Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

Labukas biggrin.gifo as visa diena lyginau. Kadangi neseniai kraustemes, tai visa pataline tvarkiau ir senam bute uzuolaidas visas lyginau. blink.gifilgam malonuma apturejau biggrin.gif

Man taip pilvukas isdidejo. Jauciuosi tokia banginukas. Baisu pagalvoti kas bus toliau blink.gifNors jau judesiukus jauciu, silpnus, bet kasdien wub.gifTai kazkaip ramiau man. nestuke.gif

Ir as jau noriu rubelius pirkti, bet dar save stabdau bigsmile.gifJauciu geguzes pabaigoje pradesiu:) ir ispardavimai bus ax.gif

Mano visi vaikiukai dideli buvo, 53cm;55cm, tai jauciu trecias irgi nebus coliukas 4u.gif

O taip ir man atrodo pilvelis staiga toks iššokęs pasidarė, taip staiga. Dar ryte būdavo beveik nematomas, o dabar jau viskas puikiai matoma. :) 

Atsakyti

Labas rytas, 

Kaip jūsų šventinis savaitgalis?! :)

Mes laužų uždegime dalyvavom 😊 labai gražu. Ir šiaip faina, kai tiek daug švenčiančių ir vieningų. 

Atsakyti

o mes savaitgalį dalyvavom būsimų prosenelių (mano senelių) 50-ties metų vestuvių sukaktyje  :wub: 

Atsakyti

Labas rytas, 

Kaip jūsų šventinis savaitgalis?! :)

Mes daug vaikščiojom po Vilniaus senamiestį, labai gražu buvo, tokia gera nuotaika visur ir puikūs oras. 

Pyragas keptas, ne su maskarpone, o su philadelfia varškės sūriu. Į šitą panašiausias https://erikoskulina...io-pyragas.html :)

Ačiū už receptuką, reiks išsikept :4u:

Labukas biggrin.gifo as visa diena lyginau. Kadangi neseniai kraustemes, tai visa pataline tvarkiau ir senam bute uzuolaidas visas lyginau. blink.gifilgam malonuma apturejau biggrin.gif

Man taip pilvukas isdidejo. Jauciuosi tokia banginukas. Baisu pagalvoti kas bus toliau blink.gifNors jau judesiukus jauciu, silpnus, bet kasdien wub.gifTai kazkaip ramiau man. nestuke.gif

Ir as jau noriu rubelius pirkti, bet dar save stabdau bigsmile.gifJauciu geguzes pabaigoje pradesiu:) ir ispardavimai bus ax.gif

Mano visi vaikiukai dideli buvo, 53cm;55cm, tai jauciu trecias irgi nebus coliukas 4u.gif

Mėgsti lyginti? :D aš jau irgi lyg jaučiu judesiukus, bet man nebuvo to, kad pajaučiau ir iškart aišku tapo.. Pajutau, dar galvojau ar tikrai mažius čia, bet kai kartojasi dažnai, tai ir supratau, kad mažius :) 

Atsakyti

Man šiandien vienu metu ir žarnos labai juda ir burzgia ir vaikas duodasi kaip pasiutęs, atrodo, kad pilietinis karas ten pilve vyksta  :huh2:  :huh2: 

Atsakyti
QUOTE(aquabona @ 2019 02 18, 21:01)
<p>Mėgsti lyginti? biggrin.gif aš jau irgi lyg jaučiu judesiukus, bet man nebuvo to, kad pajaučiau ir iškart aišku tapo.. Pajutau, dar galvojau ar tikrai mažius čia, bet kai kartojasi dažnai, tai ir supratau, kad mažius smile.gif </p>

Oj, labai nemegstu lyginti... Todel buvo isbandymas man. biggrin.gif
As vakar priimamajame buvau. Taip dure desini sona. Bet nieko nerado, tai patenkina vaziavau namo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shaja: 19 vasario 2019 - 15:39

As vakar priimamajame buvau. Taip dure desini sona. Bet nieko nerado, tai patenkina vaziavau namo smile.gif

Jau norėjau sakyt, kad fetišą turi :D :D

Pastovus dūrimas buvo?  Man dabar kaip tik vis suduria dešinį šoną, bet nepasakyčiau, kad skauda, tiesiog toks nefainas jausmas.. Ryt pas ginę, reiks užklaust, bet vėl sakys, kad auga ir tempiasi :D

Svarbu viskas gerai, šaunu, kad pasitikrinai! 

Atsakyti

Aš ir kankinausi su dešinio šono skausmu ir priimamajame nieko nerado, o ginė gal po savaitės sugalvojo inkstus praechoskopuot ir pasirodo inkste išsiplėtimas ir kemšasi. Ar žiūrėjo inkstus ?

Mane toliau sveikata puola - pradėjo širdis streikuot. Jau kokia savaitę karta per diena ar rečiau būna permušimas o vakar ritmas sutrikęs buvo. Neilgai, bet pakankamai kad visam likusiam vakarui išmuštų iš kojų. Tipo normalu šiuo nėštumo metu(jau 21+3) bet vistiek eisiu pasitikrint. Nors širdis sveika ir stipri, kažkada esu tyrusis. 

Atsakyti

A dar klausimas - vis dar yra tas dalykas, kad tėtis ginus vaikui gali mėnesį išeit atostogų ?

Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2019 02 20, 10:25)
<p>A dar klausimas - vis dar yra tas dalykas, kad tėtis ginus vaikui gali mėnesį išeit atostogų ?</p>

Skausmas jau aprimo, tai tikiuosi viskas gerai smile.gif sestadieni keliausiu pas gyd i pasimatyma, tai paklausiu smile.gif
Taip teciui priklauso pirmo menesio atostogo ir kompansacija 100% atrodo...

Puiki proga pabuti visiems kartu ir mamai pagaba smile.gif

O as taip tingiu siandien. Vaikams atostogos, tai sienom lipa...

Atsakyti

Aš ir kankinausi su dešinio šono skausmu ir priimamajame nieko nerado, o ginė gal po savaitės sugalvojo inkstus praechoskopuot ir pasirodo inkste išsiplėtimas ir kemšasi. Ar žiūrėjo inkstus ?

Mane toliau sveikata puola - pradėjo širdis streikuot. Jau kokia savaitę karta per diena ar rečiau būna permušimas o vakar ritmas sutrikęs buvo. Neilgai, bet pakankamai kad visam likusiam vakarui išmuštų iš kojų. Tipo normalu šiuo nėštumo metu(jau 21+3) bet vistiek eisiu pasitikrint. Nors širdis sveika ir stipri, kažkada esu tyrusis. 

O kaip pulsas? Nejuokauk, pasitikrink.. 

Atsakyti

Nu tave ir puola negalavimai  :huh2:  :huh2:  pasitikrink būtinai, ne juokas..

O aš laukiu savo didžiojo scano  :bijau2:  toks jauduliukas  :karsta:​ 

Atsakyti