Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

As jau po probataus vizito pas gine smile.gif 8 sav +5 d. Sirdele plaka,rankytes ,kojytes mates smile.gif viskas kaip ir ok smile.gif
Apytiksle gimdymo data liepos 27 smile.gif
Atsakyti

As jau po probataus vizito pas gine smile.gif8 sav +5 d. Sirdele plaka,rankytes ,kojytes mates smile.gifviskas kaip ir ok smile.gif

Sveikinimai! Kaip smagu :)  :4u:

Atsakyti
Mano namelis tuščias. Gavsu siuntimą į ligoninę. Taip, kad sėkmės merginos. Aukit sveiki mirksiukas.gif
Atsakyti

Mano namelis tuščias. Gavsu siuntimą į ligoninę. Taip, kad sėkmės merginos. Aukit sveiki mirksiukas.gif

Finy, man labai liudna del jusu :unsure: 

Linkiu  Jums kuo greiciau sugryzti y nestukiu pokalbius, tik sy kart su tvirtai prikibusiu ir auganciu zirniuku :console:​ 

Atsakyti

Bliamba... net nėra žodžių. Daug kas sako, jog po abrazijos labai greitai ir sėkmingai kimba! To ir linkiu ❤

Atsakyti
QUOTE(finy @ 2018 12 21, 15:06)
Mano namelis tuščias. Gavsu siuntimą į ligoninę. Taip, kad sėkmės merginos. Aukit sveiki  mirksiukas.gif

Sekmes, zinau turbut nemazas nusivylimas!
Viskas bus gerai sekanty karta!
Atsakyti

Man duos siuntimą dėl afs išsitirti, kad jau antras iš eilės nesivystantis. Tik kad "talonų" nėra ent šiuo metu, teks gaudyti ateityje.

Užjaučiu, finy...

Atsakyti

As jau po probataus vizito pas gine smile.gif8 sav +5 d. Sirdele plaka,rankytes ,kojytes mates smile.gifviskas kaip ir ok smile.gif

Su pasimatymu 😊 Mano mažasis liepis 27 gimęs 😍

Atsakyti

apkabinimas finy ir carol  :4u:  žiauriai liūdna. 

Aš pagaliau grįžtu į gyvenimą. Draugė pasiėmė pas save šuniukus iki naujų metų, pasiilsėsiu pagaliau. 

Aš pasigirsiu, kad man vakar pasipiršo  :wub:  žinau kad žiedą šimtą metų turėjo ir planavo žiauriai seniai bet va pagaliau  :wub: 

Susiradau naują ginekologę, privačiai, pagal rekomendacijas labai rūpestinga tai tikiuosi trečias kartas nemeluoja. 

Ir tėvam pranešėm pagaliau - tiesiog pasakėm, nieko ypatingo neprigalvojau, iškart ir apie sužadėtuves ir apie nėštumą. Apsidžiaugė aišku bet po praeito persileidimo ir tėvai bijo garsiai džiaugtis. 

Bet aplamai šventės artėja visai linksma gaida :)

Atsakyti

Shirbake su suzadetuvem :4u: 

As tokiu Kalediniu klausimu sy karta  :ax:  Kaip iskepti anty, kad butu sultinga, kitaip sakant neisdziutu? Niekada nekepus, bet vyras uzsigeide siais metais, pagalvojau gal butu visai nieko  :bigsmile:​ 

Atsakyti

apkabinimas finy ir carol  :4u:  žiauriai liūdna. 

Aš pagaliau grįžtu į gyvenimą. Draugė pasiėmė pas save šuniukus iki naujų metų, pasiilsėsiu pagaliau. 

Aš pasigirsiu, kad man vakar pasipiršo  :wub:  žinau kad žiedą šimtą metų turėjo ir planavo žiauriai seniai bet va pagaliau  :wub:

Susiradau naują ginekologę, privačiai, pagal rekomendacijas labai rūpestinga tai tikiuosi trečias kartas nemeluoja. 

Ir tėvam pranešėm pagaliau - tiesiog pasakėm, nieko ypatingo neprigalvojau, iškart ir apie sužadėtuves ir apie nėštumą. Apsidžiaugė aišku bet po praeito persileidimo ir tėvai bijo garsiai džiaugtis. 

Bet aplamai šventės artėja visai linksma gaida :)

Didžiausi sveikinimai!! Kaip faina!  :yahoo:  tikrai nuostabios šventės jums bus, dvigubos geros žinios  :rolleyes: 

As tokiu Kalediniu klausimu sy karta  :ax:  Kaip iskepti anty, kad butu sultinga, kitaip sakant neisdziutu? Niekada nekepus, bet vyras uzsigeide siais metais, pagalvojau gal butu visai nieko  :bigsmile:​ 

Pati nekepus, šiemet pirmą kartą kepsiu cielą vištą :D bet kiek skaičiau, arba rankovėj kepti sultyse/skystyje/vandeny, kad garuotų ir drėgna būtų, arba dėti ant kokių daržovių, kad pati nevirtų sultyse, bet dažnai laistyti išsiskiriančiu skysčiu. 

O šiandien beatos laidoj dar mačiau, kad krūtinèlę apklijuoja šoninès gabaliukais-tie riebalą išskiria. O patį paukštį folija pridengia, kad nedžiūtų :hmm:  visas menas čia nesudžiovint, pačiai neramu :D 

Atsakyti

As tokiu Kalediniu klausimu sy karta  :ax:  Kaip iskepti anty, kad butu sultinga, kitaip sakant neisdziutu? Niekada nekepus, bet vyras uzsigeide siais metais, pagalvojau gal butu visai nieko  :bigsmile: 

Aš ir pirma karta siais metais pati kepsiu  :rolleyes:  rankovėje bandykite, kiek girdėjau ir greiciau ir sultingesne  :4u:  radau receptą su medumi ir soją, tai bandysiu  :D 

Atsakyti