Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Ačiū, Sange už palaikymą!!! Bandysiu ryt pasidaryt  :wub: 

Atsakyti

Ačiū, Sange už palaikymą!!! Bandysiu ryt pasidaryt  :wub:

Daryk šiandien vakare :) Lauksim foto :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sange: 13 kovo 2019 - 11:51

Sveikos merginos,

Pegile žinok man irgi panašiai buvo su OV testu, apie 8-9dpo pasidariau OV testą ir jis buvo ryškus, kaip atrodo ateitu antra ovuluciaja. Net sutrikusi buvau, kad gal man antra ovuliacija. Po dienos jau nieko neberodė OV testas, tai visą kaltę suverčiau hormonams, kurie šokinėja pas kiekvieną. Bet net neįtariau, kad gal čia dėl nėštumo pakilę buvo hormonai :) Tai gali būti, kad tau irgi ta pati situacija ;) 

O jei mm diena yra pirmadienis (kaip buvo ir man), tai man antradienį buvo baltutėlis testas, o ketvirtadienį vaiduokliukas labai mažas :) Taigi tavo istorija man dejavu, tik įkelk savo vaiduokliuko foto please  :yahoo:

Svajojanti, mano testukai labai ryškėjo kiekvieną dieną. Čia toks buvo dieną prieš mm. O per mm jau abi juostelės buvo tolygios. Bet čia gal priklauso nuo to, kada implantacija buvo. jei tavo ryškėja, tai geras ženklas, bet stebėk ryškėjimą su tokiais pačiais testais :)

http://www.part.lt/p...9d97efe7281.JPG

Nu va o aš prisipirkau skirtingų testų, nors one styp kai dariau vėliau buvo aiškesnis vaiduoklis. Tai reiks tada dar benu rožinį pabandyt. Nes turiu esytest, bet tada geriau pasidaryti vienodą, kad matyt ar ryšku. Man krūtinę vakar pradėjo skaudėti, o šiqndien pilve uraganas 😯

Atsakyti
Sange, koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif

Pegile, kad cia viskas puikiai matosi! wub.gif
Atsakyti

Pegile aš taip matau  :yahoo: . Tyliai džiaugiuos ir linkiu ryškėti. 

Atsakyti

Nu koks geras menuo sis pegile matosi tavo vaiduokliukas linkiu kad rysketu  :wub: aciu uz info del gines pasidomesiu kur ji dirba nes cia su savo gine tokiu poziuriu ir klimaksas ateis  :blink: sapnavau sianakt kad pagimdziau vaika labai lengvai ramus miegodavo visa nakty maitinau  :huh2: ka cia reiskia  :hmm: matyt nuo galvojimo jau  :) 

Atsakyti
QUOTE(lauralina3 @ 2019 03 13, 13:11)
<p>Nu koks geras menuo sis pegile matosi tavo vaiduokliukas linkiu kad rysketu  wub.gif aciu uz info del gines pasidomesiu kur ji dirba nes cia su savo gine tokiu poziuriu ir klimaksas ateis  blink.gif sapnavau sianakt kad pagimdziau vaika labai lengvai ramus miegodavo visa nakty maitinau  huh.gif ka cia reiskia  hmm.gif matyt nuo galvojimo jau  smile.gif </p>

Ir mane domina rekomendacijos. Praleidau matyt biggrin.gif

Pegile sveikinimai;)
Merginos aš irgi noriu su jum į lapkritinukus bigsmile.gif !nuoširdžiai dirbom, tikiuosi ne veltui biggrin.gif
Atsakyti

Finy - mielai priimsim į kompaniją  :nestuke  Primink kada tau mm diena? 

Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2019 03 13, 13:37)
<p>Finy - mielai priimsim į kompaniją  nestuke.gif  Primink kada tau mm diena? </p>

21 ir nagai jau niežti biggrin.gif
Atsakyti

Oj merginos kaip faina  :wub: kaip aš džiaugiuosi užuž jas. 

Pegile, linkiu kad ryškėtų ir lauksim kito nt foto :) 

Visoms visoms linkiu išvysti tuos išsvajotus II brūšniukus  :rolleyes:​ 

Atsakyti

niu  va lieku dar kuriam laikui cia  :mirksiukas: 

Atsakyti
[quote name="finy" post="72381484" timestamp="1552476027"]

Ir mane domina rekomendacijos. Praleidau matyt biggrin.gif

Pegile sveikinimai;)
Merginos aš irgi noriu su jum į lapkritinukus bigsmile.gif!nuoširdžiai dirbom, tikiuosi [/quote]
Finy labai tikiuosi, kad būsinkartu su mumis 😉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajojanti27: 13 kovo 2019 - 14:23