Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Finy m, stebėjau su nt, bet jau atrodo jie ryškėjimo neberodo, tad stebėsiu ryt krauju :) man labiausiai aktualu tth, ar nereik tiroksino didinti dozės. 

Aš irgi geriu tiroksiną. Gydytoja liepė po mėn. laiko pasidaryti pakartotinai tth tyrimą ir pasižiūrėti ar nereikia didinti dozės. Beeet taip nesinori laukti mėn. laiko. Galvoju kitą savaitę eisiu išsitirti tth. Bus beveik trys savaitės kaip geriu tiroksiną. Kas kiek tu laiko darai tth tyrimą? 

Atsakyti

Aš irgi geriu tiroksiną. Gydytoja liepė po mėn. laiko pasidaryti pakartotinai tth tyrimą ir pasižiūrėti ar nereikia didinti dozės. Beeet taip nesinori laukti mėn. laiko. Galvoju kitą savaitę eisiu išsitirti tth. Bus beveik trys savaitės kaip geriu tiroksiną. Kas kiek tu laiko darai tth tyrimą? 

ir as geriu..  :)  pasidariau pakartotini po menesio. Buvo geras  :)  o daugiau tai kaip ir neliepe kartot  :hmm:   tik pasake, kad jeigu metus nepastosiu ateit vel. bet as metu tikrai nelauksiu. 

Atsakyti
QUOTE(svajojanti27 @ 2019 03 18, 09:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="finy" data-cid="72386563" data-time="1552889828"><div><p>Tuščia vartotojo įkelta nuotrauka
Kadangi testai nejautrus tai ne naujiena vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Finy pabandyk amedia plius žalios spalvos. </p>

Ar ne benu geriau? ax.gif
Atsakyti

ir as geriu..  :)  pasidariau pakartotini po menesio. Buvo geras  :)  o daugiau tai kaip ir neliepe kartot  :hmm:   tik pasake, kad jeigu metus nepastosiu ateit vel. bet as metu tikrai nelauksiu. 

O koks tth rodiklis pas tave buvo? Man gydytojas sakė reikia numušti iki 2. 

Atsakyti

O koks tth rodiklis pas tave buvo? Man gydytojas sakė reikia numušti iki 2. 

mano buvo 3,6.  Numusem per menesi iki 2,2. Sake kaip ir uztenka.. bet jeigu nepastosiu dar pora menesiu tai gal reikes padidint doze..  :unsure:   

Atsakyti

mano buvo 3,6.  Numusem per menesi iki 2,2. Sake kaip ir uztenka.. bet jeigu nepastosiu dar pora menesiu tai gal reikes padidint doze..  :unsure:   

O gėrei po puse tabletės ar po vieną pilną? 

Mano rodiklis virš 4, bet liepė gerti po puse tabletės. Tokia maža ta tabletytė atrodo, o dar pusę jos  :hmm:  Noriu greičiau pakartoti tyrimus, pasižiūrėti ar krenta, nes besilaukiant toks aukštas tth rodiklis nėra gerai. 

Atsakyti

O gėrei po puse tabletės ar po vieną pilną? 

Mano rodiklis virš 4, bet liepė gerti po puse tabletės. Tokia maža ta tabletytė atrodo, o dar pusę jos  :hmm:  Noriu greičiau pakartoti tyrimus, pasižiūrėti ar krenta, nes besilaukiant toks aukštas tth rodiklis nėra gerai. 

as po visa, jei neklytu po 25  mikrogramus. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 18 kovo 2019 - 10:08
Labas rytas.

Finy, linkiu, kad jautresnis parodytu II. 4u.gif

As rytoj einu darytis TTH. Mano buvo virs 4. Per menesi numusiau iki 1.8. Jau pora men praejo, tai vel pasidarysiu. As geriu 50 doze, tai visa tablete. Buna ir po 100. Tai jeigu turi 100 o tau israse gert po 50, tai ir bus puse tabletes. smile.gif

Beje, o jum sake, kad gert reikia ryte, valgyt po puse valandos, kavos negerti dvi val.?

Ryt taip pat ir prg darysiuos.
Atsakyti

Labas rytas.

Finy, linkiu, kad jautresnis parodytu II. 4u.gif

As rytoj einu darytis TTH. Mano buvo virs 4. Per menesi numusiau iki 1.8. Jau pora men praejo, tai vel pasidarysiu. As geriu 50 doze, tai visa tablete. Buna ir po 100. Tai jeigu turi 100 o tau israse gert po 50, tai ir bus puse tabletes. smile.gif

Beje, o jum sake, kad gert reikia ryte, valgyt po puse valandos, kavos negerti dvi val.?

man sake gert viena karta per diena, nesvarbu kada, galima su maistu. bet negalima 4 h pries ir 4 h po gert jokiu kitu papildu.

Atsakyti

Neprisimenu kokio stiprumo man išrašė. Namie reikės pažiūrėti. 

Visą instrukciją davė, tai griežtai jos laikausi :) Gerai, kad kavos negeriu, tai realiai gaunasi po valandos laiko pusryčiai su arbata arba kakava :) Nes namie nepusryčiauju, tik darbe, tai tik atsikėlusi išgeriu tiroksiną ir darbe po valandos laiko papusryčiauju.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sange: 18 kovo 2019 - 10:17

nu kaip skirtingai rekomenduoja. Beja, as geriu ne Tiroxina, o Levaxina. Gal del to biski skiriasi  :hmm:​ 

Atsakyti

Sveikos, 

Finy, linkiu kad jautresnis parodytų II  :rolleyes: 

O mano BKT, kad iš lėto kyla  :oh:​ nuo 36,3 per tvi dienadienas tepakilo iki 36,5 tikiuosi kad ryt dar pakils ir perkops tą raudoną liniją. 

Atsakyti