Oj laikykitės sergančios aš didelė sirgalė tai irgi bijau labai susirgt..
O čia aš viena kasdien maniakiškai tikrinu programėlę ir kasdien žiūriu kas naujo vyksta pilvelyje ? ar yra dar tokių užsivedusių
Uj kokie jus jau dideli
Tikrai, atrodo, kad tik vakar ėjo 5 savaitė Taip laukiu tų 12sav, kad ramiau biškutį jau būtų
O kiek jau jums laiko?
susirgau.... gerkle, sloga ir 37.2 bijau iki negaliu. Ryt pas gyd seimos, ziuresiu ka sakys. Jauciu, kad persalau.
Gulèkit lovoj su arbatom o jei kils temp, tai galima juk paracetamolio.. bet šaunu, kad ryt pas gydytoją, plačiau pakomentuos!
Oj laikykitės sergančios
aš didelė sirgalė tai irgi bijau labai susirgt..
O čia aš viena kasdien maniakiškai tikrinu programėlę ir kasdien žiūriu kas naujo vyksta pilvelyje ?
ar yra dar tokių užsivedusių
Irgi norėjau paklaust kokią programėlę naudojat? aš naudoju pregnancy+, tai pas kasdieninės info nelabai yra, bet labai laukiu savaitės aprašymo; ateina, kai prasideda nauja savaitė
ir vyrui visada duodu paskaityt
Tikrai, atrodo, kad tik vakar ėjo 5 savaitė
Taip laukiu tų 12sav, kad ramiau biškutį jau būtų
O kiek jau jums laiko?
Gulèkit lovoj su arbatom
o jei kils temp, tai galima juk paracetamolio.. bet šaunu, kad ryt pas gydytoją, plačiau pakomentuos!
Irgi norėjau paklaust kokią programėlę naudojat?
aš naudoju pregnancy+, tai pas kasdieninės info nelabai yra, bet labai laukiu savaitės aprašymo; ateina, kai prasideda nauja savaitė
ir vyrui visada duodu paskaityt
Naudoju Ovia pregnancy. Beveik kasdien parašo kokią nors smulkmenėlę, bet aišku daugiausiai info kas savaitę ir naujos savaitės pradžioj parodo kokio dydžio šiuo metu yra kojytė ir rankytė
tiksliau tik nuo 8sav pradėjo rodyt, buvo čiut įžiūrima, o dabar 9sav+2 jau aiškiau matos. Faina programėlė.
Naudoju Ovia pregnancy. Beveik kasdien parašo kokią nors smulkmenėlę, bet aišku daugiausiai info kas savaitę ir naujos savaitės pradžioj parodo kokio dydžio šiuo metu yra kojytė ir rankytė
tiksliau tik nuo 8sav pradėjo rodyt, buvo čiut įžiūrima, o dabar 9sav+2 jau aiškiau matos. Faina programėlė.
Buvau ją atsisiuntus irgi, bet pragnancy+ kažkaip labiau prilipo, tai ją ir pasilikau
Pas visas jus pirmas vaikiukas?
Man pirmas ir tik penktoje nėštumo savaitėje buvau pas daktara, tada dar širdeles negirdėjome, kitam vizitui užsirašė tik gruodžio 20d, tai laukiu nesulaukiu, noriu greiciau sužinoti ar viskas gerai
kažkaip jei ne krūtinės skausmas tai pamirsciau kad ir laukiuosi
nes ne pykina, viską valgyt galiu, na gal hormonai biski siaučia, verkiu dažnai dėl smulkmenų
Kaip ramu cia siandien savaitgaliaujat visos.
As islipau is lovos, pavalgiau ir atgal y lova prie teliko Siandien pas mus tinginiu diena
Jau vakar pasipuosem eglute, sunus uzdejo zvaigzde ant virsunes (tradicija kiekvienais metais). Uzsikurem zidinuka, prikepiau varskes spurgu. Tobulas, jaukus, seimos vakaras buvo. Ir namai pakvipo artejanciom sventem.
Pas mane pirmas. Nuo vakar vakaro skauda galvą, galvoju gal spaudimas pakilęs.. Bet neturiu kuo pamatuot. Ryt darbe reiks pasimatuot ir eit namo jei vis dar skaudės, nes nepadirbsiu.
Man pastaruoju metu irgi galvą vis skauda.. kažkurią dieną kankinausi, plėśė tiesiog. Šiandien irgi pajutau, kad skauda, po miego nepraėjo, tai išgèriau pusę tabl paracetamolio, kad nesikankint visą dieną - praèjo kaip jums?
Man pirmas
ir tik penktoje nėštumo savaitėje buvau pas daktara, tada dar širdeles negirdėjome, kitam vizitui užsirašė tik gruodžio 20d, tai laukiu nesulaukiu, noriu greiciau sužinoti ar viskas gerai
kažkaip jei ne krūtinės skausmas tai pamirsciau kad ir laukiuosi
nes ne pykina, viską valgyt galiu, na gal hormonai biski siaučia, verkiu dažnai dėl smulkmenų
![]()
![]()
Tai super, džiaugtis reikia! Kai paskaitai, jog merginos vemia ištisai, lašelines net stato, tai matyt reikia mègautis lengvu nèštumu
chi, ir aš visiška žliumba pasidarius ir šiaip tokia jautruolè esu, bet dabar dar pagerintai
Kaip ramu cia siandien
savaitgaliaujat visos.
As islipau is lovos, pavalgiau ir atgal y lova prie teliko
Siandien pas mus tinginiu diena
Jau vakar pasipuosem eglute, sunus uzdejo zvaigzde ant virsunes (tradicija kiekvienais metais). Uzsikurem zidinuka, prikepiau varskes spurgu. Tobulas, jaukus, seimos vakaras buvo. Ir namai pakvipo artejanciom sventem.
Kaip fainai jūsų diena nuskambèjo tiesiog tobulai!
židinuuukas, kalèdu eglė.. pasaka