Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Pagaliau  :wub: sveikinu, svajonanti27 :wub: 

Atsakyti

Pagaliau  :wub: sveikinu, svajonanti27 :wub:

Ačiū pegile, na dar kol kas bijau labai džiaugtis, nors tas vaizdas nt sukelia nerealius jausmus. Linkiu merginos jums ir kuo greičiau pagauti žirniukus. 

Atsakyti

O, kaip sangei sekasi, kur prapuolus?

Atsakyti

labai dziaugiuosi del Svajojanti  :wub:   biski liudna, nes panasiai kartu pradejom planuot, toks pat amzius, kartu nelaukem mmm  :rolleyes:   likau ant ledo  :D  

reikia labiau pasistengt  :D​  

Atsakyti

labai dziaugiuosi del Svajojanti  :wub:   biski liudna, nes panasiai kartu pradejom planuot, toks pat amzius, kartu nelaukem mmm  :rolleyes:   likau ant ledo  :D  

reikia labiau pasistengt  :D​  

Labas, gintaryte, o tu sakai jau viskas šį mėnesį nieko? 

Atsakyti

Aš labai tikiuosi, kad šį mėnesį nebūsiu viena 😊. 

Atsakyti

Mergaitės, jei turit galimybę darykitės Amedia plus nt, nes šiandien dar dariausi livosil rūžavą(benu) ir tą one styp tai benu ne ryškesnis nei vakarykštis, o one styp čiut ryškesnis už preitą dieną darytus one styp. Bet jau matomas gerai 😁

Atsakyti

Sveikos merginos :)

Matau pasigedot manęs, smagu  :wub: 

Aš švenčiau tris laisvas be jokių kompiuterių ir internetų :) Na pas mane naujienos tokios, kad žirniukas yra :) Mm dieną, t.y 03.11 testas buvo toks ryškus, kad nebekilo jau jokių abejonių  :clap: 

Svajojanti - labai sveikinu ir tave  :clap_1: Būsim dvi nėštukės  ir skleisim virusiuką kitoms  :angel2: 

Mano pirmasis testukas buvo one step ir kiek žinau jie labai patikimo. 10dpo man absoliučiai nieko nerodė, bet 12dpo, metė vaiduokliuką ir paskui jau tik ryškėjo. Nebūčiau mačiusi to balto testo, nebūčiau patikėjusi tuo vaiduokliuku. Bet turim kruopytę. Tai dabar kažkaip reikia ją išsaugoti, nes turėjus vieną persileidimą biškutuka baisoka.... 

Atsakyti

Sveikos merginos :)

Matau pasigedot manęs, smagu  :wub:

Aš švenčiau tris laisvas be jokių kompiuterių ir internetų :) Na pas mane naujienos tokios, kad žirniukas yra :) Mm dieną, t.y 03.11 testas buvo toks ryškus, kad nebekilo jau jokių abejonių  :clap:

Svajojanti - labai sveikinu ir tave  :clap_1: Būsim dvi nėštukės  ir skleisim virusiuką kitoms  :angel2:

Mano pirmasis testukas buvo one step ir kiek žinau jie labai patikimo. 10dpo man absoliučiai nieko nerodė, bet 12dpo, metė vaiduokliuką ir paskui jau tik ryškėjo. Nebūčiau mačiusi to balto testo, nebūčiau patikėjusi tuo vaiduokliuku. Bet turim kruopytę. Tai dabar kažkaip reikia ją išsaugoti, nes turėjus vieną persileidimą biškutuka baisoka.... 

O dievuliau sange, kaip džiaugiuosi dėl tavęs, labai, labai. Tau jau truputi ramu mm diena praėjo, aš dar kažkaip jų bijau, ryt turėtų būti tai pilvą vis paskauda. Ar tau buvo tas pojūtis kaip prieš mm.? 

Atsakyti

O dievuliau sange, kaip džiaugiuosi dėl tavęs, labai, labai. Tau jau truputi ramu mm diena praėjo, aš dar kažkaip jų bijau, ryt turėtų būti tai pilvą vis paskauda. Ar tau buvo tas pojūtis kaip prieš mm.? 

Buvo buvo, bet man labiausiai jautėsi ant strėnų. Dar iki dabar jas skauda kai ilgiau pavaikštau ar vakare po dieno darbų. Bet pilve iki mėnesinių vyko karas  :lol:  Dabar šiek tiek ramiau :) 

O tau mm diena 13d? tikrai būk rami, nesulauksi mm  :taika:​ 

Atsakyti
QUOTE(svajojanti27 @ 2019 03 12, 10:12)
<p>Mergaitės, jei turit galimybę darykitės Amedia plus nt, nes šiandien dar dariausi livosil rūžavą(benu) ir tą one styp tai benu ne ryškesnis nei vakarykštis, o one styp čiut ryškesnis už preitą dieną darytus one styp. Bet jau matomas gerai 😁</p>

Kuriose vaistinėse jie yra? ax.gif
Atsakyti

Kuriose vaistinėse jie yra? ax.gif

Jei internetu tai galima rasti ir camelioj, bet aš radau tik gintarinėj vaistinėj. 

Atsakyti