Na man požymiai yra.. Bet pavasarį turėjau persileidimą tai šiokia tokia paranoja yra.. Nu nepatikėsit, bet panašu kad man pavyko sėdint tualete pasitempti petį ir pakankamai nejuokingai.. Kažin ką daryt, gal į priimamajį nuvažiuot ? Nebūčiau nėščia tai turiu tokio gero tepalo, užsitepčiau, truputy susiraišiočiau ranką kad nejudėtų ir tiek, o dabar nežinau ką daryt.
Mes tik dviese zinom kolkas
gruodzio 18 bus 12 savaiciu ir pradesim pranesinet seimoms. Darbe manau po naujuju pranest
Aš irgi planuoju bent 12sav sulaukt ir pradėt pranešinėt, nors mano pora draugių žino, nes iškart suprato kai atsisakiau išgert vyno per buto aplaistymą(tik prieš mėnesį atsikraustėm į naują butą). O darbe tai jaučiu ilgai tylėsiu. Aš kai stambi, tai nesimatys.
Čia jau kaip pati nuspręsi, stebėti ar ne. Šį kartą neteplioja, tai visai rami, bet kad prieš pirmą pastojimą buvo mažokas progesteronas, prieš nesivystantį dar mažesnis, tai pasidarysiu porą kartų, nes gydytoja liepė, tai tik dėl to. Nėštumo požymių nėra. Su pirmuoju vaikeliu irgi nebuvo, gal truputį lyg jausdavosi pykinimas, jei ilgai nevalgiusi būdavau. Dabar gal tik vakare džinsų sagą norisi atsisegti ;)
Visai jokių požymių? atsiprašau už klausimą, bet ar buvo kokių nesivystančio požymių?
man šiaip visą gyvenimą buvo pilvuko apačia tokia atsikišus, tai dabar net neaišku, ar po senovei viskas, ar paaugo reiks nusifotkint savaitgalį
Smagu, kad mamuku daugeja
valgyti noriu pastoviai, baisu pagalvoti kas bus toliau
Pavydziu toms, kurios jauciasi puikiaimegaukites
Norejau paklausti, ar pranesete apie dziugia zinia artimiesiem? jei ne, kada pranesite? taip noretusi sulaukti Kaledu, bet jauciu neiskentesiu
Lengva pasakyt "mėgaukitės" oi oi kaip neramu
atrodo vemčiau ir laiminga būčiau, nes tvirčiau žinočiau, kad leliukui visas ok
Kaip tik šiandien kalbėjom su vyru, kad jei viskas bus gerai, tėvams pasakysim per šventes, padovanosim gal kokį vaikišką rūbelį, echo nuotraukytę ar dar kažką o artimiausiems draugams manau pasakysim kai kokių 10sav bus
Na man požymiai yra.. Bet pavasarį turėjau persileidimą tai šiokia tokia paranoja yra.. Nu nepatikėsit, bet panašu kad man pavyko sėdint tualete pasitempti petį ir pakankamai nejuokingai.. Kažin ką daryt, gal į priimamajį nuvažiuot ? Nebūčiau nėščia tai turiu tokio gero tepalo, užsitepčiau, truputy susiraišiočiau ranką kad nejudėtų ir tiek, o dabar nežinau ką daryt.
Kaip jūs tą petį pasitempėt? gal nuvažiuokit, bus geriau
Ir vyro ir mano teveliai zino, nes labai lauke antro anuko (- es).
Darbe direktore ir supervaizere zino, nes mano darbas ne sedimas ir kartais reikia sunkiai kelti. Dabar rami, nes draudzia kai ka daryti man, tai atsiputus dirbu kas lengviausia
Dar zino mano geriausia drauge, nesiruosiau jai sakyt, bet suprato kai atsisakiau kavos, o paprasiau arbatos ko niekada su ja negerdavau Ir siaip zinojo, kad metai laiko planuojam tai lauke teigiamo testo kaip savo
Kaip jūs tą petį pasitempėt? gal nuvažiuokit, bus geriau
Uoj geriau neklauskit
atrodom su vyru lyg būtume mušesi
- mano ranka parišta prie šono, o vyro riešas subintuotas(uždegimas įsimetė). Vaistininkė parekomendavo vieną tepalą tai gal užteks kad pasitepiau ir pasirišau ranką kad nejudėtų.
Nepasidariau hcg ir progesterono, buvo nelemta - dokumentas kurį visada turiu su savim šiandien kip specialiai liko namie. Tai jaučiu ir nesidarysiu kolkas. Pykinimas dar kankina, krūtinė irgi velnias žino ką išdarinėja tai tikiuosi viskas gerai.
Nesivystančio požymis buvo gal kad tepliojo praktiškai nuo kitos dienos po teigiamo testo, kartais praeidavo kokiai dienai ir vėl teplioja. Bet čia gali nebūtinai nesivystančio požymis, gali būti susidariusi hematoma, kuri išsivalo ir ok būna.
O kad laukiuosi, tai pagrindinis požymis, jog nėra mėnesinių ir truputį papūstas pilvukas. Dar tik 5 savaitė. Tikiuosi ir nebus labai kokių nemalonių ;)
Kaip jūs tą petį pasitempėt?
gal nuvažiuokit, bus geriau
Uoj geriau neklauskit
![]()
atrodom su vyru lyg būtume mušesi
- mano ranka parišta prie šono, o vyro riešas subintuotas(uždegimas įsimetė). Vaistininkė parekomendavo vieną tepalą tai gal užteks kad pasitepiau ir pasirišau ranką kad nejudėtų.
Nepasidariau hcg ir progesterono, buvo nelemta - dokumentas kurį visada turiu su savim šiandien kip specialiai liko namie. Tai jaučiu ir nesidarysiu kolkas. Pykinimas dar kankina, krūtinė irgi velnias žino ką išdarinėja tai tikiuosi viskas gerai.
kaip savijauta? Ar pagerėjo patys?
Vadinas taip ir turi būt, ramiai ir pozityviai nusiteikt reikia ir mėgautis šiuo laikotarpiu, o ne testus darant lakstyt po labaratorijas
Nesivystančio požymis buvo gal kad tepliojo praktiškai nuo kitos dienos po teigiamo testo, kartais praeidavo kokiai dienai ir vėl teplioja. Bet čia gali nebūtinai nesivystančio požymis, gali būti susidariusi hematoma, kuri išsivalo ir ok būna.
O kad laukiuosi, tai pagrindinis požymis, jog nėra mėnesinių ir truputį papūstas pilvukas. Dar tik 5 savaitė. Tikiuosi ir nebus labai kokių nemalonių ;)
Šį kartą viskas bus puikiai!!
Šiandien apžiūrinėjau pilvuką, nu man jis toks kaip buvęs atrodo, papūstas toks tik pastebėjau, kad įtraukti nesigauna jau
Norejau pasiklausti nes internete nerandu eisiu siastadieni į masaza nugaros, nes dažnai paskauda, bus daugiau gydomasis, or aišku gulesiu ant pilvo nes kol kas ir
miegu ant jo, nes nejaučiu diskomforto, bet kai snd pasakiau draugei ji man sako kad nėštumo metu negerai masažas ypač gulint ant pilvo gal kuri mamyte praeitais nėštumais darėsi ir žino gerai tai ar negerai?
Norejau pasiklausti nes internete nerandu
eisiu siastadieni į masaza nugaros, nes dažnai paskauda, bus daugiau gydomasis, or aišku gulesiu ant pilvo nes kol kas ir
miegu ant jo, nes nejaučiu diskomforto, bet kai snd pasakiau draugei ji man sako kad nėštumo metu negerai masažas ypač gulint ant pilvo
gal kuri mamyte praeitais nėštumais darėsi ir žino gerai tai ar negerai?
As asmeniskai tai nedrysciau.
Pasiklauskit gydytojos butinai pries eidama. Nerizikuokit savo zirniuku tik is aplinkiniu nuomones
Norejau pasiklausti nes internete nerandu
eisiu siastadieni į masaza nugaros, nes dažnai paskauda, bus daugiau gydomasis, or aišku gulesiu ant pilvo nes kol kas ir
miegu ant jo, nes nejaučiu diskomforto, bet kai snd pasakiau draugei ji man sako kad nėštumo metu negerai masažas ypač gulint ant pilvo
gal kuri mamyte praeitais nėštumais darėsi ir žino gerai tai ar negerai?
Tikrai nenusimanau, tad irgi siūlyčiau tiesiog pasitarti su gydytoja ir nesivadovauti tuo "draugės draugei teta sakė"
Mano petys vis dar skauda mažiau, bet skauda. Na, teks pakentėt.
O gal kuri žinot, kodėl visur rašo kad nėščiom negalima pelėsinių dalykų ? Aš taip noriu pelėsinės dešros kad net drebu. Tai vat, kad žinot būtent KODĖL ?