Pagaliau sveikinu, svajonanti27
labai dziaugiuosi del Svajojanti biski liudna, nes panasiai kartu pradejom planuot, toks pat amzius, kartu nelaukem mmm
likau ant ledo
reikia labiau pasistengt
Sveikos merginos
Matau pasigedot manęs, smagu
Aš švenčiau tris laisvas be jokių kompiuterių ir internetų Na pas mane naujienos tokios, kad žirniukas yra
Mm dieną, t.y 03.11 testas buvo toks ryškus, kad nebekilo jau jokių abejonių
Svajojanti - labai sveikinu ir tave Būsim dvi nėštukės ir skleisim virusiuką kitoms
Mano pirmasis testukas buvo one step ir kiek žinau jie labai patikimo. 10dpo man absoliučiai nieko nerodė, bet 12dpo, metė vaiduokliuką ir paskui jau tik ryškėjo. Nebūčiau mačiusi to balto testo, nebūčiau patikėjusi tuo vaiduokliuku. Bet turim kruopytę. Tai dabar kažkaip reikia ją išsaugoti, nes turėjus vieną persileidimą biškutuka baisoka....
Sveikos merginos
Matau pasigedot manęs, smagu
Aš švenčiau tris laisvas be jokių kompiuterių ir internetų
Na pas mane naujienos tokios, kad žirniukas yra
Mm dieną, t.y 03.11 testas buvo toks ryškus, kad nebekilo jau jokių abejonių
Svajojanti - labai sveikinu ir tave
Būsim dvi nėštukės ir skleisim virusiuką kitoms
Mano pirmasis testukas buvo one step ir kiek žinau jie labai patikimo. 10dpo man absoliučiai nieko nerodė, bet 12dpo, metė vaiduokliuką ir paskui jau tik ryškėjo. Nebūčiau mačiusi to balto testo, nebūčiau patikėjusi tuo vaiduokliuku. Bet turim kruopytę. Tai dabar kažkaip reikia ją išsaugoti, nes turėjus vieną persileidimą biškutuka baisoka....
O dievuliau sange, kaip džiaugiuosi dėl tavęs, labai, labai. Tau jau truputi ramu mm diena praėjo, aš dar kažkaip jų bijau, ryt turėtų būti tai pilvą vis paskauda. Ar tau buvo tas pojūtis kaip prieš mm.?
O dievuliau sange, kaip džiaugiuosi dėl tavęs, labai, labai. Tau jau truputi ramu mm diena praėjo, aš dar kažkaip jų bijau, ryt turėtų būti tai pilvą vis paskauda. Ar tau buvo tas pojūtis kaip prieš mm.?
Buvo buvo, bet man labiausiai jautėsi ant strėnų. Dar iki dabar jas skauda kai ilgiau pavaikštau ar vakare po dieno darbų. Bet pilve iki mėnesinių vyko karas Dabar šiek tiek ramiau
O tau mm diena 13d? tikrai būk rami, nesulauksi mm
Kuriose vaistinėse jie yra?