Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

Visas su ateinančiomis šventėmis  :wub: tegul ateinantys metai bus svajonių išsipildymo metais  :newyear:

baigiu kepti medaus tortą. Dar planas su vaikais ant rogučių ir į parduotuvę paskutinių smulkmenų. Šiandien nusikalsiu, bet ryt būsiu pilnai pasiruošusi. Vyksim į pajūrį Kalėdų švęsti. Tai prieš kelionę reikia pailsėti :D 

tikiuosi jūsų pasiruošimas irgi sklandus ir visi patiekalai gausis tobulai.  :birthday2:

O toms kurios praneš artimiesiems - ypatingai šiltų emocijų :wub:

Atsakyti

O as rytoj dar sutrumpintai dirbu, todel siandien su vyru viska susiruosem, atidirbom is peties virtuvej, rytoj gryzus is darbo jau liks tik smulkmenos pasidaryti  :)  Anty nusprendziau kept pasiskaitinejus receptus ir rekomendacijas su obuoliu ir obuoliu sultyse, ziuresim kas gausis :D  O Jums visoms mergaites, graziu, jaukiu, prasmingu svenciu. Siemet jos mums visoms stebuklingos :wub:​ 

http://www.part.lt/i...36142a2a234.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orchideja3: 23 gruodžio 2018 - 23:45

Aš šiandien irgi pradėjau jau ruoštis, kad ryt tiek daug nebūtų :)

Gražių švenčių, merginos! Jaukių, šiltų, kupinų ramybės širdyje ir šypsenų ❤❤❤

Atsakyti
Graziu svenciu visoms! wub.gif
Kaip jauciates?
Atsakyti

sveikos :) su šventėm !  :4u: 

Mes laikomės gerai, truputy kankinuosi su pilvo maudimu, rodė kad su gimda kažkas ten ne viai gerai bet turėtų praeiti pagėrus magnio. Per šventes neapsirijau, visai kukliai pavalgiau :D

Kaip kitų šventės ? :)

Atsakyti

Graziu svenciu visoms! wub.gif
Kaip jauciates?

Gražių švenčių visoms 😍 mes ramiai, su mano tėvais, vakar dar po vakarienės po miestą pasimalėm, Kauno eglę apžiūrėjom. O aš vis ką kramtau, nes kitaip rūgštys kyla. Ketvirtadienį pasimatymas su žirniuku ❤️

Atsakyti

Labas rytas :4u: su šventėmis :) 

ar buvo per šventes pranešusių šeimoms? :) 

Mes irgi šauniai pasibuvom, neapsirijom, šiemet labai stengiausi mažiau maisto daryti, bet ir tai liko :D bet jau geriau nei praėjusiais metais, kai vyras savaitę laiko turėjo užbaiginèt silkes ir mišraines :D

Šiandien gal važiuosim prasiblaškyti kažkur ir pasivaikščioti :) 

Atsakyti

Su šventėmis 🎄🥰 aš kadangi gyvenu užsienyje tai sesei daviau užduoti pasakyti tevams jog bus seneliai  :nestuke  tai sese nupirko dėžute į ja įdėjo vaikiškus batukus, mano mažylio nuotrauka ir atvirute su sveikinimu tapus seneliais  :)  tai žinokit ir verkiau ir juokiausi per Kūčias gavus video kai buvo įteiktos jiems mano dovana. Reakcijos vertos milijono, tėvai verkė, džiaugėsi ir buvo tiesiog šoko būsenoj  :D  tikriausiai įsimintiniausios Kūčios jiems  :4u:  :newyear: 

Atsakyti

Na va, buvom pasimatyme 😊 tai atitinka 11sav. 2d. Viskas kaip ir gerai, sekantis pasimatymas sausio 24d. 😊

Atsakyti

Dar lyg kaźkuri laukia pasimatymo prieš naujus metus? :) 

Su šventėmis 🎄🥰 aš kadangi gyvenu užsienyje tai sesei daviau užduoti pasakyti tevams jog bus seneliai  :nestuke  tai sese nupirko dėžute į ja įdėjo vaikiškus batukus, mano mažylio nuotrauka ir atvirute su sveikinimu tapus seneliais  :)  tai žinokit ir verkiau ir juokiausi per Kūčias gavus video kai buvo įteiktos jiems mano dovana. Reakcijos vertos milijono, tėvai verkė, džiaugėsi ir buvo tiesiog šoko būsenoj  :D  tikriausiai įsimintiniausios Kūčios jiems  :4u:  :newyear:

Kaip faina! Mano mama irgi devintam danguj, tėtis irgi laaabai laimingas :) o vyro tėvai tai nežinau.. Santūriai taip sureagavo, tai dabar aš didžiai pikta. Toks jausmas, jog pranešėm, kad naują tv nusipirkom, kurio mums nelabai reikia   :bash: 

Na va, buvom pasimatyme 😊 tai atitinka 11sav. 2d. Viskas kaip ir gerai, sekantis pasimatymas sausio 24d. 😊

Čia tas didysis echo buvo? Sveikinu! Ramiai naujų metų galėsi laukti :) 

Atsakyti

Kaip faina! Mano mama irgi devintam danguj, tėtis irgi laaabai laimingas :) o vyro tėvai tai nežinau.. Santūriai taip sureagavo, tai dabar aš didžiai pikta. Toks jausmas, jog pranešėm, kad naują tv nusipirkom, kurio mums nelabai reikia   :bash:

Kaip ir jo. Tik kad raukšlės negalėjo išmatuoti 🤔 bet vėliau pamatuos. Per mažai laiko sakė. Nors nosies kaulas matosi, stuburas tvarkoj, tai nelabai ir buvo ką žiūrėti. Greitai pakankamai viskas. 

Atsakyti

As laukiu pasimatymo rytoj  :bigsmile:  lengvai nervinuosi, ar viskas gerai ir ar viska suprasiu, nors anglu kalba gera, bet tie medicininiai terminai  :oh:  o vertejo atsisakiau, nenoriu jokiu papildomu akiu.

Tai va po visko turesiu ka lygint, Airijos ir Lietuvos ginekologus  :D 

Gal vyro tevai visada toki santurus? Gal tikejosi? O gal jus nekaip sutariat?

Nes mano vyro mama apsiverke, o tetis zinau, kad dziaugiasi , bet jis zmogus prie bajerio tai jo pasakymai buvo toki, kad griuk negyvas, bet jau pripratus :irnesakyk: 

Mano tetis irgi pasake "nu tai gerai", bet jis jau toks zmogus, net nereiskia, kad nesidziaugia  :) 

Galbut perdaug sureiksminot ju reakcija, juk ne visi apsiverkia ar sokineja is laimes. Viskas pasikeis, kai gims. Nepaleis is ranku to mazo stebuklelio  :mirksiukas:  :wub: 

Atsakyti