Flaneliu ir merliuku medziagos prisipirkau, tai tokia patenkinta

Kur pirkot?

Sveikutes,
Na ką šiandien su savo keturmeciu namie, nes kosti. Pavargstu labiau nei darbe Tai sėdžiu ir galvoju, oj kaip greitai reikės namuose sėdėti kur kas ilgiau su atsiradusiu mažuoju/aja..
Labai tikiuosi, kad temperatūra neužkils, nes savaitgalį visko prisiplanave, tai gali tekt planus atšaukti..va kaip vaikai viską pakoreguoja.
Nu kazkaip ne optimistiškai aš čia pašnekėjau, bet matyt tiesiog tokia nuotaika.
Vakar buvau gydytoją. Paskyrė tą bjaurųjį gliukozės tyrimą.
Atmintinėj parašyta, kad citrinos tikrai galima atsinešti. Ir su kuo šnekėjau, tai nėra jis toks baisus. Vat tiktos dvi valandos poliklinikoj bus visa amžinybė
Aš kažkaip irgi galvoju, kad nebus ten taip baisu, viens du ir viskas. Iš gyvensim. O tos dvi valandos, na tai papasakosi čia mums kaip sekėsi, o paskui kitos pramogos telefone.
Pas mus šiandien draugų pora susilaukė vaikelio, taip faina jau ir mums tik pusė kelio liko
Vakar buvau gydytoją. Paskyrė tą bjaurųjį gliukozės tyrimą.
Atmintinėj parašyta, kad citrinos tikrai galima atsinešti. Ir su kuo šnekėjau, tai nėra jis toks baisus. Vat tiktos dvi valandos poliklinikoj bus visa amžinybė
Galvoju reiks knygą pasiimt, kad greičiau laikas praeitų
Sveikutes,
Na ką šiandien su savo keturmeciu namie, nes kosti. Pavargstu labiau nei darbe
Tai sėdžiu ir galvoju, oj kaip greitai reikės namuose sėdėti kur kas ilgiau su atsiradusiu mažuoju/aja..
Labai tikiuosi, kad temperatūra neužkils, nes savaitgalį visko prisiplanave, tai gali tekt planus atšaukti..va kaip vaikai viską pakoreguoja.
Nu kazkaip ne optimistiškai aš čia pašnekėjau, bet matyt tiesiog tokia nuotaika.
Aš kažkaip irgi galvoju, kad nebus ten taip baisu, viens du ir viskas. Iš gyvensim.
O tos dvi valandos, na tai papasakosi čia mums kaip sekėsi, o paskui kitos pramogos telefone.
Sveikatos, nesirkit!
Pas mane šiandien tinginio vakaras bus, nusipirkau ledų ir non alco radlerio bus serialai ir kalorijos
Merginos, sakykit, o jum būna, kad atrodo pikta ant viso pasaulio? Nu tokia zirzla trečią dieną aš, o šiandien išvis kalbėjau su mama-diorgina, pyktis ima. Kalbu su vyru-irgi siutina. Hrrr
Junkis!
Oj tikrai būna! Bet man tokios bangos užeina galiu atrodo vieną minutę juoktis, viskas gerai, o paskui staiga ne iš šio ne iš to sunervina koks paprastas dalykas ir prasideda priekaištai vyrui, vaikui, šuniui ir visiems kitiems aplink. O dar po pusvalandzio nesuprantu ko pati pykau.
Dar man jau jaučiu prasideda tas lizdo sukimo sindromas. Tik prieš du metus įsikėlėm į namą ir viskas čia ok, bet va vaikštau šiandien po namus ir atrodo čia reiktų perdažyti, čia kažko trūksta, gal naujos sofos reikia.. žodžiu grynai tokia nei šiokia nei tokia.
Merginos, sakykit, o jum būna, kad atrodo pikta ant viso pasaulio? Nu tokia zirzla trečią dieną aš, o šiandien išvis kalbėjau su mama-diorgina, pyktis ima. Kalbu su vyru-irgi siutina. Hrrr
Junkis!
Oi būna būna 🙈 va ir vakar buvo, ant vyro nei iš šio nei iš to užsiraukiau, ale po to atsiprašinėjau visą vakarą 🤣
Parašiau orchidėjai asmeniškai, matau, kad buvo prisijungus, bet nieko neatsakė
tikiuos nieko nenutiko
![]()
na laukiam.
o aš iš Kaziuko mugės nusipirkau giros, išsiunčiau vyrą parnešti duonos ir sūrio, iškepsiu ir apsimesim, kad mes bare nes labai labai noriu į barą bet negaliu alaus o triukšmas per daug vargina
tai pasidarysim barą namie
na laukiam.
o aš iš Kaziuko mugės nusipirkau giros, išsiunčiau vyrą parnešti duonos ir sūrio, iškepsiu ir apsimesim, kad mes bare
nes labai labai noriu į barą bet negaliu alaus o triukšmas per daug vargina
![]()
![]()
tai pasidarysim barą namie
Kokia faina idėja! kaip pasisėdėjot? Aš ryt planuoju nusitempt vyrą apžiūrinėt vežimų, nes jau galvą skauda, žiūriu vis internete, o vyras net neįsivaizduoja kaip ten kas atrodo