuriems potrauki jos taip deklaruoja. O, pav., tinka subjektai kuriems su vyriskumu yra rimtos, jau aptartos problemos.
Man atrodo, kad lietuves moterys truputi neadekvaciai suvokia vyriskuma. Vyrams tas nelabai priimtina tai gaunas kazkoks konfliktas.


Tai yra tik Jūsų požiūris ir nieko daugiau. Jis realus tik tiek, kiek Jūs jį realiu laikot.

Laikot smile.gif Nėra labai svarbu, kokią informaciją pateikiat. Svarbiau tai, kokią išvadą iš tos informacijos darot. Ir ji tikrai nėra neigiama Jūsų atžvilgiu. Visose situacijose Jūs finale buvot teisus. Na, išskyrus tas, kuriose kalbat apie kažkada nekalta buvusią savo dabartinę. Bet ji "geresnė" tik tol, kol nesuklydo (pagal Jūsų standartus). Jei ji padarytų vieną klaidą, ji labai greitai būtų nurašyta į tas beviltiškas ir naikintinas.

Aš - lietuvė moteris, iki šiol turiu tik vieną sutuoktinį - lietuvį vyrą. Neturiu jokių pretenzijų jo vyriškumui. Ir jokių konfliktų dėl to. Atitinkamai nelabai suprantu, ką turit omenyje.

QUOTE(Monteverte @ 2018 10 06, 19:24)
Bet jūs rimtai čia neteisingai biškiuką. Aš puikiai pamenu Idomucios postus kaip jis rašydavo apie save, kad tai jis antrarūšis, kad tai jis traumuotas ir brokuotas, nes jau buvo vedęs, turėjęs vaikų ir ką dabar naujai, neturėjusiai šeimos gali pasiūlyti? tik savo traumas? Tai tada jis rašė, kad labai daug kur nusileidžia savo dabartinei žmonai, pvz., jei jis nori prie jūros, o žmona į kalnus, jis nusileidžia, jie važiuoja į kalnus ar pan.
Jis bandė megzti naujus santykius su tokiomis kaip jis, išsiskyrusiomis, bet jam nesisekė, nes jis matydavo tik tų moterų išnaudojimą, kad joms tik jų subinė ir jų vaikai svarbūs, o jis gali net vaikų dėl mylimos moters atsisakyti ir pan.

Maždaug taip. Gal jums aiškiau dabar bus?


O taip, jis traumuotas ir brokuotas (taip jis teigia). Bet toks jis "yra" tik lyginant su tomis, kurios nekaltos iki jį sutinkant buvo. Tik lyginant su labai maža visuomenės dalimi (jei atmestam tas, kurios dar darželį lanko ir realiai "kaltos" dar nelabai gali būti). Daugiau nieko. Lyginant su kitais, jis - protingesnis, įžvalgesnis, daugiau matęs, teisingesnis ir kitoks -esnis.

Sakot jis bandė megzti santykius? Butaforija. Bandyti megzti santykį su ta, kurią iš karto laikai prasta, nudėvėta, nieko verta ir antrarūše, tai tas pats, kas nebandyti nieko. O paskui stebėtis, kad nieko nepavyko... kvaila. Vaikų atsisakyti dėl santykių... Nu tiek to, čia jau reikia tam tikro bukumo lygio, kad taip daryti.

Monteverte, galbūt aš neskaitau visko, ką Idomucia rašo SM. Bet skaičiau pakankamai, kad turėčiau savo nuomonę. Nepaisant to, dėkui už paaiškinimą ir Jūsų požiūrį mirksiukas.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 06, 19:50)
Jau aiskinomes, kad vaikus padariau pagal nurodyma, kiek galima.

Antra - as vaiku neatsisakiau, tai exe sake, kad SURAS JIEMS GERESNI TEVA.


Nu tikras vargšiukas, net ir vaikus per prievartą padaryti reikėjo... Ir jokios atsakomybės už sprendimą. Jūs nekaltas, ex kalta. Net dėl to, kad vaikų turit smile.gif Bėda...

Exė pasakė, kad suras, o "tėvelis" Idomucia nuleido galvą kaip teliukas ir nieko negalėjo padaryti. Nu tikrai tėvas, ne kitaip.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 06, 19:56)
Vaikai jau buvo tokio amziaus, kad ir i kalejima galejo sesti, tai gal nereikia, kad jiems natturaliai galejo buti vienodai, ka ju motina daro.


Jūs, suaugęs žmogus, seniai sulaukęs amžiaus, kai į kalėjimą galima sėsti, tai pasidavėt. Be kovos. Arba kovojot nepakankamai. Ir dar teisus likot smile.gif O vat vaikai tai matai turėjo atstovėti ir už Jus, tėvą, ir prieš ją, mamą. Teip, teip, tikrai Jūs teisingai pasielgėt. Niekaip kitaip to ir negalima vertinti.

Kelti standartus kitiems, kai pats jų nesugebat atitikti - beribis susireikšminimas. Mano akimis žiūrint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 06 spalio 2018 - 22:34
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 06, 20:33)
Ir dar cia kitos, kurios manyje nemato jokios moters.



Jūs esat SM nickas. Su sava istorija, kuri pateikiama iš vyriškos pusės. Kodėl Jumyse reikėtų matyti moterį? Jūsų personažas SM neturi nieko moteriško, išskyrus Jūsų pasakojimą, kad neva tai esate vyras, kuris save mato kaip moterį. Jūsų pasakojimuose apie save daugiau nieko moteriško nėra. Ypatingai nėra nieko tokio, ką Jūs pats nurodote kaip "teisingą" moteriškumą. Tai kuom save pristatot, tuom Jus ir laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 06 spalio 2018 - 22:46
QUOTE(Hmmm... @ 2018 10 06, 23:37)
Jūs esat SM nickas. Su sava istorija, kuri pateikiama iš vyriškos pusės. Kodėl Jumyse reikėtų matyti moterį?


Viskas yra spekuliacija. Kai viena paaiskint reikia - tai matote vyra, kai reikia suabejoti moterimis, tai matote moteri ir apsaukiat kitas moteris lezbemis.

Tai labai svarbus momentas. Niekas jums neprrimeta, ka galvoti, JUS tai nusprendziate viena, tai kita. Paziurekit forume, vienos pabrezia, kad as vyras, kitos kad koks cia vyras, tracios bando kazka sudetingaii regzti...

Po to galima ismokti ta valdyti... Ir daug ka valdyti... Tai labai paprasta, kaip minkyti plastelina, pamacius kad jis minkstas.

Suns galima isiutinti ir nuraminti, taip ir zmones priversti mastyti vienaip ar kitaip. Pamatyti bloga puse ar gera su atitinkamom isvadom, kaip kortioznikas kortas maiso ir vis kazka istraukia

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 06, 23:05)
Viskas yra spekuliacija. Kai viena paaiskint reikia - tai matote vyra, kai reikia suabejoti moterimis, tai matote moteri ir apsaukiat kitas moteris lezbemis.

Po to galima ismokti ta valdyti... Ir daug ka valdyti... Tai labai paprasta, kaip minkyti plastelina, pamacius kad jis minkstas.



Nežinau apie ką Jūs. Aš nė vienoje Jūsų žinutėje nemačiau moters. Ir nieko niekuo neapšaukiau. Bet čia gal vėl ne apie mane.

"Valdyti" trupiniais informacijos, kurią pateikiat - tokia ir valdžia. Butaforija ir nieko daugiau. Jūs savo gyvenimą valdyti išmokit. Visa kita - fignia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 06 spalio 2018 - 23:17
QUOTE(Hmmm... @ 2018 10 07, 00:08)
Nežinau apie ką Jūs. Aš nė vienoje Jūsų žinutėje nemačiau


Cia diskusija ne su jumis asmeniskai.
Na jus nematete - tai ir puiku. Yra daug kitu moteru kurios taip pat nemato.
Ir tai yra irodymas kitoms, kurios mato, ar kreipia demesii i antraeilius dalykus, kad pakoregavuss bendravima, ir jos nematys jokios moters. Tai ko jos stebisi tomis, kurios draugauja su VYRU. ir isteka. Tai normalu juk...

Diskusija aplamai ne apie mane, as retas egzempliorius ir neverta skirti demesio. Tiesiog neverta. Bet as matau dalykus is kitos puses ir tai liecia labai normalius zmones.

Jus nesupratote esmes. Valdoma ne "trupiniais informacijos", as jos pateikia tikrai daug. Valdoma su "per daug info", kaip sudetingi dalykai pradeda netilpti i paprasto zmogaus smegeneles.

Nieko naujo nesugalvojau. Kaip sake Bismarkas: "jei nori kazka apkvailinti - sakyk tiesa"

Atsakyti