Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Atsiprašau, kad Jus įžeidžiau. Tikrai to nenorėjau. Užjaučiu jus dėl netekčių :(  Jūs labai stipri moteris, nuoširdžiai linkiu Jums pasveikti ir pastoti.      Mano nuomonė tiesiog yra tokia. Taip, aš nesidomėjau pastojimo problemomis, nes tai man nebuvo aktualu  Aš nesu prieš pagalbinį, dirbtinį apvaisinimą.    Kas dėl likimo. Ar tikite Dievu ? Jei ne, dėl to ir nesuprantate. Aš visada norėjau norėjau vaikų. Gal trijų, bet mažiausiai dviejų. Kolkas turiu tik vieną paaugintą. Nesiseka pastot, pradedu galvot, kad gal taip ir turi būti. Gal nelemta.     

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 16 kovo 2019 - 17:22

Jūs visiškai teisi, kalbu apie natūralų pastojimą, kai prieš tai nebuvo jokių bėdų. 

Hal, manau, jos kalbėjo apie atvejus, kai moteris pastoja be jokių vaistų. Tada iki 12 savaitės gydytojai nedaro nieko, kad gelbėtų žirniuką. Po persileidimo jau žiūrės kitaip. Žinau, kad jums skaudu, bet laikykitės. Puiku, kad dabar yra galimybės išsaugoti žirniukus, kai yra įvairios patalogijos ir daugiau moterų gali išnešioti žirniukus. Tiesiog nereikia atmesti to gamtos fakto įprastiniais atvejais. Kai planuoji, atrodo, kad tai žiauru, bet čia dėl to, kad pradedi viską sureikšminti. 

Atsakyti

Kategoriška, kiek laiko jūs planuojat?  :4u: mums dabar 4 ciklas, galvoju, jei vėl bus nesėkmingas, ar jau eit pasidaryt kokių tyrimų, ar ne. Gal užsirašysiu, jei būsiu labai pikta, bet šiaip labai nenorėčiau gert vaistų, pvz., duphastono, nes man nuo jo važiavo stogas  :oh:​ net nekalbu apie galvos skausmą ir svaigimą.

Atsakyti

Oj bral reikalų apturėjau. Mano madam savo kambaryje išteškė geriamą jogurtą 🙈 tai jis tyško visur ant sienų, abiejų užuolaidų, lovos ir žaislų. Tai kol nuvaliau nuo visur 🙈 užuolaidas jau išploviau, dienines jau pakabinau, o naktinės sukasi džiovyklėje. Psio maistas ir gėrimai į jos kambarį daugiau nebepateks. Gerai, kad vyras to nematė, tai būtume gavusios abi velnių 😂 aišku paburbuliaviau ir aš kol valiau, bet jau praėjo pyktis. 

Na ką padariniai visi eliminuoti 😂 užuolaidos kaba ir naktinės jau. Kambaryje taip švaru lyg nieko ir neįvyko :) Tik kvepia nuo užuolaidų tokia gaiva ir švara :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 16 kovo 2019 - 20:24

Oj bral reikalų apturėjau. Mano madam savo kambaryje išteškė geriamą jogurtą 🙈 tai jis tyško visur ant sienų, abiejų užuolaidų, lovos ir žaislų. Tai kol nuvaliau nuo visur 🙈 užuolaidas jau išploviau, dienines jau pakabinau, o naktinės sukasi džiovyklėje. Psio maistas ir gėrimai į jos kambarį daugiau nebepateks. Gerai, kad vyras to nematė, tai būtume gavusios abi velnių 😂 aišku paburbuliaviau ir aš kol valiau, bet jau praėjo pyktis. 

Na ką padariniai visi eliminuoti 😂 užuolaidos kaba ir naktinės jau. Kambaryje taip švaru lyg nieko ir neįvyko :) Tik kvepia nuo užuolaidų tokia gaiva ir švara :)

Uch tie vaikučiai 😆. Mama pasidarbavo 😉

Atsakyti

Juokingai mažai.. 2 mėn. Bet su dukra per tiek laiko pastojau, žinoma daaaug laiko nuo tada praėjo. Pirmadienį pas ginę eisiu. 

Kategoriška, kiek laiko jūs planuojat?  :4u: mums dabar 4 ciklas, galvoju, jei vėl bus nesėkmingas, ar jau eit pasidaryt kokių tyrimų, ar ne. Gal užsirašysiu, jei būsiu labai pikta, bet šiaip labai nenorėčiau gert vaistų, pvz., duphastono, nes man nuo jo važiavo stogas  :oh:​ net nekalbu apie galvos skausmą ir svaigimą.
Kiek metų jūsų merginai ? :) 

Oj bral reikalų apturėjau. Mano madam savo kambaryje išteškė geriamą jogurtą 🙈 tai jis tyško visur ant sienų, abiejų užuolaidų, lovos ir žaislų. Tai kol nuvaliau nuo visur 🙈 užuolaidas jau išploviau, dienines jau pakabinau, o naktinės sukasi džiovyklėje. Psio maistas ir gėrimai į jos kambarį daugiau nebepateks. Gerai, kad vyras to nematė, tai būtume gavusios abi velnių 😂 aišku paburbuliaviau ir aš kol valiau, bet jau praėjo pyktis.  Na ką padariniai visi eliminuoti 😂 užuolaidos kaba ir naktinės jau. Kambaryje taip švaru lyg nieko ir neįvyko :) Tik kvepia nuo užuolaidų tokia gaiva ir švara :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 16 kovo 2019 - 22:37

Kiek metų jūsų merginai ? :) 

Maniškei po poros mėnesių bus 5 m.  :rolleyes: 

Šiandien pagaliau pasirodė KB gleivių

Atsakyti

Maniškei po poros mėnesių bus 5 m.  :rolleyes:

Šiandien pagaliau pasirodė KB gleivių

Tai gal ov ir įvyks 😉

Atsakyti
QUOTE(svajojanti27 @ 2019 03 16, 16:15)
<p>Kaip <strong>luralina </strong>laikosi, <strong>fini</strong>​ kaip tu?</p>

Gerai, buvau ermitaže pirkt gėlių šiandien, žmonių pilna. Tai vienu metu taip karštis išpylė, jau galvojau klimaksas ateina biggrin.gif
Atsakyti

Gerai, buvau ermitaže pirkt gėlių šiandien, žmonių pilna. Tai vienu metu taip karštis išpylė, jau galvojau klimaksas ateina biggrin.gif

O gal ne klimaksas 😆. Ar dareis nt juk tavo mm 21 d. turėtų  nepasirodyti 🤔

Atsakyti
svajojanti, greičiausia nuo tvankumo taip buvo ar dėl kokio spaudimo. Norėtųsi tikėtis geriausio. O bet tačiau nėštumo požymiai atsiranda tik jau gaminantis hcg. O kol nėra hcg tol ir testai nerodo. O hcg dar nelabai bus prigaminta nes dar tik 9dpo ;)
Nt pirmadienį manau darysiu, kadangi savaitgalį išvykę, tai neturėsiu rytoj galimybės smile.gif

O kaip tu? Ar jau lenda kokie požymiai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo finy: 16 kovo 2019 - 23:35

Finy, man 9dpo jau parodė vos įžiūrymą, o 10 jau aiškiai matėsi, nors pagal kraują tai tik 3-4 diena buvo  :nestuke

beje, man mitas apie ov testą, kuris pranašauja geras naujienas tikrai pasitvirtino :)

keletą kartų prieš mm testavausi - visada neigiamas buvo, šį kartą buvo aiškiai teigiamas, tai ko gero ov testai pasako, kaip dar nt nepasako :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pegile: 17 kovo 2019 - 10:03