Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

Sveikutes! 

Šiandien buvau Gongu maudynese, viskas labai patiko, bet išgulėti dvi valandas ant žemės nors su kilimėliu buvo sunkoka. Bet patirtis įdomi. Garsiai jie ten su tais gongais davėsi, bet pilvuko gyventojas buvo ramus. :)

Sunkoka čia ką patart, žinant kokie būna vyrai užsispyrę..na aš iš savo pusės tik kažkada esu prisiklausiau, kad tas giminaičių vardo perdavimas nėra vaikui labai gerai, nes su vardu paveldima ir dalis likimo, gali lydėti tos pačios nesėkmės ir panašiai, nors gal uošvis buvo super laimingas žmogus :) pati nelabai tikiu šitom pasakom, bet internete yra kažkur apie tai straipsnis, gal vyrui suveiktų kaip vienas iš argumentų nesirinkti.  :D o kitas jau toks moteriškas būtų, tai uzsispirt ir sakyt, tai palauk, o kodėl ne mano tėčio vardą duodam, kodėl tavo  :lol: . Dar gal pasiūlyt traukt burtus ir tikėtis ištraukt ne uosvio vardą, tada galima sakyt, kad likimas neleme to vardo  :lol:. Paskutinis variantas du vardai. :ax: Ai arba dar galima uzsispirt, kad vaika nešioju aš, taip kad mano žodis irgi turi būti išklausytas. :lol: Tai tiek pasiūlymų, aišku turbūt menka pagalba.  :victory2:​ 

Mano tėčio vardas toks laabai senovinis, tokio tikrai sūnui neduočiau, bet bandžiau mest argumentą, kad man prieš tėtį nesmagu, įsiskaudins ir pan, nes gaunasi tokia nelygybė. Bet vyras labai tų savo ambicijų įsikabinęs ir sako, kad aš nesuprantu :D kad čia vyriškas reikalas ir tiek :D sūnus vyrui kažkas toookio ir jis į tą vardą taip rimtai žiūri.. Aš turiu kelis gražius vardus, man jie visi tinka ir nėra skirtumo :D bet gera idėja su burtais!! Jei iki gimdymo nerasim kompromiso, tai siūlysiu burtus! Ačiū :D 

Atsakyti

O kas per gongų maudynės, prašau papasakot! :D

Atsakyti

Sveikos! 

Dar viena nauja savaitė prasidėjo, kaip gyvuojat? :) 

O kas per gongų maudynės, prašau papasakot! :D

Cia tokie atsipalaidavimo, meditacijos užsiėmimai. Kažkiek su jogos filosofija susiję. O šiaip tai viskas vyksta jaukioje salėje, žmonės guli ant kilimėlių, turi pagalvelių, uzsikloti. O tas jau pagrindinis vedėjas skambina tokiais dideliais pakabinamais gongais (metalinės lėkštės). Išgaunami labai aukštos vibracijos garsai arba atvirkščiai labai ramūs tarsi jūros ošimo. :) na, tai guli klausai ir bandai pamiršt visas kankinančias mintis, atsipalaiduoti. :)

O mums tiesa su vardo rinkimu kita problema..Mums atrodo, kad savo pirmagimiui išrinkome patį gražiausią berniukiska varda (vardas paprastas Matas, bet man nuo mažų dienų pats plačiausias :) ) ir dabar daugiau niekas nebelimpa.. Va mano sarasiukas, bet visi tokie ant klaustuko, nėra nei vieno tokio pačio pačiausio. Jokūbas, Elijus, Majus,Pijus, Dovas, Hugas,Žygis, Elvis, Adomas, Domas.  :ax:​ bandau visaip ir garsiai skaityti ir nu kazkaip niekas neužkabina iki galo...

Atsakyti
QUOTE(Summerday's @ 2019 04 15, 12:22)
O mums tiesa su vardo rinkimu kita problema..Mums atrodo, kad savo pirmagimiui išrinkome patį gražiausią berniukiska varda (vardas paprastas Matas, bet man nuo mažų dienų pats plačiausias smile.gif ) ir dabar daugiau niekas nebelimpa.. Va mano sarasiukas, bet visi tokie ant klaustuko, nėra nei vieno tokio pačio pačiausio. Jokūbas, Elijus, Majus,Pijus, Dovas, Hugas,Žygis, Elvis, Adomas, Domas.  ax.gif​ bandau visaip ir garsiai skaityti ir nu kazkaip niekas neužkabina iki galo...</p>

Žiūriu su vardais visos sukam galvas smile.gif Sūnui vardą buvo išrinkęs vyras. Man patiko, tai net kitų variantų tada ir nesvarstėm. Kažkaip natūraliai viskas gavosi. O dabar dukrytei turbūt aš turėčiau pasiūlyt biggrin.gif Bet kad kolkas to pačio pačiausio ir neišsirenku flirt.gif Na dar yra laiko.
Vakar buvau santariškėse pas endokrinologą. Pripaišė man tą gestacinį diabetą. Gavau aparačiuką. Dabar porą savaičių turėsiu badytis po kelis kart per dieną ir labai žiūrėti miaistą. Kolkas skaičiukai optimistiški. Tikiuosi taip puikiai seksis ir toliau ir tai liks tik diagnozė. Aš jau atostogose, tai viskas biški paprasčiau, ir maistą susižiūrėti ir pajudėti bigsmile.gif
Atsakyti

Žiūriu su vardais visos sukam galvas smile.gifSūnui vardą buvo išrinkęs vyras. Man patiko, tai net kitų variantų tada ir nesvarstėm. Kažkaip natūraliai viskas gavosi. O dabar dukrytei turbūt aš turėčiau pasiūlyt biggrin.gifBet kad kolkas to pačio pačiausio ir neišsirenku flirt.gifNa dar yra laiko.
Vakar buvau santariškėse pas endokrinologą. Pripaišė man tą gestacinį diabetą. Gavau aparačiuką. Dabar porą savaičių turėsiu badytis po kelis kart per dieną ir labai žiūrėti miaistą. Kolkas skaičiukai optimistiški. Tikiuosi taip puikiai seksis ir toliau ir tai liks tik diagnozė. Aš jau atostogose, tai viskas biški paprasčiau, ir maistą susižiūrėti ir pajudėti bigsmile.gif

Pas mus cia, S. Airijoj tokio tyrimo nedaro. Nors manau sitas tyrimas labai svarbus ir turetu buti visoms nestukems. 

O siandien nuo bendradarbiu gavau bart, kad per daug saldumynu vartoju, kad buciau atsargi del diabeto. Tai vadinasi, kad toks tyrimas yra, tik ydomu kodel jo nedaro man.

O tas badymas pacios saves truputy baugokai skamba.

Atsakyti
QUOTE(Orchideja3 @ 2019 04 17, 00:24)
Pas mus cia, S. Airijoj tokio tyrimo nedaro. Nors manau sitas tyrimas labai svarbus ir turetu buti visoms nestukems. </p><p>O siandien nuo bendradarbiu gavau bart, kad per daug saldumynu vartoju, kad buciau atsargi del diabeto. Tai vadinasi, kad toks tyrimas yra, tik ydomu kodel jo nedaro man.</p><p>O tas badymas pacios saves truputy baugokai skamba.</p><p></p><p></p>

Lietuvoj gliukozės tyrimą dabar daro visoms. Ir normos labai užmažintos. Bet kaip gydytoja sakė, nėščiųjų organizmas dirba visai kitaip. ir jei padidėjęs cukrus, mamai nieko, bet visa apkrova tenka leliaus kasai. Kas yra blogai.
O tas badymasis nieko baisaus, sūnui įdomiausia. Vis primena man lotuliukas.gif
Aišku nusiteikus optimistiškai, ne kolkas maistą pasikoregavus, skaičiai geri. Vakar net leidais pasilepinau biggrin.gif
Atsakyti

Lietuvoj gliukozės tyrimą dabar daro visoms. Ir normos labai užmažintos. Bet kaip gydytoja sakė, nėščiųjų organizmas dirba visai kitaip. ir jei padidėjęs cukrus, mamai nieko, bet visa apkrova tenka leliaus kasai. Kas yra blogai.
Aišku nusiteikus optimistiškai, ne kolkas maistą pasikoregavus, skaičiai geri. Vakar net leidais pasilepinau biggrin.gif

Is tikruju tai siemet tarptautines normos pasikeite ir visoms nestukems yra visose salyse rekomenduojama daryti si tyrima, tai airiai aiskiai atsilieka... Arba taupo pinigus sveikatos sistema ar pan. As tai labai dziaugiuos, kad mano testo rezultatas geras buvo, bet tikrai susileisti insulina ir pritaikyti dieta nera blogiausia, kas gali nutikti, reikia nusiteikti kad taip padedame leliukui ir tai laikina, ir viskas bus gerai :) 

Atsakyti

Sveikos! Atrodo taip ilgai nebuvau čia ir vis tiek tik kelis psl skaityt teko 😎

Pas mus nieko naujo, gliukozės tyrimas normoj, pilvinukė skaudžiai spardos, pilvas kietėja, nugarą skauda. Žodžiu, su trečiu nėštumu visiškai jokio džiaugsmo 😂

Atsakyti

:4u: labas rytas :))

siandien vaziuojam i pasimatyma su mazaja :):angel_not: 

o siaip viskas po senoveje :)) tik sunkiau daros,jegu mazoka,viska skaudena ,susilenkti jau irgi ne taip lengva :) 

Atsakyti

Sveikutės!

Kaip sekasi su prieš velykiniu tvarkymusi?!  :D pas mane pasiryžimas didžiulis buvo.. Bet isvaliau vonios kambarį ir svečių tuoleta ir baigėsi entuziazmas ir jegos..  :D 

Dabar galvoju kaip čia virtuve įveikti.. :rolleyes: 

Labai smagu, kad skaičiukai geri! Gal viskas taip ir praeis.  :4u: 

Sveikos! Atrodo taip ilgai nebuvau čia ir vis tiek tik kelis psl skaityt teko 😎

Pas mus nieko naujo, gliukozės tyrimas normoj, pilvinukė skaudžiai spardos, pilvas kietėja, nugarą skauda. Žodžiu, su trečiu nėštumu visiškai jokio džiaugsmo 😂

Nu, taip čia pas mus po truputi, bet užtikrintai į priekį judejimas vyksta.  :lol: 

:4u: labas rytas :))

siandien vaziuojam i pasimatyma su mazaja :):angel_not:

o siaip viskas po senoveje :)) tik sunkiau daros,jegu mazoka,viska skaudena ,susilenkti jau irgi ne taip lengva :)

Kaip pasimatymas praėjo?  :4u:

Pagal kalendorių supermamos pas mane rytoj šimtadienis. Lygiai šimtas dienų iki termino  :D​ 

Atsakyti

Sveikos! Mes jau grįžom į LT :) tai tokia pasimetus, išsimušus iš įprasto rėžimo :D užsisakiau vaistinėj visokių tepaliukų sau ir vaikui, šiandien buvom vežimo apžiūrėt pardėj.. Bet ieškosim dėvėto, tai reiks sekt skelbimus dabar. 

Dar surūšiavau drabužėlius pagal dydį, nesuprantu, kam tiek 56dydžio pirkau :D :D :D

Kaip jūs visos? Kaip savijautos? 

Atsakyti

Sveikos! Mes jau grįžom į LT :) tai tokia pasimetus, išsimušus iš įprasto rėžimo :D užsisakiau vaistinėj visokių tepaliukų sau ir vaikui, šiandien buvom vežimo apžiūrėt pardėj.. Bet ieškosim dėvėto, tai reiks sekt skelbimus dabar. 

Dar surūšiavau drabužėlius pagal dydį, nesuprantu, kam tiek 56dydžio pirkau :D :D :D

Kaip jūs visos? Kaip savijautos? 

O jau po kelionės? Kaip viskas praėjo? :rolleyes: 

Gal pasidalinsit kokiu pirkot tepaliukų? Galvoju gal ir man ko reikia, nes visai pamiršus ko gali prireikti  :unsure:​ 

Atsakyti