Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Papasakokit, kaip pranešėt, kaip vyrai reagavo? smile.gif
Atsakyti
O del linksmybiu - su pirmaja pravemiau nuo 6 iki 18 savaites. Galvojau kad tik su kitu nestumu taip nebutu. Bet kai tiek laiko nepavyksta jau dzin! Pasirengusi bet ka iskentet. ax.gif
Atsakyti

Svejojanti- labai graziai matosi, neprisigalvok  :4u:  

NT dariausi pries pora dienu tai buvo balta balta. Siandien atsikeliau uztinus...mmm pramus bet kada. 

Atsakyti

Aš tai dar nieko nesakiau, tai jeigu hcg patvirtins, tai šiandien pasakysiu :D

Atsakyti

Aš tai dar nieko nesakiau, tai jeigu hcg patvirtins, tai šiandien pasakysiu :D

turi koki nors plana?  :wub:​  

Atsakyti

Mano vyras, žinojo kiek testų pirkau, kada dariaus ir visus vos matomus vaiduoklius matė, o kai jau pasidariau nt, kur aiškus matėsi mačiau, kaip akys nušvito ir sako, tai ką pavyko 😆
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajojanti27: 14 kovo 2019 - 09:35

Pegile, kokios puikios naujienos, neturi nuotraukos parodyti ryškesnio vaiduokliuko? 

Svajojanti, viskas gerai su tavo tais testais, nusiramink ir pradėk džiaugtis :) Pilvas po mm dienos šiek tiek apsiramino, nebevyksta uraganas jame. Nors šiandien atsikėliau su šiek tiek maudenančiu pilvu ir nugara, bet žinau ką tai reiškia, todėl rami :)

Finy, pilvo skausmai ciklo viduryje yra geras ženklas ;) 

Aš vyrui sugalvojau pasakyti terminą, kada reikės įsikelti į namą. Sakau :"Mažiukai, žinok iki lapkričio mėn. mums būtinai namus reikės įsirengti" :D  Kažkaip galvojau kad iškart supras, o jis tik išpūtė akis, sako :"Koooodėl iki lapkričio?" :D Tai tada ir pasakiau, kad laukiuosi ir terminas lapkritis. Buvo jam tikrai netikėta, nes mėnesio viduryje pasiskundžiau, kad blogai jaučiuosi dėl to pilvo, o jis paglostė jį ir sako :"Gal laukiesi?", o aš paneigiau, nes kūnas jokių signalų nedavė, nei krūtinė skaudi nebuvo. Tai jis ir patikėjo, kad nieko šį mėn nebus, o va čia tau bam, nėštumas ir terminas :D :D 

Atsakyti

Pegile, kokios puikios naujienos, neturi nuotraukos parodyti ryškesnio vaiduokliuko? 

Svajojanti, viskas gerai su tavo tais testais, nusiramink ir pradėk džiaugtis :) Pilvas po mm dienos šiek tiek apsiramino, nebevyksta uraganas jame. Nors šiandien atsikėliau su šiek tiek maudenančiu pilvu ir nugara, bet žinau ką tai reiškia, todėl rami :)

Finy, pilvo skausmai ciklo viduryje yra geras ženklas ;) 

Aš vyrui sugalvojau pasakyti terminą, kada reikės įsikelti į namą. Sakau :"Mažiukai, žinok iki lapkričio mėn. mums būtinai namus reikės įsirengti" :D  Kažkaip galvojau kad iškart supras, o jis tik išpūtė akis, sako :"Koooodėl iki lapkričio?" :D Tai tada ir pasakiau, kad laukiuosi ir terminas lapkritis. Buvo jam tikrai netikėta, nes mėnesio viduryje pasiskundžiau, kad blogai jaučiuosi dėl to pilvo, o jis paglostė jį ir sako :"Gal laukiesi?", o aš paneigiau, nes kūnas jokių signalų nedavė, nei krūtinė skaudi nebuvo. Tai jis ir patikėjo, kad nieko šį mėn nebus, o va čia tau bam, nėštumas ir terminas :D :D

Ačiū, sange, jau po truputi bandau džiaugtis, man ir šiandien maudžia pilvuką ir nugarą. Kaip gerai, kai gali pasidalinti mintimis, džiaugsmu, baimėmis su jumis. Tikrai ir planavimas buvo lengvesnis ir dabar lengviau 😍. Na kai planuoji tai vyrai kitaip reaguoti ir negali 😆

Atsakyti

O man nėra apsirijimo, nors šiaip būna . Vakar dariau ankstyvą Amediplus testą su dieniniu šlapimu. Po gal pusvalandžio metė vaiduoklį.

Fotkių vėliau įmesiu, dirbu. 

Šnd ryte jis buvo išdžiūvęs, paryškėjo ir matės rausvumas. 

Ryte dariau Bitutės juostelę, iškart nesimatė, vėl po pusės val vaiduoklis. Bet aš bitę ne vieną darius, man nemesdavo šešėlių. 

Šnd mm diena, nieko nėr, pilvo nemaudžia  

finy, 13 Kov 2019 - 20:58, parašė: Koks žiaurus pms. Apsirijimas aplankė, valgau ir dar noriu. Ir hormonai kaip siaučia, pikta ant viso pasaulio or nervuota bilekaip aggressive.gifaggressive.gifvargšas mano diedas beee.gif
Atsakyti

atkasiau sarasiuka  :angel_not:   pataisykit jei kazka supainiojau  :hmm:  

Sange Sulauke II  :4u:

Svajojanti27 Sulauke II  :4u:

Pegile sulauke II  :4u:

Kategoriska gal?  :angel_not:

03.12 lauralina3 nelaukia mmm
03.14 Gintare0820 nelaukia mmm
03.15 lape_apykakle nelaukia mmm
03.21 finy tikisi II
03.24 GammaOrionis laukia II
03.26 Airisė laukia II

03.29 _mimozza_ nelaukia mmm

04.02 Garbanelele laukia II

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 14 kovo 2019 - 13:23

Kategoriska- tyliai sveikinu  :4u:​ 

Atsakyti

atkasiau sarasiuka  :angel_not:   pataisykit jei kazka supainiojau  :hmm:  

Sange Sulauke II  :4u:

Svajojanti27 Sulauke II  :4u:

Pegile sulauke II  :4u:

Kategoriska gal?  :angel_not:

03.12 lauralina3 nelaukia mmm
03.14 Gintare0820 nelaukia mmm
03.15 lape_apykakle nelaukia mmm
03.21 finy tikisi II
03.24 GammaOrionis laukia II
03.26 Airisė laukia II

03.29 _mimozza_ nelaukia mmm

04.02 Garbanelele laukia II

O aš pamenu kai sakiau, kad šį mėnesį bus mūsų daug, kurios pamatys tuos dunišsvajotus ir neapsirikau. Kategoriška, aš taip pat tyliai sveikinu ir linkiu nesulaukti mm. 

Atsakyti