Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

Ar yra mamų, susiduriančių su itin gausiu prakaitavimu? Iki nėštumo man padėjo tjm Driclor, bet pastojus nenaudoju. Kol šaltasis sezonas, su megztukais kiek lengviau, nors komforto maža..

Jau laukiau, kad pagimdžius galėsiu naudot, bet paskaičiau, jog ir maitinant nerekomenduojama..

Deja nieko negaliu patart.

Mes su vyru skrisim dviem dienom į Londoną, mano gimtadienį ten atšvęsim  :wub:  kaip ir truputy baisoka jau skristi su pilvu, bet manau viskas gerai bus :)

Atsakyti

Sveikos! 

Vakar vakare issiblioviau gerai, nežinau kas čia užėjo..Matyt hormonai..net vyras nieko nebesake, tik paklausė ar nieko nesakauda..Nieko šiandien nuotaika jau geresnė. :) 

Ar yra mamų, susiduriančių su itin gausiu prakaitavimu? Iki nėštumo man padėjo tjm Driclor, bet pastojus nenaudoju. 

Deja, šiuo klausimu nieko negaliu pasakyti. 

Gal kas Vilniuje gera malonų stomatologe/a žino? Ar klinika kokią rekomenduotumėte? Laikas jau užsirašyti apžiūrai. 

Atsakyti

labukas :) buvom vakar privaciam 20-ties savaiciu scane  :) viskas idealiai,lelius vystosi puikiai:) ir jau zinom ka turesim :) mergyte:)) bus broliukui sese :))

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobuliux: 06 kovo 2019 - 15:48

Deja nieko negaliu patart.

Mes su vyru skrisim dviem dienom į Londoną, mano gimtadienį ten atšvęsim  :wub:  kaip ir truputy baisoka jau skristi su pilvu, bet manau viskas gerai bus :)

O kaip faina, kelione nors ir trumpam, bet norėčiau ir aš ištrūkti kur nors iki vasaros.  :rolleyes:  Gero laiko, viskas bus super! 

labukas :) buvom vakar privaciam 20-ties savaiciu scane  :) viskas idealiai,lelius vystosi puikiai:) ir jau zinom ka turesim :) mergyte:)) bus broliukui sese :))

Sveikinimai!!!  :4u: Baltai pavydžiu porelės, labai svajojau ir aš, bet kaip sakoma, ne tau Martynai... :lol: Džiaugsiuosi smagia vyrukų kompanija!  :ax:​ 

Atsakyti

aciukas :) 

bet svarbiusiai sveiki vaikuciai :wub: 

Atsakyti

Sveikinimai! ❤️

O kaip faina, kelione nors ir trumpam, bet norėčiau ir aš ištrūkti kur nors iki vasaros.  :rolleyes:  Gero laiko, viskas bus super! 

Sveikinimai!!!  :4u: Baltai pavydžiu porelės, labai svajojau ir aš, bet kaip sakoma, ne tau Martynai... :lol: Džiaugsiuosi smagia vyrukų kompanija!  :ax:​ 

Brolis broliui gal fainiau 😁 bent jau aš taip sprendžiu į saviškius žiūrėdama. Bus galima trečią kartą bandyt 🤣

Atsakyti

Merginos, su mūsų šventė visas!!  :4u:  :4u:  :4u:  Kuo didžiausios sėkmės mums šiame gražiame laikotarpyje. 

Sveikinimai! ❤️

Brolis broliui gal fainiau 😁 bent jau aš taip sprendžiu į saviškius žiūrėdama. Bus galima trečią kartą bandyt 🤣

Man ta pati gydytoja pasakė, sako gi broliui su broliu linksmiau. O beto ir vaikas sakė, mama sesės neimkite, tik brolį. :D  :D

Einu šiandiena rašyti nacionalinio diktanto.  :D​ 

Atsakyti

Roziniai sveikinimai  :4u:   Mes jau tris pasimatymus turejom. 

Summerdays, bus gera proga bandyti trecia :rolleyes:  Busi pagerbta tarp vyru, apsupta demesiu ir meile. 

O pas mane fronte nieko naujo. Vel sergu, gavau biuleteny, liepe mazint tempus. Ir visos ligos prasidejo nepatikesit, bet pasiskiepijus. Kad as dar kada tikeciau skiepu galia. 

Atsakyti

bliamba tie skiepai :((( man jie taip baisu. Labai sunku priimti teisinga sprendima,nes info tiek daug is vienos ir kitos puses !

linkiu pasveikti!;))

Atsakyti

bliamba tie skiepai :((( man jie taip baisu. Labai sunku priimti teisinga sprendima,nes info tiek daug is vienos ir kitos puses !

linkiu pasveikti!;))

Tai va as irgi situ klausimu labai neutrali buvau. Nesikisau nei y viena diskusija kas uz kas pries. Neturejau tvirtos nuomones. Dabar kai cia taip nutiko paciai, pradejau galvoti ka darysiu gimus vaikeliui. Vienos drauges vyras cia vietines dirba ligonineje, jis labai daug domejosi apie skiepus pries ateinant y sy pasauly ju antrai dukrytei. Ir kaip gydytojas ir kaip tetis nusprende nebeskiepyti gimusio sveiko kudykio. Skiepys tik tuo atveju jeigu reikes ir bus butinybe. Dabar ir as tos nuomones, kad nera reikalo skiepyt sveika kudykely ir po to bijot kaip sureaguos organizmas y ta skiepa. Cia tik mano tokia nuomone, nes pati patyriau savo kailiu skiepo poveiky.

Atsakyti

Tai va as irgi situ klausimu labai neutrali buvau. Nesikisau nei y viena diskusija kas uz kas pries. Neturejau tvirtos nuomones. Dabar kai cia taip nutiko paciai, pradejau galvoti ka darysiu gimus vaikeliui. Vienos drauges vyras cia vietines dirba ligonineje, jis labai daug domejosi apie skiepus pries ateinant y sy pasauly ju antrai dukrytei. Ir kaip gydytojas ir kaip tetis nusprende nebeskiepyti gimusio sveiko kudykio. Skiepys tik tuo atveju jeigu reikes ir bus butinybe. Dabar ir as tos nuomones, kad nera reikalo skiepyt sveika kudykely ir po to bijot kaip sureaguos organizmas y ta skiepa. Cia tik mano tokia nuomone, nes pati patyriau savo kailiu skiepo poveiky.

O kaip žinoti, kada jau reikia ir yra būtinybė?  :hmm:​  juk kai jau susergi ir yra būtinybė, tai skiepams jau vėlu.. 

Atsakyti

mes savo pirmo vaikelio neskiepinom ir antro neskiepinsim :) ir tikrai ne ale pagal ,,mada'' renkames :) o domimes,skaitom. bet vistiek nesam uZtikrjnti 100% :) vienu ar kitu atveju teveliai linki savo vaikams geriausio!  sunkus apsisprendimas :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobuliux: 10 kovo 2019 - 00:32