as jau apie 4,5 kg priaugau,dar tik 19-ta savaite!! o is savo patirties sakau, daugiau kg priaugau per paskutinius pora men,tai cia tik uogytes😀
Sveikutės,
Kažkaip greitai pradėjo laikas bėgti. Jau 19sav.,kitą savaitę pas gydytoją dydis echo.
Kalbejot apie kilogramus, tai aš turiu jau 3kg plius. Džiugu, kad dar telpu į kai kurias kelnes. aišku jau jaučiasi nuovargis, kai daugiau pajudi, pilvukas jau atrodo sunkus, bet kai žinau kas dar laukia paskutinius mėnesius, tai nusirami, kad čia dar viskas ok.
Smagu, kad orai atrodo šyla, laukiu kada striukes nusimesim. Aš visiškai vasaros žmogus.
Turiu klausima dėl miegojimo ant nugaros? Kažkaip su pirmu nebuvau girdėjus, kad negalima, tai ramiai sau miegojau. O dabar pasiskaičiau kažkur, tai pradėjau bijoti, nors man žiauriai patogu, ant šono vis kažkas nervina, o ant nugaros atgaiva, bet jei jau taip tikrai blogai... Kaip jus darot?
Sveikutės,
Kažkaip greitai pradėjo laikas bėgti. Jau 19sav.,kitą savaitę pas gydytoją dydis echo.
Kalbejot apie kilogramus, tai aš turiu jau 3kg plius. Džiugu, kad dar telpu į kai kurias kelnes.
aišku jau jaučiasi nuovargis, kai daugiau pajudi, pilvukas jau atrodo sunkus, bet kai žinau kas dar laukia paskutinius mėnesius, tai nusirami, kad čia dar viskas ok.
Smagu, kad orai atrodo šyla, laukiu kada striukes nusimesim. Aš visiškai vasaros žmogus.
Turiu klausima dėl miegojimo ant nugaros? Kažkaip su pirmu nebuvau girdėjus, kad negalima, tai ramiai sau miegojau. O dabar pasiskaičiau kažkur, tai pradėjau bijoti, nors man žiauriai patogu, ant šono vis kažkas nervina, o ant nugaros atgaiva, bet jei jau taip tikrai blogai... Kaip jus darot?
Kol pačiai netrukdo, miegok 😁 į galą kažkaip nerekomenduoja, bet aš pati nepajausdavau kaip ant nugaros atsibusdavau.. Tipo širdies darbas apsunkinamas. Nežinau kiek tiesos 😁
Aš priaugau 5kg jau 🙈 siaubas.. Tikiuosi neviršysiu 12kg...nors pradedu abejot
Sveikutės,
Kalbejot apie kilogramus, tai aš turiu jau 3kg plius. Džiugu, kad dar telpu į kai kurias kelnes.
aišku jau jaučiasi nuovargis, kai daugiau pajudi, pilvukas jau atrodo sunkus, bet kai žinau kas dar laukia paskutinius mėnesius, tai nusirami, kad čia dar viskas ok.
O aš ir prieš nėštumą tik ant šono miegodavau tai dabar dar pagalve nusipirkau, iš grūdų, reguliuojasi ir minkštumas/kietumas tai labai esu patenkinta o jus daktares savo paklauskite
nes kažkaip sunku nemiegoti tokioje pozicijoje kurioje jums yra patogiausia, dar kai miegant savęs juk nekontroliuoji
o aš priaugau 3,5 kg o man jau 22savaites nežinau čia blogai ar gerai
nors pilvelis tai jau gana didelis
Sveikutės,
Tai yra tikrai tiesa, kad nerekomenduojama miegoti ant nugaros, bet taip pat ir ant desiniojo sono, nes yra uzspaudziama kraujotaka i apatine tusciaja vena, del to buna blogesnis kraujo pritekejimas ir i gimda, bei tinsta kojos, o taip pat miegant ant nugaros daugiau tikimybes kad hemorojus uzeis, nes irgi daug spaudimo i tiesiosios zarnos venas. Taigi nestumui judant tolyn ir pilvukui augant rekomenduojama miegot tik ant desiniojo sono. Zinoma, nakties metu visaip vartomes ir to itakoti negalim, bet uzmigti ant desines imanoma ir prabudus nakti pakeist pozicija i desine irgi imanoma.
O aš dar nieko kolkas nepriaugau, labai džiaugiuosi. Nes ir taip daug turiu, tikiuosi išvis nieko nepriaugti.
Isvis nieko nepriaugti tai nelabai realistiska, bet galima nedaug priaugti As siaip irgi buvau mano poziuriu per sunki nestumo pradzioje, bet pagal KMI dar normoje, tai pradzioje nieko visai nepriauginejau, net nukrites svoris buvo, bet dabar va jau emiau priaugineti, tai baisu daros
Bet visgi per mazai priaugti irgi nera gerai manau.
Pataisysiu, kad rekomenduojama miegoti ant kairiojo šono

Aš priaugus jau kokius 5kg. 21savaitėlė. Apie senas, kelnes net nesvajoju, seniai nebetelpu

Pusiaukelė šiandien 😁 20 savaičių įveikta!
Isvis nieko nepriaugti tai nelabai realistiska, bet galima nedaug priaugti
As siaip irgi buvau mano poziuriu per sunki nestumo pradzioje, bet pagal KMI dar normoje, tai pradzioje nieko visai nepriauginejau, net nukrites svoris buvo, bet dabar va jau emiau priaugineti, tai baisu daros
Bet visgi per mazai priaugti irgi nera gerai manau.
Na mano KMI jau labai labai toli nuo normos, tad aš laisvai galiu nepriaugti svorio nei kiek ir mama mano buvo su visais trim nėštumais labai stambi, nepriaugdavo nei kiek, viską ko reikia pasiima iš jau sukauptų atsargų
pažiūrėsim kaip toliau seksis man nepriaugt. Kolkas vis dar sveriu 3kg mažiau nei nėštumo pradžioje.
Pusiaukelė šiandien 😁 20 savaičių įveikta!
Sveikinimai
Aš šiandien pasimatyme buvau, mačiau pirštukus ir visa kita, ir lyties nepakeitė, vis dar mergaitė sveria jau 418g
Sveikos visos!
Shirbake, kaip tavo sveikata? Ir didelis tavo kleckutis! mano didžiojo skano metu svėrė 340g ;)
Aš jau irgi pusiaukelėj, vakar 21savaitė suėjo! Eina sau, jau įpusėjom kalbant apie svorį, tai aš jau +3.. Ir keli kg šoktelėjo per vasarį.. Tai truputį stabdau arklius su šokoladais
kovo mėn tas gliukozės tyrimas, kažkaip neramu, kai aš tiek saldumynų lapnoju..
Dėl miego, tai kol kas miegu taip, kaip įsipatoginu. Dėl miego ant nugaros sako, kad kol mamai gerai-tol vaikui gerai. O jei jau ima trūkti deguonies, tai visų pirma mama pajunta ir prabunda
Taigi nestumui judant tolyn ir pilvukui augant rekomenduojama miegot tik ant desiniojo sono. Zinoma, nakties metu visaip vartomes ir to itakoti negalim, bet uzmigti ant desines imanoma ir prabudus nakti pakeist pozicija i desine irgi imanoma.
Kad kaip tik ant kairiojo šono
Sveikos visos!
Shirbake, kaip tavo sveikata? Ir didelis tavo kleckutis!
mano didžiojo skano metu svėrė 340g ;)
Aš jau irgi pusiaukelėj, vakar 21savaitė suėjo! Eina sau, jau įpusėjom
kalbant apie svorį, tai aš jau +3.. Ir keli kg šoktelėjo per vasarį.. Tai truputį stabdau arklius su šokoladais
kovo mėn tas gliukozės tyrimas, kažkaip neramu, kai aš tiek saldumynų lapnoju..
Dėl miego, tai kol kas miegu taip, kaip įsipatoginu. Dėl miego ant nugaros sako, kad kol mamai gerai-tol vaikui gerai. O jei jau ima trūkti deguonies, tai visų pirma mama pajunta ir prabunda
Kad kaip tik ant kairiojo šono
Taip taip, kairiojo Ilga zinute rasydama susimaisiau

As tai miegu siaubingai... Visaip nepatogu. Niekaip negaliu isitaisyti.
Vakar visa diena pilva skaudejo, jauciu skrandis pradejo streikuoti, tai geriu probiotikus, lyg lengviau.
Kita sav keliausiu irgi gliukozes tyrima atlikti. Kazkaip baimiu nera, bet jauciu,kad bus bloga man nuo tokio cukraus kiekio. Megstu saldziai, bet ne tiek ir ne taip

Norejau paklausti, kur pirmuosius drabuzelius pirksite. Na kad kokybe gara butu, kaina adekvati. Domina patis pirmieji,kur susisega priekyje?