Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

Oj laikykitės sergančios  :4u:  aš didelė sirgalė tai irgi bijau labai susirgt..

O čia aš viena kasdien maniakiškai tikrinu programėlę ir kasdien žiūriu kas naujo vyksta pilvelyje ? :D ar yra dar tokių užsivedusių :D

Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2018 11 29, 20:32)
<p>Oj laikykitės sergančios  4u.gif  aš didelė sirgalė tai irgi bijau labai susirgt..</p><p>O čia aš viena kasdien maniakiškai tikrinu programėlę ir kasdien žiūriu kas naujo vyksta pilvelyje ? biggrin.gif ar yra dar tokių užsivedusių biggrin.gif</p>

Kokia programele naudojat? 4u.gif
Atsakyti

Uj kokie jus jau dideli wub.gif

Tikrai, atrodo, kad tik vakar ėjo 5 savaitė :) Taip laukiu tų 12sav, kad ramiau biškutį jau būtų :) O kiek jau jums laiko? :)

susirgau.... gerkle, sloga ir 37.2 bijau iki negaliu. Ryt pas gyd seimos, ziuresiu ka sakys. Jauciu, kad persalau.
cray.gif

Gulèkit lovoj su arbatom :4u: o jei kils temp, tai galima juk paracetamolio.. bet šaunu, kad ryt pas gydytoją, plačiau pakomentuos!

Oj laikykitės sergančios  :4u:  aš didelė sirgalė tai irgi bijau labai susirgt..

O čia aš viena kasdien maniakiškai tikrinu programėlę ir kasdien žiūriu kas naujo vyksta pilvelyje ? :D ar yra dar tokių užsivedusių :D

Irgi norėjau paklaust kokią programėlę naudojat? :) aš naudoju pregnancy+, tai pas kasdieninės info nelabai yra, bet labai laukiu savaitės aprašymo; ateina, kai prasideda nauja savaitė :) ir vyrui visada duodu paskaityt :D

Atsakyti

Tikrai, atrodo, kad tik vakar ėjo 5 savaitė :) Taip laukiu tų 12sav, kad ramiau biškutį jau būtų :) O kiek jau jums laiko? :)

Gulèkit lovoj su arbatom :4u: o jei kils temp, tai galima juk paracetamolio.. bet šaunu, kad ryt pas gydytoją, plačiau pakomentuos!

Irgi norėjau paklaust kokią programėlę naudojat? :) aš naudoju pregnancy+, tai pas kasdieninės info nelabai yra, bet labai laukiu savaitės aprašymo; ateina, kai prasideda nauja savaitė :) ir vyrui visada duodu paskaityt :D

Naudoju Ovia pregnancy. Beveik kasdien parašo kokią nors smulkmenėlę, bet aišku daugiausiai info kas savaitę ir naujos savaitės pradžioj parodo kokio dydžio šiuo metu yra kojytė ir rankytė  :wub: 

tiksliau tik nuo 8sav pradėjo rodyt, buvo čiut įžiūrima, o dabar 9sav+2 jau aiškiau matos. Faina programėlė.

Atsakyti

Naudoju Ovia pregnancy. Beveik kasdien parašo kokią nors smulkmenėlę, bet aišku daugiausiai info kas savaitę ir naujos savaitės pradžioj parodo kokio dydžio šiuo metu yra kojytė ir rankytė  :wub:

tiksliau tik nuo 8sav pradėjo rodyt, buvo čiut įžiūrima, o dabar 9sav+2 jau aiškiau matos. Faina programėlė.

Buvau ją atsisiuntus irgi, bet pragnancy+ kažkaip labiau prilipo, tai ją ir pasilikau :) 

Pas visas jus pirmas vaikiukas?

Atsakyti
</blockquote><p>Buvau ją atsisiuntus irgi, bet pragnancy+ kažkaip labiau prilipo, tai ją ir pasilikau smile.gif </p><p>Pas visas jus pirmas vaikiukas?</p>
[/quote]

Mano trecias bigsmile.gif buvau pas gyd. Tai liepe gulet ir arbatas gert. unsure.gif Bet siandien lyg geriau tongue.gif
Atsakyti

Pas mane pirmas. Nuo vakar vakaro skauda galvą, galvoju gal spaudimas pakilęs.. Bet neturiu kuo pamatuot. Ryt darbe reiks pasimatuot ir eit namo jei vis dar skaudės, nes nepadirbsiu.

Atsakyti

Man pirmas  :nestuke  ir tik penktoje nėštumo savaitėje buvau pas daktara, tada dar širdeles negirdėjome, kitam vizitui užsirašė tik gruodžio 20d, tai laukiu nesulaukiu, noriu greiciau sužinoti ar viskas gerai  :wub:  kažkaip jei ne krūtinės skausmas tai pamirsciau kad ir laukiuosi  :D  nes ne pykina, viską valgyt galiu, na gal hormonai biski siaučia, verkiu dažnai dėl smulkmenų  :rolleyes:  :D  :oh: 

Atsakyti
Ir mano pirmas. Pirmo susitikimo dar laukiu. Pas gons kai buvau. Sake be reikalo ner ko landziot ir ziuret kol nieko nesimato ;)
Atsakyti

Kaip ramu cia siandien :rolleyes: savaitgaliaujat visos.

As islipau is lovos, pavalgiau ir atgal y lova prie teliko :lol:  Siandien pas mus tinginiu diena :lol: 

Jau vakar pasipuosem eglute, sunus uzdejo zvaigzde ant virsunes (tradicija kiekvienais metais). Uzsikurem zidinuka, prikepiau varskes spurgu. Tobulas, jaukus, seimos vakaras buvo. Ir namai pakvipo artejanciom sventem. 

Atsakyti

Aš pusę dienos irgi guliu, kai atsistoju, kur eiti, tai taip ir susisuka galva, rodos, vošiuosi kur, gal telefono rankose ar nemigos naktį pasekmė. Vaikas karaliauja namuose, reikės pažiūrėti ar dar nenuversti namai. Bet dar pagulėsiu. ;)

Atsakyti

Pas mane pirmas. Nuo vakar vakaro skauda galvą, galvoju gal spaudimas pakilęs.. Bet neturiu kuo pamatuot. Ryt darbe reiks pasimatuot ir eit namo jei vis dar skaudės, nes nepadirbsiu.

Man pastaruoju metu irgi galvą vis skauda.. kažkurią dieną kankinausi, plėśė tiesiog. Šiandien irgi pajutau, kad skauda, po miego nepraėjo, tai išgèriau pusę tabl paracetamolio, kad nesikankint visą dieną - praèjo :) kaip jums?

Man pirmas  :nestuke  ir tik penktoje nėštumo savaitėje buvau pas daktara, tada dar širdeles negirdėjome, kitam vizitui užsirašė tik gruodžio 20d, tai laukiu nesulaukiu, noriu greiciau sužinoti ar viskas gerai  :wub:  kažkaip jei ne krūtinės skausmas tai pamirsciau kad ir laukiuosi  :D  nes ne pykina, viską valgyt galiu, na gal hormonai biski siaučia, verkiu dažnai dėl smulkmenų  :rolleyes:  :D  :oh:

Tai super, džiaugtis reikia! Kai paskaitai, jog merginos vemia ištisai, lašelines net stato, tai matyt reikia mègautis lengvu nèštumu :) 

chi, ir aš visiška žliumba pasidarius :D ir šiaip tokia jautruolè esu, bet dabar dar pagerintai :D

Kaip ramu cia siandien :rolleyes: savaitgaliaujat visos.

As islipau is lovos, pavalgiau ir atgal y lova prie teliko :lol:  Siandien pas mus tinginiu diena :lol:

Jau vakar pasipuosem eglute, sunus uzdejo zvaigzde ant virsunes (tradicija kiekvienais metais). Uzsikurem zidinuka, prikepiau varskes spurgu. Tobulas, jaukus, seimos vakaras buvo. Ir namai pakvipo artejanciom sventem. 

Kaip fainai jūsų diena nuskambèjo :) tiesiog tobulai! :) židinuuukas, kalèdu eglė.. pasaka :)

Atsakyti