Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Merginos, o kada geriau pas gydytoją pasirodyti? 

Atsakyti

O man nėra apsirijimo, nors šiaip būna . Vakar dariau ankstyvą Amediplus testą su dieniniu šlapimu. Po gal pusvalandžio metė vaiduoklį.

Fotkių vėliau įmesiu, dirbu. 

Šnd ryte jis buvo išdžiūvęs, paryškėjo ir matės rausvumas. 

Ryte dariau Bitutės juostelę, iškart nesimatė, vėl po pusės val vaiduoklis. Bet aš bitę ne vieną darius, man nemesdavo šešėlių. 

Šnd mm diena, nieko nėr, pilvo nemaudžia  

O ką reiškia jiostelės rausvumas, nes mano darytas amediplius pradžiūvęs tai toks, violetinis 😃

Atsakyti

O ką reiškia jiostelės rausvumas, nes mano darytas amediplius pradžiūvęs tai toks, violetinis 😃

dvynukai  :P  :D​ 

Atsakyti

Merginos, o kada geriau pas gydytoją pasirodyti? 

Geriausia būtų 6-7 savaitę, kai jau prasidės širdelės veikla. 5 savaitę nubėgus gali matyti tik puslytę ir daugiau nieko. Aš užsirašiau dabar balandžio 1d. tai bus jau pilnos 7 savaitės, eis 8 savaitė. turėtu būti ir širdelė ir nuotrauka jau ir gal net kortelę nėščiosios užves :)

Atsakyti

dvynukai  :P  :D​ 

Rausva juostelė dvynukus? Gerai supratau? 😮

Atsakyti

Rausva juostelė dvynukus? Gerai supratau? 😮

juokauju  :D  :D  o gal faina butu? du vienu kartu  :D   as visai noreciau  :D​ 

Atsakyti

Geriausia būtų 6-7 savaitę, kai jau prasidės širdelės veikla. 5 savaitę nubėgus gali matyti tik puslytę ir daugiau nieko. Aš užsirašiau dabar balandžio 1d. tai bus jau pilnos 7 savaitės, eis 8 savaitė. turėtu būti ir širdelė ir nuotrauka jau ir gal net kortelę nėščiosios užves :)

Aš balandžio 2d. tai be dviejų dienų bus 7savaitės, jei getai skaičiuoju. Juk skaičiuojasi pagal mm pirmą dieną? Tai jei mano vasario 14 d. tai šiandien kaip tik 4sav.?

Atsakyti

juokauju  :D  :D  o gal faina butu? du vienu kartu  :D   as visai noreciau  :D​ 

O aš jau beveik patikėjau 😋. Aš anksčiau tai nenorėdavau, o dabar kai pagalvoju smagu būtų 😁

Atsakyti

Aš balandžio 2d. tai be dviejų dienų bus 7savaitės, jei getai skaičiuoju. Juk skaičiuojasi pagal mm pirmą dieną? Tai jei mano vasario 14 d. tai šiandien kaip tik 4sav.?

Taip, skaičiuojasi nuo pirmų mm dienos. Tai puikus laikas eiti pas daktarę, nors laukti dar taaaip ilgai :) 

Atsakyti

Pegile, ar dareisi dar NT testą? Įkelk foto, labai smalsu :)

Atsakyti

as dabar mmm nelaukiu balandzio 8 diena

Atsakyti

Taip, skaičiuojasi nuo pirmų mm dienos. Tai puikus laikas eiti pas daktarę, nors laukti dar taaaip ilgai :)

Tai va, atrodo taip norisi greičiau sužinoti, kad viskas gerai. Aš kažkaip dėl to pastojimo ne vietoje bijau 🤔

Atsakyti