Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

Kur visos prapuolusios? :) 

Atsakyti

as ciaaa :)))

baigiam musu seimoj visi issikapstyti is ligu ;)) tikiuosi daugiau nebepuls musu niekas:)

nuo 15d pradejau jausti jau judesiukus :yahoo: kuo toliau tuo stipriau :) ir isoreje jau vyrsd pridejes ranka jaucia :angel_not: 

uzsirasiau privaciai i 20sav scana,kur apziures viska :hmm: kainos nenormalios,bet noriu laukti ramiai :) 

Atsakyti

Sveikos, 

Aha, tikrai labai ramu. :) Pas mane labai intensyvi savaitė, bet užtat šiandien grožio programa: plaukai, antakiai, nagai. Kaip gera atsinaujinti! :) Darot gelini lakavima dabartiniu periodu? Aš su pirmu visą nėštumą dariau. Kažkaip net ne pagalvojau nedaryti. Dabar galvoju gal reikės pailsėti, bet man taip pačiai nekyla rankos tuos nagus lakuoti, o toks darbas, kad su nesutvarkytais niekaip. 

Kažkada jau klausiau ar darot kas dantų higiena su nuskausminimu? Ta prasme ar daro taip nesciosioms? 

Atsakyti

Sveikutes :) as ryt į scaną keliausiu :) idomu ka pasakys. Šiap ryt noriu dar į knygų mugę nulėkti, dukra Dirgėlos fanė, tai teks autografo prašyti :D Dėl nagu, tai nesilakuoju, nes tiesiog atmeta man. Laiko 3d tik. Tai bespalviu laku nusilakuoju ir tiek . Tiesa eisiu dantų higienai kita sav. Bet tikiuosi be nuskausminamųjų apsieiti. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shaja: 22 vasario 2019 - 16:41

as ciaaa :)))

baigiam musu seimoj visi issikapstyti is ligu ;)) tikiuosi daugiau nebepuls musu niekas:)

nuo 15d pradejau jausti jau judesiukus :yahoo: kuo toliau tuo stipriau :) ir isoreje jau vyrsd pridejes ranka jaucia :angel_not: 

uzsirasiau privaciai i 20sav scana,kur apziures viska :hmm: kainos nenormalios,bet noriu laukti ramiai :)

Jeeee, sveikinimai! :yahoo: Ir aaaaš jau gerą savaitėlę jaučiu!  :yahoo:  ir vakar vyras padėjęs ranką pajautė  :wub:  su telefonu filmuojant net pavyko užfiksuoti mažiuko bumsiukus  :wub: 

Sveikos, 

Aha, tikrai labai ramu. :) Pas mane labai intensyvi savaitė, bet užtat šiandien grožio programa: plaukai, antakiai, nagai. Kaip gera atsinaujinti! :) Darot gelini lakavima dabartiniu periodu? Aš su pirmu visą nėštumą dariau. Kažkaip net ne pagalvojau nedaryti. Dabar galvoju gal reikės pailsėti, bet man taip pačiai nekyla rankos tuos nagus lakuoti, o toks darbas, kad su nesutvarkytais niekaip. 

Kažkada jau klausiau ar darot kas dantų higiena su nuskausminimu? Ta prasme ar daro taip nesciosioms? 

Kažkaip ilgą laiką nedariau gelinio, bet pasiilgau jau :D galvoju grįšiu į LT ir darysiuos. Bet pagimdžius gal nebus kada važiuot tvarkytis :D 

O dėl higienos, tai iki šiol be jokio nuskausminimo darydavau.. Tai net nežinau  :hmm: bet manau daro, juk nėščiom ir dantis taiso, protinius rauna, tai tikrai nuskausmina:) 

Sveikutes :) as ryt į scaną keliausiu :) idomu ka pasakys. Šiap ryt noriu dar į knygų mugę nulėkti, dukra Dirgėlos fanė, tai teks autografo prašyti :D Dėl nagu, tai nesilakuoju, nes tiesiog atmeta man. Laiko 3d tik. Tai bespalviu laku nusilakuoju ir tiek . Tiesa eisiu dantų higienai kita sav. Bet tikiuosi be nuskausminamųjų apsieiti. :)

Lauksim gerų naujienų po scano!  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos, 

Tikeai ramu.. Aš darausi gelinį stabiliai kas 3 savaites ☺️ kažkaip nebegaliu sustot 🤣 kovo 4 varysiu į didįjį scaną pas genetikę 😀 turėjau antradienį važiuot, bet teko perkelt. Gal visgi ir vyrui db pavyks peisijungt, nes dar nematė ☺️

Atsakyti

ir plaukus dazau ir nagus tvarkausi :))) poilsis gal ir gerai jiems,bet kaip ciuciala nenoriu vaiksciot :))) ir taip jauciuosi baisi kaip ragana,o dar be nagu :hmm: hahaha :))) tik va laiko ir noro make up nebeturiu. pries pirma mazyli manes niekas nera mate be make up :)) o dabar ir i darba ir i kavine be jo :)) reik gal susiimti :))

Atsakyti

Aš va tiką nustojau daryt gelinį, nes nagai baisiai nuplonėjo, sakau reik duot atsigaut jiem. O plaukus nusidažiau nors buvau seniai nedažius.

Aš antradienį eisiu į scaną, laukiu  :wub: 

Atsakyti

Aš va tiką nustojau daryt gelinį, nes nagai baisiai nuplonėjo, sakau reik duot atsigaut jiem. O plaukus nusidažiau nors buvau seniai nedažius. Aš antradienį eisiu į scaną, laukiu  :wub:
Aš ir turėjau eiti didžiajam scanui antradienį 😁 bet nukėliau į kitą pirmadienį 🙈 eisiu per savo gimtadienį susitikt su mažyliu 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bellizimo: 24 vasario 2019 - 10:30
Aš ir turėjau eiti didžiajam scanui antradienį 😁 bet nukėliau į kitą pirmadienį 🙈 eisiu per savo gimtadienį susitikt su mažyliu 😁
[/quote]

As vakar scane buvau smile.gif bernuzelis kaip ant mieliu auga. Viskas puiku. POra dieneliu didesnis, nei pagal cikla.

Ruosiuosi kelionei, tai daug tyrimu liepe pasidaryti... teks pusdieni skirti tam.
Vakar dar knygu mugei buvome. Tai tiek zmoniu buvo... Buvom lengvai tariant nustebe. Atvykome apie 10:00, galvojome,kad vieni pirmuju busim. Bet kur tau. Eileje apie 200 zmoniu jau buriavosi smile.gif siaip smagi svente, bet kazkaip naujienu pasigedau, tai nelabai ka nusipirkome blink.gif Labai pavargau, tai iki lovos vos daejau.

Svorio jau priaygau 6 kg, tai susiemiau, sportuosiu intensyviau. Tikiuosi i 12 kg tilpsiu bigsmile.gif
Atsakyti

Aš tai kol kas 4kg priaugau, bet 3 iš jų per praėjusias 4sav. Tai biškį baisu, kad dabar po kg per savaitę neužsidėtų. Esu dabar pabaigoje 19sav., ryt prasideda 20sav. 

Man šią savaitę kartais traukia gimdą, o gal tai tiesiog raiščių skausmai stipresni, nes vaikutis auga, bet taip nemaloniai buvo pirmadienį ypač, tikrai labai kieta gimda atrodė. Tai geriu magnį vakarais dabar, bet nežinau, ar padeda, ar ne. Mano vizitas kitas tik kovo 6d., tai jeigu nebus labai blogai, tai anksčiau nesikreipsiu manau tik dėl tų tempimų, nes šiaip viskas gerai. Ir judesiukus jau ėmiau jausti šią savaitę kasdien truputį, nors ir priekyje ta placenta. 

Nusipirkau vakar dar pagalvę sau miegojimui, tokią C formos, kur tarp kojų ir po pilvu padėti galima, bet dar nepamėginau, nes šiandien tik skalbiu apvilkimą jos. O vėliau tai žindymui bus ta pagalvė patogi. 

Atsakyti

O aš dar nieko kolkas nepriaugau, labai džiaugiuosi. Nes ir taip daug turiu, tikiuosi išvis nieko nepriaugti.

Atsakyti