Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikutes.
<...>
As dar su klausimu - gal jus ka patarsit. unsure.gifAntradieni bus 7 dpo, darysiuos prg Antejoj. Kaip manot ar verta pasidaryt ir hcg kartu?

Labas visoms.

Airise, manau, kad dar labai per anksti gali būti, kad matytųsi hcg. Implantacija dar gali būti nesibaigusi, jei kabinasi žirniukas. Tiesiog išmesi pinigus.

Aš vakar ir šiandien ant durniaus pasidariau OV testukus, nes užsilikę trys buvo ir pagavau piką. 

Atsakyti

Finy m, stebėjau su nt, bet jau atrodo jie ryškėjimo neberodo, tad stebėsiu ryt krauju :) man labiausiai aktualu tth, ar nereik tiroksino didinti dozės. 

Atsakyti
QUOTE(Garbanelele @ 2019 03 17, 21:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Airisė" data-cid="72385803" data-time="1552820931"><div><p>Sveikutes.
<...>
As dar su klausimu - gal jus ka patarsit. vartotojo įkelta nuotraukaAntradieni bus 7 dpo, darysiuos prg Antejoj. Kaip manot ar verta pasidaryt ir hcg kartu?</p></div></blockquote><p>Labas visoms.</p><p></p><p>Airise, manau, kad dar labai per anksti gali būti, kad matytųsi hcg. Implantacija dar gali būti nesibaigusi, jei kabinasi žirniukas. Tiesiog išmesi pinigus.</p><p></p><p>Aš vakar ir šiandien ant durniaus pasidariau OV testukus, nes užsilikę trys buvo ir pagavau piką. </p>

Aciu, Garbanele 4u.gif Manau tu teisi. rolleyes.gif

O, super! Tai dabar belieka “dirbti” biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas, finy kaip tu?

Atsakyti
QUOTE(svajojanti27 @ 2019 03 18, 06:42)
<p>Labas rytas, finy kaip tu?</p>

Labas rytas, keliuosi testo daryt biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas, keliuosi testo daryt biggrin.gif

nagi nagi  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Finy m, stebėjau su nt, bet jau atrodo jie ryškėjimo neberodo, tad stebėsiu ryt krauju :) man labiausiai aktualu tth, ar nereik tiroksino didinti dozės. 

Kiek dienu stebejai? As irgi, nuo pirmo vaiduoklio darau kasdiena nt :D, bet jau ryt baigiu, paskutini turiu :D 

finy, na kaip naujienos? 

Atsakyti
Tuščia unsure.gif
Kadangi testai nejautrus tai ne naujiena smile.gif
Atsakyti

O aš šeštadienį pasidariau paskutinį testą, tai buvo dvi ryškios juostelės. Ryškėjimo nestebėjau, bet manau, jei jau dvi ryškios tai viskas ok 🤔

Atsakyti

O aš šeštadienį pasidariau paskutinį testą, tai buvo dvi ryškios juostelės. Ryškėjimo nestebėjau, bet manau, jei jau dvi ryškios tai viskas ok 🤔

zinoma kad viskas ok  :4u:   nusiramink ir megaukis  :wub:  

as jau laukiu kada pradet  daryt ov  :rolleyes:   desiu visas pastangas si menesi. Ir mb tures pasistengt  :D   jeigu po 2 menesiu nebus rezultato, eisiu pas gine reikalaut daugiau tyrimu  :unsure:​  

Atsakyti

zinoma kad viskas ok  :4u:   nusiramink ir megaukis  :wub:  

as jau laukiu kada pradet  daryt ov  :rolleyes:   desiu visas pastangas si menesi. Ir mb tures pasistengt  :D   jeigu po 2 menesiu nebus rezultato, eisiu pas gine reikalaut daugiau tyrimu  :unsure:​  

Ačiū, gintaryte, na labai, labai linkiu nebesulaukti mm. Ir pamatyti tuos du brūkšniukus 😍. Nėštumas jau toks yra, kai planuoji lauki tos dienos kai mm turi ateiti, jei pavyksta lauki pirmo vizito, paskui kol praeis tas pavojingas laikotarpis....žodžiu, bet vistirk taslaikas yra nerealus  :wub:​ 

Atsakyti

Tuščia unsure.gif
Kadangi testai nejautrus tai ne naujiena smile.gif

Finy pabandyk amedia plius žalios spalvos. 

Atsakyti