Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Labas,Sange!!!! Labai džiaugiuosi už Tave  :wub:  :)

o man šiandien keistas reiškinys, šiandien yra 8dpo, ant durnumo pasidariau ov testą, o anas toks ryškus lyg OV būčiau pagavus :D skaičiau, kad dažnai būna pranašas gerų žinių. Tikiuosi bus tiesa :) mm sekmadienį arba pirmadienį :rolleyes:

Tai manau darykis NT jautrų 10 arba 11 dpo ir bus dar viena nėštukė 😉

Atsakyti

Sange, Svajojanti sveikinu 🎈🎈🎈

Pasiuskit kitom savo virusa ;)

Daraus Nt vos ne kasdien, bet tokius lievokus, is ebay. Tai tuscia :(

Siandieninis gal ir meta koki seseli. 

Laukiu Amedi plus jautraus testo, pasidarysiu..mm turetu but apie 4dieni..vakar lb strenas maude, ypac viena puse. 

Nu ką manau dar viena, kuri išvys du brūkšniukus. 😉, oi kaip laikau kumščius už jus visas, nes taip būtų smagu, kartu ne tik planuoti, bet ir lauktis 😃

Atsakyti

Net nežinau, gal penktadienį bandyt, ar bus anksti?  :hmm:

Gai jei jautrus, tai ir ryt iš ryto daryti 😉

Atsakyti

Pavandysiu penktadienį, o jeigu pavyks tai šeštadienį :D

o kaip tu šiandien?  :wub: 

Atsakyti

:4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 12 kovo 2019 - 23:33

Sveikos, sange, o tau nt labai ryškią antrą juostelę rodo? Aš šiandien dar pasidariau juostelę amedia plius, jaučiu jis nėra labai jautrus tai nepasakyčiau, kad labai ryški būtų, kaip vakarykštė one styp, nors benu rožinis gan ryškus. Ar neturėtų kiekvieną dieną ryškėti 🤔

Atsakyti

Sveikos, neiškenčiau, pasidariau ir radau vos įžiūrimą vaiduokliuką, mm perskaičiavau, kad pirmadienį turėtų būti. Dar labai anksti, bet tikiuosi mano ov testas pripranašavo :D pakartosiu penktadienį nt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pegile: 13 kovo 2019 - 08:27
QUOTE(svajojanti27 @ 2019 03 13, 06:46)
<p>Sveikos, sange, o tau nt labai ryškią antrą juostelę rodo? Aš šiandien dar pasidariau juostelę amedia plius, jaučiu jis nėra labai jautrus tai nepasakyčiau, kad labai ryški būtų, kaip vakarykštė one styp, nors benu rožinis gan ryškus. Ar neturėtų kiekvieną dieną ryškėti 🤔</p>

Ryškėjimą reikia vienodais testais stebėti smile.gif
Atsakyti

Ryškėjimą reikia vienodais testais stebėti smile.gif

Tai tada reikia dar pasidaryti benu rožinį ir pažiūrėt ar ryškesnis. 

Atsakyti

Sveikos, neiškenčiau, pasidariau ir radau vos įžiūrimą vaiduokliuką, mm perskaičiavau, kad pirmadienį turėtų būti. Dar labai anksti, bet tikiuosi mano ov testas pripranašavo :D pakartosiu penktadienį nt

Pegile o kokį nt dareisi?

Atsakyti
QUOTE(svajojanti27 @ 2019 03 13, 08:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="finy" data-cid="72381144" data-time="1552458103"><div><p>Ryškėjimą reikia vienodais testais stebėti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai tada reikia dar pasidaryti benu rožinį ir pažiūrėt ar ryškesnis. </p>

Nu kažkurį, nes jie visi skirtingų jautrumų ;)
Tau benu labiausia patiko?
Atsakyti

Pegile o kokį nt dareisi?

Benu rožinį  :) 

Atsakyti