Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

Bellizimo, ​svarbu gerai auga ir vystosi kruopukas :) 

As laukiu pasimatymo rytoj  :bigsmile:  lengvai nervinuosi, ar viskas gerai ir ar viska suprasiu, nors anglu kalba gera, bet tie medicininiai terminai  :oh:  o vertejo atsisakiau, nenoriu jokiu papildomu akiu.

Tai va po visko turesiu ka lygint, Airijos ir Lietuvos ginekologus  :D

Gal vyro tevai visada toki santurus? Gal tikejosi? O gal jus nekaip sutariat?

Nes mano vyro mama apsiverke, o tetis zinau, kad dziaugiasi , bet jis zmogus prie bajerio tai jo pasakymai buvo toki, kad griuk negyvas, bet jau pripratus :irnesakyk:

Mano tetis irgi pasake "nu tai gerai", bet jis jau toks zmogus, net nereiskia, kad nesidziaugia  :)

Galbut perdaug sureiksminot ju reakcija, juk ne visi apsiverkia ar sokineja is laimes. Viskas pasikeis, kai gims. Nepaleis is ranku to mazo stebuklelio  :mirksiukas:  :wub:

Viskas bus gerai! Lauksim ryt puikių žinių :) :4u:

beje, sakiau į mane kreiptis ''tu'' :D

O dėl uošvių reakcijos net nežinau.. Sutariam tikrai puikiai, bet pirmą dieną net vyras nustebęs buvo, nes nesulaukém net pasveikinimo :) antrą dieną po naujienos jau pasveikino. Bet ką aš žinau, kai vienturtis sūnus praneša, kad laukia pirmagimio, man atrodo keista taip ramiai reaguoti.. Taip atrodo, kad tiesiog ne pagal uošvių planą, nelaiku, ne taip, kaip turi būti.

Bet stengiuosi nesukt galvos, mes laimingi, mano šeima nerealiai dźiaugiasi, draugai artimiausi tik sveikina :) 

Atsakyti
[quote=aquabona,2018 12 27, 20:01]
<p>Dar lyg kaźkuri laukia pasimatymo prieš naujus metus? smile.gif </p><blockquote

Ryt keliausiu į pasimatymą 4u.gif Jau taip laukiu, laukiu bigsmile.gif

Mano tevai sureagavo nu labai ramiai, jau jie tokie labai emocijų nerodantys. Bet jau ryte skambina ir klausineja, ar guli, kodel guli, gal bloga blink.gif O vyro tevai irgi tokie idomiai emocijas rodantys, bet kažkaip šį kartą apkabino, pabučiavo rolleyes.gif gal jau išmoko, nes prieš 2 metus per Kučias vyro brolis pranešę, kad bus leliukas, pernai kitas vyro brolis pranešę, kad bus leliukas, na o šiemet mes pranešem. Tai juokiames, kad jau prisitreniravo bigsmile.gif tongue.gif

Vakar jau nupirkau keletą drabužių didesnio dydžio ir neštukines kelnes nestuke.gif tai pagaliau galesiu patogiai apsirengti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shaja: 28 gruodžio 2018 - 10:03

gal galit parekomenduoti kur rasti nėštukines kelnes Vilniuje ? :) pas mane panašu per vieną naktį augimo šuolis įvyko, atrodo šakias, pilvas padvigubėjo  :blink:  :D 

Atsakyti

gal galit parekomenduoti kur rasti nėštukines kelnes Vilniuje ? :) pas mane panašu per vieną naktį augimo šuolis įvyko, atrodo šakias, pilvas padvigubėjo  :blink:  :D

H&M arba Gariūnuose  Ai dar 9menesiai parduotuvėje. Aš irgi varysiu pirkt šiandien arba ryt. Nes jau nebegaliu kaip veržia 🙈

[quote=aquabona,2018 12 27, 20:01]
<p>Dar lyg kaźkuri laukia pasimatymo prieš naujus metus? smile.gif </p><blockquote

Ryt keliausiu į pasimatymą 4u.gifJau taip laukiu, laukiu bigsmile.gif

Lauksim žinių! 

Bellizimo, ​svarbu gerai auga ir vystosi kruopukas :) 

Viskas bus gerai! Lauksim ryt puikių žinių :) :4u:

beje, sakiau į mane kreiptis ''tu'' :D

O dėl uošvių reakcijos net nežinau.. Sutariam tikrai puikiai, bet pirmą dieną net vyras nustebęs buvo, nes nesulaukém net pasveikinimo :) antrą dieną po naujienos jau pasveikino. Bet ką aš žinau, kai vienturtis sūnus praneša, kad laukia pirmagimio, man atrodo keista taip ramiai reaguoti.. Taip atrodo, kad tiesiog ne pagal uošvių planą, nelaiku, ne taip, kaip turi būti.

Bet stengiuosi nesukt galvos, mes laimingi, mano šeima nerealiai dźiaugiasi, draugai artimiausi tik sveikina :)

Gal dar netiki 🤔 mano anyta, kai apie pirmagimį pranešėm irgi nesureagavo net. Bet ten iš viso atskira istorija. Antro net nemačius.

Atsakyti

Pildom sąrašiuką pirmam puslapy, nes kiekvienos vis norisi klausti kiek kuriai savaičių :D

Irgi norėjau rašyti, kad h&m :) aš dar į kasdienius rūbus telpu, tik keli džinsai veržia :D 

H&M arba Gariūnuose  Ai dar 9menesiai parduotuvėje. Aš irgi varysiu pirkt šiandien arba ryt. Nes jau nebegaliu kaip veržia 🙈

Lauksim žinių! 

Gal dar netiki 🤔 mano anyta, kai apie pirmagimį pranešėm irgi nesureagavo net. Bet ten iš viso atskira istorija. Antro net nemačius.

Nu galbūt, sakau, kiekvienas savaip virškina naujienas.. Vieni jau labai laukė ir džiaugiasi, kitiem netikėta, tai tų emocijų mažiau gal :) 

Atsakyti

O aš peršalau :( guliu po kaldra su arbatom.. Ir mama su nerimastingom žinutėm jau kirbina manyje baimė, kad pakenks mažiukui tas peršalimas  :huh2: :unsure:​ 

Atsakyti

O aš peršalau :( guliu po kaldra su arbatom.. Ir mama su nerimastingom žinutėm jau kirbina manyje baimė, kad pakenks mažiukui tas peršalimas  :huh2: :unsure:​ 

Nieko neatsitiks tikrai 😊 blogiausiu atveju išgerk paracetamolio, jei bus labai blogai. Daug arbatų gerk. 

Atsakyti

Sveikutes. As issisiepus iki ausu gryzau siandie namo, po pasimatymo su zirniuku savo  :nestuke  :wub:  Atitinkam 13sav 2d. Terminas liepos3d. Midwife sakau galeciau ziureti visa diena kaip jis vartosi ir mojuoja. Sake labai aktyvus, sunkiai pavyko pagauti, kad ismatuotu  :D 

O po to kruva popieriu...  Dave verteja, kuri neprosal buvo, kai dejo varyt medicininiais terminais ir trumpiniais.

Truputy sunervino, kad per tris vietas vazinet turesiu y skanus ir apziuras. 

Ne visos dar pasiraset kada terminas. As mielai jau sukelciau viska y pagrindiny puslapiuka :)​ 

Atsakyti

Aš dar klausimą turiu labiau toms, kam pirmas vaikelis. Nors gal ir kurių ne pirmas prisimins kaip buvo. Iškart perspėju, kad mūsų vaikas planuotas ir abu su vyru jo labai norim. Bet paskutiniu metu, pradėjus galvot apie gimdymą ir vaiko auginimą pradeda imt lengva momentinė panika, kad išvis gal man to visai nereikia ir tt. O jau pasiskaičius apie gimdymo visokias komplikacijas tiek mamom tiek vaikuo, ir paskui jau gimusių vaikų ligas ir visokius kitokius siaubus nu atrodo nors bėk laukais :D aišku suprantu, kad kelio atgal jau nėra ir stengiuos neprisileist tokių minčių, bet karts nuo karto jos vis kažkur prasimuša :D visaip bandau nusiramint - lyg ir turiu gi tą pasirinkimo laisvę, jei tikrai nenorėsiu gimdyt - galiu daryt cezarį(nors jis irgi neatrodo patikimas) jei bus sunku augint vaiką - turiu nuostabų vyrą ir artimuosius kurie tikrai padės.  bet vat išlenda tos tokioa nedidelės trumpos panikos. Mąstau, gal kai pradėsiu jaust judesius ir tt pasikeis kažkiek tai ? Nes kolkas tai tas mano nėštumas man toks abstraktus, tik išsipūtęs pilvas ir nuolatinis jo maudimas, nuovargis ir begalinis žiaukčiojimas valantis dantis. Gal kai atsiras "tikresnių" dalykų pasikeis kažkas. Nes kolkas tai teoriškai džiaugiuosi ir laukiu bet visiškai nesuprantu ko ir tas ateities vaikas visai neegzistuojantis man ir labai kolkas toli nuo viso šito jaučiuosi. Tai vat, net nežinau kokio čia atsakymo tikiuosi į šitą litaniją :D

Atsakyti

Aš dar klausimą turiu labiau toms, kam pirmas vaikelis. Nors gal ir kurių ne pirmas prisimins kaip buvo. Iškart perspėju, kad mūsų vaikas planuotas ir abu su vyru jo labai norim. Bet paskutiniu metu, pradėjus galvot apie gimdymą ir vaiko auginimą pradeda imt lengva momentinė panika, kad išvis gal man to visai nereikia ir tt. O jau pasiskaičius apie gimdymo visokias komplikacijas tiek mamom tiek vaikuo, ir paskui jau gimusių vaikų ligas ir visokius kitokius siaubus nu atrodo nors bėk laukais :D aišku suprantu, kad kelio atgal jau nėra ir stengiuos neprisileist tokių minčių, bet karts nuo karto jos vis kažkur prasimuša :D visaip bandau nusiramint - lyg ir turiu gi tą pasirinkimo laisvę, jei tikrai nenorėsiu gimdyt - galiu daryt cezarį(nors jis irgi neatrodo patikimas) jei bus sunku augint vaiką - turiu nuostabų vyrą ir artimuosius kurie tikrai padės.  bet vat išlenda tos tokioa nedidelės trumpos panikos. Mąstau, gal kai pradėsiu jaust judesius ir tt pasikeis kažkiek tai ? Nes kolkas tai tas mano nėštumas man toks abstraktus, tik išsipūtęs pilvas ir nuolatinis jo maudimas, nuovargis ir begalinis žiaukčiojimas valantis dantis. Gal kai atsiras "tikresnių" dalykų pasikeis kažkas. Nes kolkas tai teoriškai džiaugiuosi ir laukiu bet visiškai nesuprantu ko ir tas ateities vaikas visai neegzistuojantis man ir labai kolkas toli nuo viso šito jaučiuosi. Tai vat, net nežinau kokio čia atsakymo tikiuosi į šitą litaniją :D

Nebūtinai pirmas nėštumas kelia paniką 😊 man trečias, o vis tiek sugebu visko prisigalvoti, o dar ir aplinkui visko matau.  Kol nejaučiu judesių, visada bijau, bet juk normalu. O ir niekur nepabėgsi 😂 niekas neišims deja. Pagal tavo parašymą spėju, kad būsi mama grizlė, kuri niekam vaiko neduos 🤣

Ar galiu paklausti, kodėl turi pasirinkimo laisvę CP ar natūraliai? 

Atsakyti

Sveikutes. As issisiepus iki ausu gryzau siandie namo, po pasimatymo su zirniuku savo  :nestuke  :wub:  Atitinkam 13sav 2d. Terminas liepos3d. Midwife sakau galeciau ziureti visa diena kaip jis vartosi ir mojuoja. Sake labai aktyvus, sunkiai pavyko pagauti, kad ismatuotu  :D

O po to kruva popieriu...  Dave verteja, kuri neprosal buvo, kai dejo varyt medicininiais terminais ir trumpiniais.

Truputy sunervino, kad per tris vietas vazinet turesiu y skanus ir apziuras. 

Ne visos dar pasiraset kada terminas. As mielai jau sukelciau viska y pagrindiny puslapiuka :)​ 

Su pasimatymu ❤️ lyties nematė?

Bellizimo, 3 vaikas, 29m. Vilnius, terminas liepos 16d.

Atsakyti

Nebūtinai pirmas nėštumas kelia paniką 😊 man trečias, o vis tiek sugebu visko prisigalvoti, o dar ir aplinkui visko matau.  Kol nejaučiu judesių, visada bijau, bet juk normalu. O ir niekur nepabėgsi 😂 niekas neišims deja. Pagal tavo parašymą spėju, kad būsi mama grizlė, kuri niekam vaiko neduos 🤣

Ar galiu paklausti, kodėl turi pasirinkimo laisvę CP ar natūraliai? 

Dėl grizlės visko gali būt  :lol: 

O dėl pasirinkimo tai iš pažįstamos patirties žinau kad ji tiesiog griežtai reikalavo ligoninėje cp nu ir darė cp  :hmm:  nors nebuvo rizikos veiksnių kažkokių. Bet aišku neaišku kaip ten su ta realybe. Bet šiaip daug kur esu girdėjus kad čia motera pasirinkimas, tik aišku daug daktarų nepritaria ir na ta praktika Lietuvoje kolkas neduot moteriai rinktis, nors teoriškai galima.

Atsakyti