Įkraunama...
Įkraunama...

Emocinė vyro neištikimybė

QUOTE(Moonte @ 2018 12 30, 19:15)
O dabar atsimink diskusija kitoje temoje apie bendrus pinigus.

Aha. Apie bendrus pinigus su savo antra puse.
O ne apie bendrus pinigus su bet kokia boba, kuri svajoja kitus apkrauti savo problemomis.
MB net savo suneka isveze i kaima, o as jos neapkroviau ex vaikais.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 30, 19:07)
Ubago didziausia svajone yra susirastii turtinga drauga, kuris neskirsto pinigu i savus ir svetimus.
Moterys spekuliuoja meile... myles tai visuo dalinsis.
Buna visokiu, beet kad paziurekit, kas cia SM darosi... visos (apart jusu) tik rekia "mano pinigai, mano malonumai, mano interesai".
Pas jas net supratimo nera apie kazka bendra.
Mano exe galvojo, kad kiti vyrai bus tokie kaip as, neskirstantys... Ji labai apsigavo

nu as nesnekejau apie ubagus ir turtuolius, zmones porose abu dirba, abu panasaus turtingumo, gal , jei kas labai daug turi tai ir pradeda pavydeti nezinau, neturiu draugu turtuoliu smile.gif bet zinau ir tokiu , kur savus vaikus augina ir jiem pinigu gaili, zmonai gaili net jos pacios uzdirbtu pinigu biggrin.gif , visokiu zmoniu yra.
Manau, vyrui priimti svetimus vaiksu lengviau, nei moteriai, vis tiek jiem isnesioti nereikia vaiku, jiem parodo leliuka ir sako, cia tavo vaikas, seniau i svis tik savaites laiko vaika pamatydavo, moteriai tas pajautimas kitoks, ji vaika jaucia nuo pat pradzios, gimdo ji, zindo, rysys kitoks kuriasi, nors aisku ir moteru yra be mamos instinkto...
Bet faktas, kad yra zmoniu, kurie sugeba priimti svetimus vaikus ir juos auginti graziai ar kaip savus, ar bent tureti gera rysi.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 30, 19:25)
O ne apie bendrus pinigus su bet kokia boba, kuri svajoja kitus apkrauti savo problemomis.

Na as nezinau, su kokiom tu ten bobom gyveni, kad savo centuose blusinejiesi. Kai as gyvenu su vieninteliu ir nepakarojamu, tai, kaip sakoma mano toks ir suvokimas, kai eina kalba apie bendra gyvenima.

Na ko cia vel... Tam kad vaikais apkrauti, reikia juos "tureti", o tu juos turi nominaliai, nes senai, kaip ta tavo brangioji suneka, ismetei juos i savo gyvenimo uzribi.
Atsakyti

Tao net suniui pavydejai? Marija svenciausia,kas per egoizmas..

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 30, 20:07)
Ubago didziausia svajone yra susirastii turtinga drauga, kuris neskirsto pinigu i savus ir svetimus.

Moterys spekuliuoja meile... myles tai visuo dalinsis.
Buna visokiu, beet kad paziurekit, kas cia SM darosi... visos (apart jusu) tik rekia "mano pinigai, mano malonumai, mano interesai".
Pas jas net supratimo nera apie kazka bendra.

Mano exe galvojo, kad kiti vyrai bus tokie kaip as, neskirstantys... Ji labai apsigavo

O tau teko buti islaikomam savo zmonos? Jei ne, tai ko cia postringauji, jei salia tokia pacia siurbike turi?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 30, 19:25)

tai padiskutuokime...
Kaip galima mylėti žmogų, bet nemylėti jo šuns? Vaikai vakais, suprantu, gali būti didesnė dalis genų ne tos moters, o sakykime jos buvusio diedo ir tau gali nepatikti, na bet šuo? Šuo juk panašėja į savo šeimininką. Na nebent ji pati jo nemylėjo, tikėjosi kažkokio ten geresnio, gražesnio, sveikesnio. Bet jei mylėjo, tai apie kokią meilę jai pats kalbi, kai nemyli net jos išrinkto augintinio?
Atsakyti
Suniukas matyt nujaute Idomucios britku charakteri ir egoistinius keslus, nepavyko jo priversti sokti pagal savo dudele kaip zmonos, todel tiesiog atsikrate.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 31, 09:41)
tai padiskutuokime...
Kaip galima mylėti žmogų, bet nemylėti jo šuns?

Suo yra DAIKTAS. Daiktas tu suvoki? Daiktas su tam tikrais mastymo sugebejimais. Dabartiniai AI kompiuteriai jau kazka sugeba suns lygio. Galima myleti ir kompa, bet reikia suvoktti, kad taii tik kompas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 31, 10:41)
Suo yra DAIKTAS. Daiktas tu suvoki? Daiktas su tam tikrais mastymo sugebejimais. Dabartiniai AI kompiuteriai jau kazka sugeba suns lygio. Galima myleti ir kompa, bet reikia suvoktti, kad taii tik kompas.

Aik jau 🤣
Atsakyti
Sunys aisku yra dar ir maistas

https://www.youtube....h?v=lhRVwXgtLHE
Atsakyti

kaip tai gali būti daiktas, jei jis turi sielą?
p;iac, nepavydžiu, po mirties būsi anapily šunų užkandžiotas biggrin.gif
Atsakyti

As jau budama 2 metu suvokiau tai kas gyva nera daiktas. Mama paskojo, kad kai tai suvokiau niekada neskyniau geliu, Isivaizduokite kokios dvieju metu vaiko kuno proporcijos... Tai va, susinerdavau ranku pirstus sau uz nugaros ir lenkdavausi pauostyti gele (piene). Mama paskojo buvo graudziai juokinga, kaip as sunkiai sugebejau subalansuoti savo kuna, atsispirti zemes traukai ir nenukristi beuostydama gele. Kad gyvunas gyvas suvokiau, kai buvo kokie 3-4 metai, bet suvokiau jau pati, samoningai, pajutau kaip plaka ziurkeno sirdute, iki siol atsimenu ta nuosaba ir suvokima, kad mano rankoje esantis gyvuneliui skauda kaip ir man, kad jis jaucia kaip ir as siluma, rupesti, meile...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 31, 11:24)

Kanibalai ir zmones eda ir ka dabar...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 31, 11:38)
neturi sunys jokios sielos, kaaip jos neturi zuvys, kirmeles ar kokios bakterijos.

Yra ir zmones besieliai, tokie zombiai robotai, kurie negeba izvelgti gamtos grozio, gyvybes... Visko siam sviete buna.
Atsakyti