Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

tiesa gal žinot kaip susotvarkyt su nervais ? Prieš tai lyg ir normaliai buvo, bet vakar vakare kaip nurovė stogą, pradėjau verkt, taip iki šiol negaliu sustot, o jei stengiuos susiimt tai tik dar labiau įsiverkiu. Toks daugiau fizinis tai verkimas nei emocinis, kaip jį sustabdyt po galais ?

Atsakyti

Sveiki, 

esu gydytoja genetikė Eglė Butkevičienė. Noriu atkreipti jūsų dėmesį, kad sukūriau temą diskusijai apie genetinius nėščiųjų tyrimus - NIPT.   

Kviečiu visas būsimas mamas užduoti rūpimus klausimus ir diskutuoti čia: https://www.supermam...e-butkeviciene/

Atsakyti

Mane siandien grauzia sazine  :D  Neisejau y darba, nu visiskai nebeturiu jegu...

Teko truputy pameluoti, kad sergu, nu bet negaliu saves priversti daryt kazka. Siaubas, namie betvarke, o dar laukia pietu gaminimas siandien.

Ar jums taip nebuna? Ar as cia viena tokia apsileidau per sy menesy? :unsure:

Kartais galima sau leisti patinginiauti it pailsėti, nėštumas suteikia tokių privilegijų :D

man pačiai tai diena dienai nelygu. Vakar pvz norėjau miegot vos ryte pramerkus akis. Vakare snaudžiau ir pirma į lovą variau ir lūžau :D o šiandien normaliai gana, neima taip miegas.

Ir pas mane bardakas. Dezese gyvenam biggrin.gif
I pirma pasimatyma su vyrais einat ar vienos? ax.gif

Rytoj eisiu viena, nes vyras negalès dėl darbų :) o kitais kartais, jei bus laisvas, manau mielai jungsis :)

tiesa gal žinot kaip susotvarkyt su nervais ? Prieš tai lyg ir normaliai buvo, bet vakar vakare kaip nurovė stogą, pradėjau verkt, taip iki šiol negaliu sustot, o jei stengiuos susiimt tai tik dar labiau įsiverkiu. Toks daugiau fizinis tai verkimas nei emocinis, kaip jį sustabdyt po galais ?

Hormonai :D :D 

Atsakyti

Shirbake, taip ziauriai? Kokios mintys plusta, kad tokios emocijos?

Laikykis, tai laikina, kaip ir mano tingejimas :D  :4u:​ 

Atsakyti

Ar sveretes kuri? As pliuse sedziu 1kg ir 400gr  :mastau:

Ir dar toks labai asmeninis klausimas :blush-anim-cl:  kaip jum su myliuku? Nu nors nusauk nera noro... :hihihi:​ 

Atsakyti

Ar sveretes kuri? As pliuse sedziu 1kg ir 400gr  :mastau:

Ir dar toks labai asmeninis klausimas :blush-anim-cl:  kaip jum su myliuku? Nu nors nusauk nera noro... :hihihi:​ 

Šiandien su baime užlipau ant svarstyklių, tai dar lyg pradinis svoris laikosi, neauga :D

o dėl myliukų, aš kadangi svetimoj šaly šviežiai, pas ginę apžiūrai dar nebuvus, tai paskelbėm celibatą, baisu buvo, kad vdrug tepliot pradės po myliuko ar kažką, nèr dar gydytojos į kurią kreptis.. tai ryt paklausiu ginès, ar duoda palaiminimą :D bet aš naktim ujuuuuj kaip sapnuoju :D :D

Atsakyti

Ar sveretes kuri? As pliuse sedziu 1kg ir 400gr  :mastau: Ir dar toks labai asmeninis klausimas :blush-anim-cl:  kaip jum su myliuku? Nu nors nusauk nera noro... :hihihi: 
Aš pirmom savaitėm nenorėjau nei fiziškai nei emociškai, bet va paskutinę savaitę maždaug tai prarovė ir net labai. :rolleyes:  

Shirbake, taip ziauriai? Kokios mintys plusta, kad tokios emocijos? Laikykis, tai laikina, kaip ir mano tingejimas :D  :4u: 
Tai vat todėl ir sakau, kad labiau fizinis nei emocinis, nes tų minčių kaip ir nelabai yra.. Na gal dabar dėl pinigų daig labai dalykų sukrito šį mėnesį ir lengva panika pagavo, bet čia tikrai ne tas dalykas kad verkt reiktų. Matyt šią savaitę man hormonai baisiai susiautėjo nes ir ant myliuko taip sakyčiau labai labai patraukė ir tas verkimas toks nei šioks nei toks užpuolė. Nėštumas žodžiu  :nestuke  :D

Ai o dėl svorio tai aš pačioj pradžioj pridėjau 1kg nes labai prastai jaučiaus ir daug lovoj voliojaus, na tiesiog buvo gan staigus gyvenimo būdo pokytis, bet daugiau dar neauga.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shirbake: 28 lapkričio 2018 - 20:56

Aš šiandien po pirmojo pasimatymo  :yahoo: viskas tvarkoj, vietoj, laikas atitinka, širdutė plaka  :wub:  :wub:  mūsų didelis mažutis stebuklas  :wub:​ 

Atsakyti

Aš šiandien po pirmojo pasimatymo  :yahoo: viskas tvarkoj, vietoj, laikas atitinka, širdutė plaka  :wub:  :wub:  mūsų didelis mažutis stebuklas  :wub:​ 

Tokias naujienas smagiausiai skaityti  :wub:  

Kiek laiko atitinkate?

Atsakyti

Tokias naujienas smagiausiai skaityti  :wub:

Kiek laiko atitinkate?

Pagal mm 8+3, pagal echo užrašė 8+2  :wub:  džiugi diena! 

Kaip jūs laikotès?  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(aquabona @ 2018 11 29, 17:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Orchideja3" data-cid="72280433" data-time="1543501219"><div><p>Tokias naujienas smagiausiai skaityti  wub.gif</p><p>Kiek laiko atitinkate?</p></div></blockquote><p>Pagal mm 8+3, pagal echo užrašė 8+2  wub.gif  džiugi diena! </p><p>Kaip jūs laikotès?  4u.gif​ </p>

Uj kokie jus jau dideli wub.gif
Atsakyti
susirgau.... gerkle, sloga ir 37.2 bijau iki negaliu. Ryt pas gyd seimos, ziuresiu ka sakys. Jauciu, kad persalau.
cray.gif
Atsakyti