Sveikutes!
Šiandien buvau Gongu maudynese, viskas labai patiko, bet išgulėti dvi valandas ant žemės nors su kilimėliu buvo sunkoka. Bet patirtis įdomi. Garsiai jie ten su tais gongais davėsi, bet pilvuko gyventojas buvo ramus.
Sunkoka čia ką patart, žinant kokie būna vyrai užsispyrę..na aš iš savo pusės tik kažkada esu prisiklausiau, kad tas giminaičių vardo perdavimas nėra vaikui labai gerai, nes su vardu paveldima ir dalis likimo, gali lydėti tos pačios nesėkmės ir panašiai, nors gal uošvis buvo super laimingas žmogus
pati nelabai tikiu šitom pasakom, bet internete yra kažkur apie tai straipsnis, gal vyrui suveiktų kaip vienas iš argumentų nesirinkti.
o kitas jau toks moteriškas būtų, tai uzsispirt ir sakyt, tai palauk, o kodėl ne mano tėčio vardą duodam, kodėl tavo
. Dar gal pasiūlyt traukt burtus ir tikėtis ištraukt ne uosvio vardą, tada galima sakyt, kad likimas neleme to vardo
. Paskutinis variantas du vardai.
Ai arba dar galima uzsispirt, kad vaika nešioju aš, taip kad mano žodis irgi turi būti išklausytas.
Tai tiek pasiūlymų, aišku turbūt menka pagalba.
Mano tėčio vardas toks laabai senovinis, tokio tikrai sūnui neduočiau, bet bandžiau mest argumentą, kad man prieš tėtį nesmagu, įsiskaudins ir pan, nes gaunasi tokia nelygybė. Bet vyras labai tų savo ambicijų įsikabinęs ir sako, kad aš nesuprantu kad čia vyriškas reikalas ir tiek
sūnus vyrui kažkas toookio ir jis į tą vardą taip rimtai žiūri.. Aš turiu kelis gražius vardus, man jie visi tinka ir nėra skirtumo
bet gera idėja su burtais!! Jei iki gimdymo nerasim kompromiso, tai siūlysiu burtus! Ačiū