Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

Man sunku pasakyti ar vaikutis ten auga, ar nuo maisto  :D  nes pilvas ištisai išsipūtęs, vakare isviso taip išpučia, ir po kiekvieno pavalgymo taip  :unsure:  bet kad nebe toks kaip anksciau tai tikrai  :rolleyes: 

Atsakyti

aš nemažai viršvorio turiu tai spėju ilgai dar pilvo nesimatys...  :( 

Atsakyti

Pas mane irgi issoka pilvukas kai pavalgau. Bet ten dar tikrai ne ta maza pupele. Dar labai anksti pilvukui  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Pas mane kadangi labai žemai implantavęsis, tai sporto atsisakiau - tik išeinam su šunimis į mišką pasivaikščiot ir tiek. Dzin tie raumenys, išgyvens. Bijau krutintis kad gink D ko nenutiktų  :unsure:  žėsim kaip bus toliau, jei pakils tai eisiu į baseiną :)

Tai žinoma, geriau pasisaugoti ir būti ramiai :) aš kažkaip kol dar apžiūros nebuvo, tai ir bėgiot mečiau, palikau tik pasivaikščiojimus :) ir tai grįžinėjant namo jau pavargus būnu :D

Labas, jungiuosi ir as prie burio :) palei mano skaiciavimus esu jau 7 savaite nescia, ryt eisiu pas gine, kad tikrai patvirtintu :) o pojuciai- tai kad pastoviai miego noriu, greitai pavargstu :) bet kazkokio pykinimo, silpnumo ir nuotaiku kaitos nejauciu :)

Man kažkaip irgi nėra ryškių labai požymių, nevėmiau nei karto, krūtinė nepadidėjus. Šiandien net parintis pradėjau, kad kodėl tų požymių tiek nedaug :(

nu kaip nemoku rašyti ir cituoti žinutėje, vis kažkokia pieva gaunasi tongue.gif
Man~ 7sav, bet kadangi trečias nėštumas, tai pilvukas šioks toks jau matosi.
Prieš pastojant numečiau kg, buvau tokia gazelė bigsmile.giftai jau matau,kad reiks artimiausiu laiku kelnės pirkt. Toks pūpso pilvukas,kaip gerai pavalgius būčiau blink.gifIr šiaip manau, kad tevai patys pastebės anksčiau, nei mes norėsim pranešti biggrin.gif

Kaip kitoms ar matosi pilvukas? nestuke.gif

Oi ne, nieko dar nesimato :D o jau norėčiau :D

Atsakyti

Jungiuosi ir as :nestuke 

Terminas birzelio 29d., pagal ultragarsa 2-4 liepos.

7+1 buvom anktyvajam ultragasui privaciai su MB, kad pamatyt sirdute ir siaip kaip isitvirtino, bei ar ne dvynukai :rolleyes: 

O sia sav. 8sav. pas gine, valstybiniam buvau, kur ir lankysiuos visa nestuma. Slapimo tyrimas, kraujo, pulsas pamatuotas, bei uzklausa del gimdymo i ligonine issiusta  :daktaras 

mes beje Norvegijoj, tai bus idomu kaip cia viskas vyks. Nera su kuo palyginti tai nera kuom nusivilti  :angel2: 

Atsakyti

Sveika prisijungus Narjana :4u: 

O as pasiguosiu. Vyras sy rudeny jau antra karta parnesa bacila namo. Pirma karta atsilaikiau ir as ir sunus, nes yzoliavom y atskira kambary  :lol: 

O siandie ryte ir as, ir sunus atsikelem su sloga ir skaudancia gerkle. 

Laksto vyras kaip vejas be kepures, be saliko, amtibijotikus dvi dienas pagere ir mete. Nu kaip mazas vaikas :oh:  Sakiau uzkresi-uzmusiu :bash:  Parsivilkau is darbo visai be jegu, viska skauda, viskas negerai, kaip cia reiks issikapstyt be vaistu. Ir aisku baisiai pikta ant vyro :bebe: 

Einu valgyt pomidoru su grietine  :hihihi:​ 

Atsakyti

Jungiuosi ir as :nestuke  Terminas birzelio 29d., pagal ultragarsa 2-4 liepos. 7+1 buvom anktyvajam ultragasui privaciai su MB, kad pamatyt sirdute ir siaip kaip isitvirtino, bei ar ne dvynukai :rolleyes:  O sia sav. 8sav. pas gine, valstybiniam buvau, kur ir lankysiuos visa nestuma. Slapimo tyrimas, kraujo, pulsas pamatuotas, bei uzklausa del gimdymo i ligonine issiusta  :daktaras mes beje Norvegijoj, tai bus idomu kaip cia viskas vyks. Nera su kuo palyginti tai nera kuom nusivilti  :angel2:

Sveikinu :)  :nestuke aš ir iš Norvegijos  :rolleyes:  bet visos drauges čia gimdė tai turiu daug patarėju  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justina920603: 20 lapkričio 2018 - 21:52

Sveikos, nėštumo testas teigiamas sekmadienį, pirmadienį ginekologė dar nieko nematė, lėkiau iškart su progesterono tyrimu, kuris šį kartą geras buvo, nes pavasarį buvo prie minimumo ir buvo nesivystantis nėštumas. Tai tikiuosi ok bus šį kartą. Turiu 2 metų sūnų, kurio susilaukėme po 7 metų. Gimdysiu 12 metų santuokos proga liepos 28 d. maždaug :D 

Atsakyti

Sveikos prisijungusios  :nestuke  Aš galvoju šiandien nuvažiuot pasidaryt hcg ir progesterono tyrimą vien dėl savo dūšios ramybės, kaip manot, verta ?  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shirbake: 21 lapkričio 2018 - 10:58

Sveikos visos prisijungusios! :4u:

Mane vakar jau blogos mintys pradėjo kamuot, nes vis skaitau, kaip visom bloga, prie žemės traukia, maisto keisčiausio norisi. O man nu nieko ypatingo, jaučiuos taip ganėtinai normaliai. Ir pradėjau skaityt apie visokius nesivystančius :( baisu pasidarė. Bet raminu save, kad vėmimas nėra sėkmingo nėštumo indikatorius :(

Sveikos prisijungusios  :nestuke  Aš galvoju šiandien nuvažiuot pasidaryt hcg ir progesterono tyrimą vien dėl savo dūšios ramybės, kaip manot, verta ?  :hmm:

Mano tokia dvejopa nuomonė.. iš vienos pusės - jei pasidarai ir viskas būna gerai - ramu ant širdies. Bet jei atsakymuose yra kažkoks kabliukas, nors ir čiut žemiau normos kažkas - prasideda panika, visokių istorijų skaitymai, ištisinis stebèjimas ir stresas.. o tai irgi labai ne į naudą :) tai net nežinau. Aš iš pradžių 100proc planavau daryti ir stebėti, tačiau TD forume mačiau daug mamyčių, kurios nemiegojo naktim dėl atsakymų, nes kažkas neatitiko, buvo biškį žemiau normos. Tai ir nesidariau :) manau ramybė svarbiausia :) 

Atsakyti

Čia jau kaip pati nuspręsi, stebėti ar ne. Šį kartą neteplioja, tai visai rami, bet kad prieš pirmą pastojimą buvo mažokas progesteronas, prieš nesivystantį dar mažesnis, tai pasidarysiu porą kartų, nes gydytoja liepė, tai tik dėl to. Nėštumo požymių nėra. Su pirmuoju vaikeliu irgi nebuvo, gal truputį lyg jausdavosi pykinimas, jei ilgai nevalgiusi būdavau. Dabar gal tik vakare džinsų sagą norisi atsisegti ;)

Atsakyti
Smagu, kad mamuku daugeja 4u.gif valgyti noriu pastoviai, baisu pagalvoti kas bus toliau blink.gif

Pavydziu toms, kurios jauciasi puikiai 4u.gif megaukites bigsmile.gif

Norejau paklausti, ar pranesete apie dziugia zinia artimiesiem? jei ne, kada pranesite? taip noretusi sulaukti Kaledu, bet jauciu neiskentesiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shaja: 21 lapkričio 2018 - 18:10