Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Pegile  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:   gal irgi  :nestuke  ??   oho, koks menesis butu!  :wub:   

as vakar vakare pasidariau neiskentus, tai balta balta kur dairais  :D​  

Atsakyti

Nu kažkurį, nes jie visi skirtingų jautrumų ;)
Tau benu labiausia patiko?

Na ryškiausią man rodė amediplius nt. O benų, nes vaistinė neyolo namų 😉

Atsakyti

Pegile  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:   gal irgi  :nestuke  ??   oho, koks menesis butu!  :wub:   

as vakar vakare pasidariau neiskentus, tai balta balta kur dairais  :D  

Būtų puiku  :wub: 

dar tik pirmadienį mm, tai žiūrėsime kaip čia bus  :D dedu vilčių į šitą mėnesį! 

O Gintare, nenusimink, kol nėra mm, visada yra vilčių :angel_not: 

Atsakyti

Būtų puiku  :wub:

dar tik pirmadienį mm, tai žiūrėsime kaip čia bus  :D dedu vilčių į šitą mėnesį! 

O Gintare, nenusimink, kol nėra mm, visada yra vilčių :angel_not:

Labai, labai tau to linkiu. O aš kažko vis jaudinuos ar viskas gerai, ar testai nemeluoja 😏

Atsakyti

Pasidalink savo testuko foto :) manau, jau tiek darei, tai tikrai nemeluoja :) 

Atsakyti

Vakare po darbo kai grįšiu pabandysiu visą kolekciją nufotkinti 😀

Atsakyti
Nu kokios geros naujienos!!!

Pegile, tyliai tyliai 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Jo jo! Jus tik kelkit cia mums tuos teigiamus! Kaip koki vision borda darykim, gal greiciau cia likusios pataps nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 13 kovo 2019 - 10:17

Sveikos merginos,

Pegile žinok man irgi panašiai buvo su OV testu, apie 8-9dpo pasidariau OV testą ir jis buvo ryškus, kaip atrodo ateitu antra ovuluciaja. Net sutrikusi buvau, kad gal man antra ovuliacija. Po dienos jau nieko neberodė OV testas, tai visą kaltę suverčiau hormonams, kurie šokinėja pas kiekvieną. Bet net neįtariau, kad gal čia dėl nėštumo pakilę buvo hormonai :) Tai gali būti, kad tau irgi ta pati situacija ;) 

O jei mm diena yra pirmadienis (kaip buvo ir man), tai man antradienį buvo baltutėlis testas, o ketvirtadienį vaiduokliukas labai mažas :) Taigi tavo istorija man dejavu, tik įkelk savo vaiduokliuko foto please  :yahoo: 

Svajojanti, mano testukai labai ryškėjo kiekvieną dieną. Čia toks buvo dieną prieš mm. O per mm jau abi juostelės buvo tolygios. Bet čia gal priklauso nuo to, kada implantacija buvo. jei tavo ryškėja, tai geras ženklas, bet stebėk ryškėjimą su tokiais pačiais testais :)

http://www.part.lt/p...9d97efe7281.JPG

Atsakyti

Sange, na tu man teiki vilčių :wub: 

keliu nt, bet visai vos matomas, nežinau ar galima vaiduokliu vadinti, o gal tik aš matau :D 

https://www.part.lt/...c73b52b870.jpeg

Atsakyti

Sange, na tu man teiki vilčių :wub:

keliu nt, bet visai vos matomas, nežinau ar galima vaiduokliu vadinti, o gal tik aš matau :D

https://www.part.lt/...c73b52b870.jpeg

Nu aš tai matau normalų vaiduoklį  :yahoo:  ir net rožinės spalvos  :yahoo:  Manau tyliai galima tave sveikinti. Ryt kartok testuką tokios pačios firmos BŪTINAI ir lauksim nuotraukų ;) O  kokių pojūčių yra?  Krūtinė, strėnos, viduriai užkietėję? Mano pilve tai uraganas vyko iki mm dienos. Kovojo mm su leliuku man rods :D 

Atsakyti

Noriu džiaugtis, bet bijau :D

šiaip nieko neįprasto ir nejaučiu. Gal tik strėnas skauda ir pilvas toks išsipūtęs, krutinė kaip visada jautri. O kada tau jau ryškiai parodė?  :wub: 

Atsakyti

Noriu džiaugtis, bet bijau :D

šiaip nieko neįprasto ir nejaučiu. Gal tik strėnas skauda ir pilvas toks išsipūtęs, krutinė kaip visada jautri. O kada tau jau ryškiai parodė?  :wub:

Man vaiduoklis pasirodė 3d. iki mm, o sekančią dieną jau gan ryškų išmetė antrą brūkšniuką. Pabandyk vakare pasitestuoti dar, aš vakare irgi dariausi, kai vaiduoklį pamačiau, tai šiek tiek ryškesnis buvo už rytinį vaiduoklį, bet nedaug. Žodžiu laikau špygas už tave ir savo žirniukui liepiu laikyti :D 

Atsakyti