Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

Mano petys vis dar skauda :( mažiau, bet skauda. Na, teks pakentėt. 

O gal kuri žinot, kodėl visur rašo kad nėščiom negalima pelėsinių dalykų ? Aš taip noriu pelėsinės dešros kad net drebu. Tai vat, kad žinot būtent KODĖL ?

Tiesa pasakius, šito net negirdėjau.. girdėjau dėl pelėsinio sūrio, bet ten labiau ne dėl pelėsio, o dėl pieno gaminių, kurie nepasterizuoti (?) ir kažkokią riziką kelia. Konkrečiai dėl pelėsio ir dešros neteko girdėt :D

Atsakyti

As tik norvegiskas rekomendacijas skaiciau. Bet jokiu rukytu mesos gaminiu, tame tarpe turbut ir pelesine desra. Del bakteriju ir parazitu kurie gali pakenkti vaisiui.

Beje, jus majonezo atsisaket? As taip noriu o negalima....galvoju gal kokiu veganisku susirast, kur be kiausiniu gamina  :hmm: 

Atsakyti

Kaip savaitgalis, merginos? Kaip savijauta? 

Aš taip noriu visokių bulkų :D pyragų, bandelių, sausainių, picos :D

As tik norvegiskas rekomendacijas skaiciau. Bet jokiu rukytu mesos gaminiu, tame tarpe turbut ir pelesine desra. Del bakteriju ir parazitu kurie gali pakenkti vaisiui.

Beje, jus majonezo atsisaket? As taip noriu o negalima....galvoju gal kokiu veganisku susirast, kur be kiausiniu gamina  :hmm:

Nevalgau šaukštais, bet prie virtų kiaušų įsidedu šiek tiek :) 

Atsakyti

O kuo kiaušiniai majoneze blogai ? 

Mano visas savaitgalis vėl darbe. Noriu kiniškos vištienos ir ryžių su porais... Mmm po darbo lėksiu nusipirkt.  :wub: 

O jum būna kad skauda pilvą ? Na ne tai, kad skauda, bet maudžia taip nemaloniai. Ne nuolat, kartais užeina, kelias minutes ir praeina. Man realiai visą neštumą taip kolkas, būna dienų kai nebūna, būna kad keletą kartų per dieną. Pastebėjau kd dažniau jei daugiau sėdžiu(pvz darbe sėdimas darbas po 12val arba jei ilgai vairuoju). Čia kažin normalu ar reikėtų nervintis ? Nes toks pats maudimas tik žyyymiai intensyvesnis ir dažnesnis buvo ir prieš persileidžiant.. O čia toks kaip šešėlis to maudimo..  :hmm: su gydytoja nebent kitą savaitę galėsiu pasikalbėt.

Atsakyti

O kuo kiaušiniai majoneze blogai ? 

Mano visas savaitgalis vėl darbe. Noriu kiniškos vištienos ir ryžių su porais... Mmm po darbo lėksiu nusipirkt.  :wub:

O jum būna kad skauda pilvą ? Na ne tai, kad skauda, bet maudžia taip nemaloniai. Ne nuolat, kartais užeina, kelias minutes ir praeina. Man realiai visą neštumą taip kolkas, būna dienų kai nebūna, būna kad keletą kartų per dieną. Pastebėjau kd dažniau jei daugiau sėdžiu(pvz darbe sėdimas darbas po 12val arba jei ilgai vairuoju). Čia kažin normalu ar reikėtų nervintis ? Nes toks pats maudimas tik žyyymiai intensyvesnis ir dažnesnis buvo ir prieš persileidžiant.. O čia toks kaip šešėlis to maudimo..  :hmm: su gydytoja nebent kitą savaitę galėsiu pasikalbėt.

Į majonezą dedama, jei neklystu, termiškai neapdorotų kiaušinio trynių :) bet ar į parduotuvinius tikrai ten jo deda - nežinau :) pirktiniuose gal tiesiog chemija :D 

O dėl maudimo, kai jis kažkoks toks, kaip per mmm, sako, kad visiškai normalu, nes tempiasi gimda, raiščiai ir panašiai. Nors pati sunerimstu, kai pradeda maust :D o kai ilgesnį laiką nemaudžia - irgi sunerimstu, kodėl ta gimda nesitempia ir neauga, kodėl nejaučiu :D

Atsakyti

Na šiek tiek ramiau tada  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2018 11 24, 22:24)
<p>Na šiek tiek ramiau tada  4u.gif </p><p></p>

Man kartais irgi pamaudžia, na toks lengvas tempimas. Stengiuosi tada pagulėti ir greit praeina.

O dėl maisto, savęs neriboju. Nors ir nevalgau kažin ką biggrin.gif

Bet rūgštys man kyla ir ypač į vakarą verysad.gif guodžia, kad gal greitu metu viskas pagerės.
Gruodžio 8 pas gyd, tai šia sav jau tyrimus visus atliksiu. Ir minėjo, kad vizito metu jau nėščiosios kortelę gausiu smile.gif
Dar užklause ar norėsiu pas genetikus apsilankyti. Nors pagal amžių nereikia, rizikos neturim. Bet vat paklausė norėtume ar ne. Tai likau pamąstymuose. Kaip ir nereiktų man, o bet tačiau... Jums siūlė?
Atsakyti

Aš irgi norėčiau šią sav tyrimams nukeliaut. Bandysiu kažkaip. O dėl genetikų tai nežinau. Visada sakiau kad būtinai norėčiau bet dabar, kai jau tikras reikalas, tai nežinau.. Gal eičiau. 

Atsakyti

Man kartais irgi pamaudžia, na toks lengvas tempimas. Stengiuosi tada pagulėti ir greit praeina.

O dėl maisto, savęs neriboju. Nors ir nevalgau kažin ką biggrin.gif

Bet rūgštys man kyla ir ypač į vakarą verysad.gifguodžia, kad gal greitu metu viskas pagerės.
Gruodžio 8 pas gyd, tai šia sav jau tyrimus visus atliksiu. Ir minėjo, kad vizito metu jau nėščiosios kortelę gausiu smile.gif
Dar užklause ar norėsiu pas genetikus apsilankyti. Nors pagal amžių nereikia, rizikos neturim. Bet vat paklausė norėtume ar ne. Tai likau pamąstymuose. Kaip ir nereiktų man, o bet tačiau... Jums siūlė?

Apie genetikus, tai jums tiesiog siūlė echo pas genetikus, ar čia apie NIPT tyrimą kalbat? 

Aš pati net nežinau, gimdymo metu 29 bus jau suėję.. apie NIPT buvau pagalvojus, bet brangu labai. Ar daryti tiesiog dėl ramybės, kai nėra tų rizikos faktorių, nežinau. Reiks su vyru pasitarti :) 

Šią savaitę laukia pirmasis vizitas pas ginę, skaičiuoju dienas :)

Atsakyti
Man bus 30, taip tarp kitko paklausė, o aš ir pasimečiau biggrin.gif manau siūlė tą rimtesnį tyrimą atlikti, nes minėjo, kad tinkamas laikas tam tarpušventis. Kažkaip galvoju gal man jo ir nereikia. Bet artėja apsilankymas pas gyd tai svarstyt pradėjau. blink.gif vyras sako, daryk kaip tau atrodo. O man niekaip neatrodo blink.gif

Pradėjau dažniau vemti unsure.gif kažkaip man blogumai ne mažėja, o kaip tik didėja...

Atsakyti

Balioniukas dėl vėmimų, laikykis! :4u: o aš taip dar nei karto ir nevėmiau :D net norėčiau patirt, kas tas rimtas pykinimas :D

Man bus 30, taip tarp kitko paklausė, o aš ir pasimečiau biggrin.gifmanau siūlė tą rimtesnį tyrimą atlikti, nes minėjo, kad tinkamas laikas tam tarpušventis. Kažkaip galvoju gal man jo ir nereikia. Bet artėja apsilankymas pas gyd tai svarstyt pradėjau. blink.gifvyras sako, daryk kaip tau atrodo. O man niekaip neatrodo blink.gif

Pradėjau dažniau vemti unsure.gifkažkaip man blogumai ne mažėja, o kaip tik didėja...

Jei echo pas genetikus, tai su siuntimu iš ginès manrods nemokamai turėtų būti - tokiu atveju sakyčiau pirmyn tik :) 

O jei siūlo NIPT, tai nežinau ką patart, jie jau mokami, kainuoja daug, tai nežinau.. 

Atsakyti

Sveikutes. Man 31 ir as neimsiu jokiu genetiniu tyrimu. Nes rezultatai nieko nekeis vistiek, tai nematau tam ir reikalo :)

shaja, laikykis :4u: 

Man kazkaip savijauta su kiekviena diena gereja, tik energijos dar truksta ir tas mieguistumas trukdo uzsiimti namu ruosos darbais :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orchideja3: 26 lapkričio 2018 - 01:17