Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

Mano galva praėjo pati  :yahoo: 

Kaip ramu cia siandien :rolleyes: savaitgaliaujat visos.

As islipau is lovos, pavalgiau ir atgal y lova prie teliko :lol:  Siandien pas mus tinginiu diena :lol:

Jau vakar pasipuosem eglute, sunus uzdejo zvaigzde ant virsunes (tradicija kiekvienais metais). Uzsikurem zidinuka, prikepiau varskes spurgu. Tobulas, jaukus, seimos vakaras buvo. Ir namai pakvipo artejanciom sventem. 

Tikrai nuostabiai skamba :)

Aš šiandien kaip tik gyvesnė, tai ir darbe iki 14val buvau, po to šunis į pažintinį taką pasiduot išsivežiau ir grįžus dar namus susitvarkiau  :showoff: 

Atsakyti
Sveikos kaip savaitgalis? bigsmile.gif kaledom puosiates, gal ir dovanas jau perkat?
Atsakyti

Dovanos jau daugmaž supirktos, o vat puoštis tai dar neskubam :) kaip Jūs ?

Atsakyti

Nebeleidžia papildyti žinutės. Galvoju, kad jau laikas pradėt ieškotis ir registruotis į nėščiųjų kursus. Noriu kuo daugiau :D gal turit kažką rekomenduoti ? 

Atsakyti

Buvom šian nuvažiavę į kalėdinę mugę, vokietijoj čia. Tai slankiojam, każko noriu.. saldaus. Spurgos! Ieśkom, kažką panaśaus radau :D nusiperku, ragauju, o ten zefyras. Atiduodu vyrui :D ir tada užmatau pro šalį einant moterį, kuri valgo skrudintas bulvytes su česnakiniu padažu :D :D ir taaaaaip užsimaniau :D nusipirkau ir buvau laimingiausia pasauly :D :D

O kalėdom dar nepasipuošę, bet aš jau norèčiau:)

Atsakyti

Sveikos.

ka darot del alkoholio vakareliuose?  :rolleyes: 

As buvau svedijoj konferencijoj, tai visi luonge sedejom kas alu kas vyna. Nebuvo kur dingti tai bealkohokini alu uzsisakiau. Bet kolega buteliuka nuziurejo taip keistai. Vakariene valgem vel teko suktis kazkaip nes alkoholi bendrai uzsakinejo. Tai tyliai ramiai padavejos paprasiau kad man mojito be romo padarytu, tai visa vakara ir pragurksnojau + vandeni. 

Ketvirtadieni darbe kaledu vakarelis. Vel reikes suktis kazkaip.

Pabodo slapstytis, laukiu nesulaukiu kai galesiu visiem papasakoti. Ir pagaliau pasakyti darbe kai bloga/silpna pasidaro  :blink: 

Atsakyti

Sveikos.

As buvau svedijoj konferencijoj, tai visi luonge sedejom kas alu kas vyna. Nebuvo kur dingti tai bealkohokini alu uzsisakiau. Bet kolega buteliuka nuziurejo taip keistai. Vakariene valgem vel teko suktis kazkaip nes alkoholi bendrai uzsakinejo. Tai tyliai ramiai padavejos paprasiau kad man mojito be romo padarytu, tai visa vakara ir pragurksnojau + vandeni. 

Pabodo slapstytis, laukiu nesulaukiu kai galesiu visiem papasakoti. Ir pagaliau pasakyti darbe kai bloga/silpna pasidaro  :blink:

As tiesiai sviesiai visiem pasakau, kam uzkliuna mano alkoholio nevartojimas ar prasymas darbe pagelbet kazka sunkiau pakelt. 

Nematau reikalo slapstytis ir meluot, lyg tai butu kazkoks gedingas dalykas. 

Atsakyti

Na aš per praeitą nėštumą persileidau, o buvau visiem labai anksti pranešus, ir tada visi vis rašinėja "kaip būsima mamytė jaučias?" ir panašiai o man reik pranešt kad viskas jau, labai skaudu buvo, tai dabar visai neskubu niekam pasakot.. Ne gėda, kaip tik džiaugsmas, tiesiog tokia kaip ir trauma likus :) 

O dėl alkoholio neturiu bėdų nes ir anksčiau labai mažai gėriau, o antra pusė niekada nė lašo nėra paragavęs tai labai patogu :)

Atsakyti
sveikutes smile.gif aš jau pagaliau geriau jaučiuosi 4u.gif beveik savaite negalavau. Bet jaučiu jau viskas taisosi. Jau tyrimus visus pridaviau, tai laukiu rezultatu ir šeštadienį pas gyd. Manau,kad po apžiūros prasinešim visiems apie stebukliuką wub.gif
Su antru vaikeliu lankiau Šemetos nėščiųjų mokyklėlę. Likau labai patenkinta, tiek info pateikimu, tiek paruošimu. Patiko,kad vyrus puikiai paruošia. Tiek gimdymo metu, tiek po gimdymo.
Tikrai rekomenduočiau. Daug naudingu patarimų.
Pati planuoju eiti vėl kelias paskaitas pas ji, nes primiršta us biski apie perinatalinį vaiko ugdymą. Reiktu prisiminti 4u.gif

Vaikams jau dovanos supirktos, bet vyrui vis mastau ir nieko nesugalvoju blink.gif prašo šaliko, bet norisi dar kažko biggrin.gif namų dar nepuošiau, bet savijauta pagerėjo ir noras atėjo. Einu obuolių pyragą kepti ax.gif visoms sveikateles ir geros dienos nestuke.gif
Atsakyti

Merginos, toks asmeninis klausimas. Sakykit, ar normalu, jei pasirodo kiaušinio baltymo išskyros? Iki šiol buvo tiesiog baltos; kreminės.. vakar pamačiau kiaušinio baltymo, pradėjau googlint, bet radau info tik apie nėštumo pabaigą.. šiandien kaip ir nieko.

Gali sakyt kad vaistus geri ir negali alko, stengtis visur su mašina būti arba sakyti, kad iki kalėdų nei lašo nevartosi :D 

sveikutes smile.gifaš jau pagaliau geriau jaučiuosi 4u.gifbeveik savaite negalavau. Bet jaučiu jau viskas taisosi. Jau tyrimus visus pridaviau, tai laukiu rezultatu ir šeštadienį pas gyd. Manau,kad po apžiūros prasinešim visiems apie stebukliuką wub.gif
Su antru vaikeliu lankiau Šemetos nėščiųjų mokyklėlę. Likau labai patenkinta, tiek info pateikimu, tiek paruošimu. Patiko,kad vyrus puikiai paruošia. Tiek gimdymo metu, tiek po gimdymo.
Tikrai rekomenduočiau. Daug naudingu patarimų.
Pati planuoju eiti vėl kelias paskaitas pas ji, nes primiršta us biski apie perinatalinį vaiko ugdymą. Reiktu prisiminti 4u.gif

Vaikams jau dovanos supirktos, bet vyrui vis mastau ir nieko nesugalvoju blink.gifprašo šaliko, bet norisi dar kažko biggrin.gifnamų dar nepuošiau, bet savijauta pagerėjo ir noras atėjo. Einu obuolių pyragą kepti ax.gifvisoms sveikateles ir geros dienos nestuke.gif

Sveikinu su gera savijauta :) :4u:

aš šiandien jau papuošiu namus, norisi jau to šventinio jaukumo :) o ką vyrui dovanot irgi neįsivaizduoju! Jokių idėjų šį kartą..

Mmmh kaip norėčiau dabar obuolių pyrago su pienu :D

Atsakyti

As tiesiai sviesiai visiem pasakau, kam uzkliuna mano alkoholio nevartojimas ar prasymas darbe pagelbet kazka sunkiau pakelt. 

Nematau reikalo slapstytis ir meluot, lyg tai butu kazkoks gedingas dalykas. 

Beabejo, negedingas. Bet iki 12 savaiciu minumum noriu islaukti, del persileidimo gresmes  :unsure: 

Atsakyti
aquabona

Sunku pasakyti. Kartais pasitaiko isskyru. Bet gyd sake, jei nevargina, tai nieko tokio.
Todel tikiu, kad ir tas tave viskas gerai 4u.gif
Atsakyti