QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 30, 19:07)
Ubago didziausia svajone yra susirastii turtinga drauga, kuris neskirsto pinigu i savus ir svetimus.
Moterys spekuliuoja meile... myles tai visuo dalinsis.
Buna visokiu, beet kad paziurekit, kas cia SM darosi... visos (apart jusu) tik rekia "mano pinigai, mano malonumai, mano interesai".
Pas jas net supratimo nera apie kazka bendra.
Mano exe galvojo, kad kiti vyrai bus tokie kaip as, neskirstantys... Ji labai apsigavo
nu as nesnekejau apie ubagus ir turtuolius, zmones porose abu dirba, abu panasaus turtingumo, gal , jei kas labai daug turi tai ir pradeda pavydeti nezinau, neturiu draugu turtuoliu

bet zinau ir tokiu , kur savus vaikus augina ir jiem pinigu gaili, zmonai gaili net jos pacios uzdirbtu pinigu

, visokiu zmoniu yra.
Manau, vyrui priimti svetimus vaiksu lengviau, nei moteriai, vis tiek jiem isnesioti nereikia vaiku, jiem parodo leliuka ir sako, cia tavo vaikas, seniau i svis tik savaites laiko vaika pamatydavo, moteriai tas pajautimas kitoks, ji vaika jaucia nuo pat pradzios, gimdo ji, zindo, rysys kitoks kuriasi, nors aisku ir moteru yra be mamos instinkto...
Bet faktas, kad yra zmoniu, kurie sugeba priimti svetimus vaikus ir juos auginti graziai ar kaip savus, ar bent tureti gera rysi.