Sveikos. Vis užeinu, paskaitau, bet nelabai turiu ką parašyt.
Visas su praėjusiom šventėm
Aš jau nuo balandžio 1 atostogose bet ir gerai nes tikrai sunku jau, jau 30+3 mum
sekantis susitikimas gegužės 6, taip negreit atrodo..
Mes pagaliau vežimą nusipirkom tikėjausi, kad nusipirkus viskas jau taip realu pasirodys, bet man ir toliau atrodo, kad lelius pats sau kažkaip gims ir viskas toliau sena vaga tekės, tik su vaiku šalia
Aš šią savaitę dar atostogauju. O nuo kitos savaitės į dekretą
Kažkas kalbėjot apie rinkinius po gimdymo.
Apie tokius? https://www.gintarin...i...4&ID=353977
Atrodo visai neblogas. Visko po kelis,vienetukus. Gal patogiau nei atskirai pirkaliotis. Įdomu kokie tie įklotukai. Kaip kokybė? Ką manot?
Aš tokį pirkau galvoju jei trūks-dapirks vietoj vyras.. Nes dabar nelabai įsivaizduoju po kiek vnt reiktų ko pirktis, o ir pigiau pasirodė taip komplekte
as pirkau sita https://www.eurovais...gimdymo-m-1-vnt
tikiuosi tikspaiemiau 2 vnt. nes pirmus kartus gausei valesi gimda. ten ir sauskelnes ir paklotukai ir iklotai. tai tikiu viska panaudosiu.
Pasidalinkite mamos, kokias priemones tarpvietei pirksite. Karkaip anuos kartus apsiejaus be ju. Bet galvoju gal reikia. Ir kur pirkote pataliukus i lovyte ir i vezimeli?
Pirkau tik clogin putas apsiprausimui.. Girdėjau gerų atsiliepimų apie jas. Daugiau lyg nieko 🤔
Sveikos! Su praėjusioms šventėm!
Man tas rinkinys nepasiteisino, nes tie įklotai tokio storio, kad su vienkartiniais pampersais 100 kartų patogiau 🤦♀️ tai dapirkinėjo vyras. Šį kartą viską atskirai pirksiu.
Buvom scane šiandien, tai viskas ok, mergina nesirodė, spardė į aparatą kai bandė pažiūrėti. O šiaip sveria 1400g, daugiau nei savaite didesnė pagal matavimus ir jau žemyn galva. Aš į dekretą tik vėliau 🤦♀️ gegužės gale beveik gausis..
Sveikos! Su praėjusioms šventėm!
Man tas rinkinys nepasiteisino, nes tie įklotai tokio storio, kad su vienkartiniais pampersais 100 kartų patogiau 🤦♀️ tai dapirkinėjo vyras. Šį kartą viską atskirai pirksiu.
Buvom scane šiandien, tai viskas ok, mergina nesirodė, spardė į aparatą kai bandė pažiūrėti. O šiaip sveria 1400g, daugiau nei savaite didesnė pagal matavimus ir jau žemyn galva. Aš į dekretą tik vėliau 🤦♀️ gegužės gale beveik gausis..
Ir aš buvau vakar, viskas labai panašiai savaite didesnis pagal echo, sveria 1,5kg, galvyte žemyn
tik dar geležis nukritus
labutis visoms
gal keliames visos i fb? nes jau greit visos,o kai kurios jau yra 3-ciam trimestre. Prasides idomesnes temos
))) susipazinsim visos privacioj grupej? ka manot?;)
Aš už
Labas, merginos!
Sveikinimai, toms kas buvo pasimatymuose . Mano mažasis vyrukas vėl serga. Uzsilaksciau po gydytojus su juo šiandien. ***** sėdim eilėje ir jau pagaliau tuoj mus kvies, o aš taip į wc užsimaniau, o iki jo per visą koridorių iki galo.
išeisiu praleisime eilę, liksiu pridarysiu į kelnes.
nu bet kažkaip tada pakviete mus ir iskentejau.
labutis visoms
gal keliames visos i fb? nes jau greit visos,o kai kurios jau yra 3-ciam trimestre. Prasides idomesnes temos
))) susipazinsim visos privacioj grupej? ka manot?;)
Aš pritariu!
Man atrodo, kad man per Velykų savaitgalį staiga taip ugtelejo pilvas. Net ne pats svoris, nes su juo kol kas pavyko susitarti, bet tiesiog staiga žiauriai išlindo pilvukas. Labai pajaučiau pagal rūbus. Gal čia koks augimo šuolis
Ir aš buvau vakar, viskas labai panašiai
savaite didesnis pagal echo, sveria 1,5kg, galvyte žemyn
![]()
tik dar geležis nukritus
Aš už
Sveikos, as irgi dar planuoju dirbti iki geguzes vidurio jei sveikata leis tik kad vakarais pilvas daznai kietet pradejo, ryt sueina 30 savaite. Buvau ir i ligonine nulekus treciadieni pasitikrint,sako norma, bet labai neramina tie pilvo kietejimai...
As uz fb, nes cia moderatoriu nera, koreguot nieko negalima, betvarke.
Pilvukas ir man kieteja ilgiau pavaiksciojus, bet gydytoja sake normalu, su pirmu irgi taip buvo.
Su pirkinukais dar labai mazai ka turiu, keli rubeliai, palytes, pledukai, daugiau nieko.
Pas gine turiu prisiduot kas antra savaite. Priduot slapima, sirdele paklausyt.
Naikinu dabar guminukus, kuriuos pries nestuma negalejau net paziuret o jus ka nors pradejot valgyt, ko pries nestuma nemegot?