Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

QUOTE(svajojanti27 @ 2019 03 12, 10:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="finy" data-cid="72380140" data-time="1552379131"><div><p>Kuriose vaistinėse jie yra? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Jei internetu tai galima rasti ir camelioj, bet aš radau tik gintarinėj vaistinėj. </p>

Reiks išmėginti įvairovei smile.gif
Atsakyti

Buvo buvo, bet man labiausiai jautėsi ant strėnų. Dar iki dabar jas skauda kai ilgiau pavaikštau ar vakare po dieno darbų. Bet pilve iki mėnesinių vyko karas  :lol:  Dabar šiek tiek ramiau :)

O tau mm diena 13d? tikrai būk rami, nesulauksi mm  :taika:​ 

Na atrodo jau aišku yra tie du brūkšniukai, bet vis dar baisu, nor mano ir bkt laikosi aukšta. Uch planuoji jaudinies, kodėl nepastoji, pastoji jaudinies, kad nepabėgtų ar vietoj įsitvirtinęs, paskui tie trys mėnesiai ☺. Na merginos laukiam daugiau teigiamų testukų 😉

Atsakyti

Reiks išmėginti įvairovei smile.gif

Lauksim teigiamo rezultato. Amedia plus yra trys, aš pirkau žalią patį jautriausią, kurį galima daryti likus 5-7d. iki mm.

Atsakyti

Lauralina laukiam iš tavęs gerų žinių, nes ir rašei, kad matai kažkokį vaiduoklį 😉

Atsakyti

Sveikute ;) 

sveikinu kurioms pavyko pamatyti tas taip trokstamas juosteles !

as va sekmadieni pasidariau testuka,bandziau vyrui dovana padaryt, bet nieko nerodo dar, gal ankstoka, nes mmm tureciau tik penktadieni sulaukt . ech.....

Atsakyti

Labas, gintaryte, o tu sakai jau viskas šį mėnesį nieko? 

manau kad tikrai ne...nes nd buvo tik viena karta, ir jau maudzia pilva.. gal ir pasidarysiu ryt NT.. bet nieko nesitikiu  :)​ 

Atsakyti

Sange  :4u:  :4u:  :4u:  

Svajojanti  :4u:  :4u:  :4u: 

neskit virusus cia! mes mielai uzsikresim  :wub:  :angel_not:​ 

Atsakyti

Sveikute ;) 

sveikinu kurioms pavyko pamatyti tas taip trokstamas juosteles !

as va sekmadieni pasidariau testuka,bandziau vyrui dovana padaryt, bet nieko nerodo dar, gal ankstoka, nes mmm tureciau tik penktadieni sulaukt . ech.....

gal dar tikrai per anksti  :)   kartok uz poros dienu  :4u:​ 

Atsakyti

Lauralina, Kategoriska- kaip jus?  :rolleyes:​ 

Atsakyti

va va as ir taip mastau, gal ka parodys  :ax: 

o tai supratau kad organizmo savo klausytis nemoku  :ax: 

Atsakyti

Kas keisčiausia merginos, kad šį mėnesį jokių požimių panašių į nėštumą nejutau. Lyginant su preitu ir užpreitu mėn. 😁

Atsakyti

Kas keisčiausia merginos, kad šį mėnesį jokių požimių panašių į nėštumą nejutau. Lyginant su preitu ir užpreitu mėn. 😁

bet sakei, pilva maudzia kaip pries mmm?  

Atsakyti