Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Taip pilvą maudžia, bet ne taip stipriai, kaip būdavo. Bet krūtinė jokių požymių, o preitą mėnesį tai prisiliest negalėjau 😁

Atsakyti

Jei atvirai, tai man šį mėnesį irgi nelabai požymių buvo apart nugarą patempdavo kelis kartus. Krūtinė rami buvo. Kai pirmą kartą laukiausi, tai krūtinė degė nuo ciklo vidurio, o dabar tik neperseniausiai pradėjo skaudėti. Taigi irgi nieko nesitikėjau šį mėn. Bet kad per anksti testai nieko tai faktas. Pati patyriau savo kailiu, taigi jei anksti juos darotės, tikėkit, kad po kelių dienų gali jau vaiduokliukus rodyti ;) 

Siunčiu visoms virusiukus  :nestuke  :nestuke​ 

Atsakyti

aciu uz virusiukus  :4u:  

Nusipirkau OV testu. Kibsim i darbus si menesi  :D   nes liepos menesi norim skrit atostogaut, o kazkaip biski prisibijau pirmus menesius skrist... tai butu gerai kad nebutu 1-2 menesiai skrydzio metu  :hmm:​  

Atsakyti

Sange ir Svajojanti nuoširdžiausi sveikinimai :4u:  :4u:  :4u:  Dabar būkit ramios ir saugokit savo žirniukus  :nestuke Bei žinoma nepamirškit ir mūsų, prašom pūspūsti virusiukus mums visoms. Aš gaudau išskėstom rankom  :D​ 

Atsakyti

aciu uz virusiukus  :4u:  

Nusipirkau OV testu. Kibsim i darbus si menesi  :D   nes liepos menesi norim skrit atostogaut, o kazkaip biski prisibijau pirmus menesius skrist... tai butu gerai kad nebutu 1-2 menesiai skrydzio metu  :hmm:​  

Aš naudojant OV testus pastojau antrą mėnesį, taigi linkiu jums irgi tokių pačių rezultatų ;) 

Atsakyti
Jetau kaip smagu skaityt! Sange, sveikinimai! wub.gif 4u.gif 4u.gif

Gaudau virusiukus ir as!!! biggrin.gif wub.gif
Atsakyti

Jetau kaip smagu skaityt! Sange, sveikinimai! wub.gif4u.gif4u.gif

Gaudau virusiukus ir as!!! biggrin.gifwub.gif

Kaip norėtusi visoms padalinti tą džiaugsmą, bet esu tikrai, kiekviena sulauksim savo dienos, kada tas džiaugsmas mus aplankys. 

Man juokingiausia, kad sužinojau apie nėštumą tą mėnesį, kai nusipirkom naujus namus :D Visgi likimas viską suplanavęs gal mums būna iš ankščiau ;)

Atsakyti
Sange dvigubi sveikinimai;)
Jau persikraustėt ar laukia dar biškuti vargo?
Atsakyti

Kaip norėtusi visoms padalinti tą džiaugsmą, bet esu tikrai, kiekviena sulauksim savo dienos, kada tas džiaugsmas mus aplankys. 

Man juokingiausia, kad sužinojau apie nėštumą tą mėnesį, kai nusipirkom naujus namus :D Visgi likimas viską suplanavęs gal mums būna iš ankščiau ;)

kaip smagu! Dideli pokyciai  :4u:​ 

Atsakyti

Sange dvigubi sveikinimai;)
Jau persikraustėt ar laukia dar biškuti vargo?

Laukia dar vergelio - įsirengimas. tai va iki lapkričio mėnesio versimės per galvą, kad lapkritį įsikelti jau :) Gerai, yra bent terminas kažkoks :)

Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2019 03 12, 16:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="finy" data-cid="72380536" data-time="1552400944"><div><p>Sange dvigubi sveikinimai;)
Jau persikraustėt ar laukia dar biškuti vargo?</p></div></blockquote><p>Laukia dar vergelio - įsirengimas. tai va iki lapkričio mėnesio versimės per galvą, kad lapkritį įsikelti jau smile.gif Gerai, yra bent terminas kažkoks smile.gif</p>

Ojej kiek vargelio ;) iki lapkričio dar nemažai laiko, spėsit;)
Puikiai jus suprantu;) mes patys prieš 5 mėnesius įsikėlėm į naujus namus ;)
Atsakyti

Ojej kiek vargelio ;) iki lapkričio dar nemažai laiko, spėsit;)
Puikiai jus suprantu;) mes patys prieš 5 mėnesius įsikėlėm į naujus namus ;)

Tas vargelis labai smagus, gal biški nutolins mintis nuo nėštumo baimių. 

Bet vyras jau sunerimo kokia spalva vaiko kambarį reikės dažyti  :lol:​ 

Atsakyti