Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos, merginos, perskaičiau visą forumą ir prisijungiu prie laukiančių besilaukti. :D Su draugu planuojame vaikutį, realiai dar tik pirmas ciklas, kai bandėme per vaisingas dienas, numatomos mėnesinės 22 d. kurių aišku nelaukiu :D 

Stengiuos neprisigalvoti simptomų, bet iškart po ov vis pajusdavau maudimą strėnose, keistą silpnumą kojose, iš klubų į šlaunis išeinantį. NT dariausi kažkur 8 dieną po ov, riebiai neigiamas. Žodžiu nusprendžiau jų nebepirkti, nes tiesiog neturiu kantrybės ir jei turiu iškart sugadinu, va ir dabar daryčiaus dar kartą jei tik turėčiau. Tai lauksiu mėnesinių. Realiai jau dabar likus 4 dienoms iki planuojamų mm jaučiuos įprastai, pučia pilvą, krūtinę maudžia, dėl to kažkaip kiek liūdna, kita vertys buvo tikrai įdomių pojūčių šį mėnesį, net buvo užklupęs jauduliukas, nejau tikrai laukiuos??? :hmm: 

Atsakyti

Sveikos, merginos, perskaičiau visą forumą ir prisijungiu prie laukiančių besilaukti. :D Su draugu planuojame vaikutį, realiai dar tik pirmas ciklas, kai bandėme per vaisingas dienas, numatomos mėnesinės 22 d. kurių aišku nelaukiu :D

Stengiuos neprisigalvoti simptomų, bet iškart po ov vis pajusdavau maudimą strėnose, keistą silpnumą kojose, iš klubų į šlaunis išeinantį. NT dariausi kažkur 8 dieną po ov, riebiai neigiamas. Žodžiu nusprendžiau jų nebepirkti, nes tiesiog neturiu kantrybės ir jei turiu iškart sugadinu, va ir dabar daryčiaus dar kartą jei tik turėčiau. Tai lauksiu mėnesinių. Realiai jau dabar likus 4 dienoms iki planuojamų mm jaučiuos įprastai, pučia pilvą, krūtinę maudžia, dėl to kažkaip kiek liūdna, kita vertys buvo tikrai įdomių pojūčių šį mėnesį, net buvo užklupęs jauduliukas, nejau tikrai laukiuos??? :hmm:

Linkiu ilgai neužsibūti šitoje temutėje ir greitai suplanuoti vaikelį  :nestuke​ 

Atsakyti
Labukas, skaitinejau jūsų temą jau kelias dienas, visoms linkiu kuo greičiau pamatyti II 4u.gif mano istorija tokia... Sūnui 11 metų, kai jam buvo 5 dariau laporaskopija, nes vienoje kiaušidėje buvo 7 cm endometrizine cista, endometrioze 3 stadija, iš operavo ir liepė gimdyti, bet išsiskyrus buvau su vyru. Liepė tuomet gerti KT, kad sustotų viskas ir uzsikonservuotu biggrin.gif ištekėjau antra karta, pagaliau nutraukiau KT ir šis ciklas pirmas kai bandome. Šiandien 20CD,aiskiai jaučiau OV, dariausi testą OV tai numanau kada ji buvo, po jos aišku kaip ir visos labai stebiu kūną ir jau prisistebejau visokių požymių biggrin.gif bet... Penktadienį pakilo tempa 38,issigulejau,sestadieni jau buvo geriau, bet vaikui rotas, papuolėm į ligoninę, ten nakvoja ant lovos krašto ir labai atkritau, koseju nežmoniškai, tempa 37 ir kelios. Jaučiu jei kas ir buvo uzkibe tai iskosejau... Bet vis dar nemiršta viltis ir nelaukiu mmm kovo 26d... Bet krūtys visai nejautrios,jokio į plantacijos kraujo nebuvo... Galva sukasi matyt nuo ligos. Su pirmu vaikeliu testas parodė aišku vaiduoklį 4 dienos iki mmm,o aš jau dabar likus dar 8 dienoms iki mmm negaliu nustygti vietoje, manau darysiuosi testą vistiek poryt ryte...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelė 85: 18 kovo 2019 - 21:08

LoyalWarrior, 18 Kov 2019 - 14:33, parašė: Gavau savo paaugusius skaičiukus! 1344 hcg, tth 2.4 :yahoo:
O pas ką lankeisi :)
Atsakyti

Sveikos, merginos, perskaičiau visą forumą ir prisijungiu prie laukiančių besilaukti. 

Labukas, skaitinejau jūsų temą jau kelias dienas, visoms linkiu kuo greičiau pamatyti II 4u.gifmano istorija tokia...

Sveikos :) Labai smagu, kad prisijungėt abi, nes planuoti visoms kartu tikrai smagiau. Linkiu ilgai neužsibūti ir sulaukti kuo greičiau išsvajotų II  :rolleyes: 

Atsakyti

Labas naujokėms  :4u:​ 

Atsakyti

Labukas, skaitinejau jūsų temą jau kelias dienas, visoms linkiu kuo greičiau pamatyti II 4u.gifmano istorija tokia... Sūnui 11 metų, kai jam buvo 5 dariau laporaskopija, nes vienoje kiaušidėje buvo 7 cm endometrizine cista, endometrioze 3 stadija, iš operavo ir liepė gimdyti, bet išsiskyrus buvau su vyru. Liepė tuomet gerti KT, kad sustotų viskas ir uzsikonservuotu biggrin.gifištekėjau antra karta, pagaliau nutraukiau KT ir šis ciklas pirmas kai bandome. Šiandien 20CD,aiskiai jaučiau OV, dariausi testą OV tai numanau kada ji buvo, po jos aišku kaip ir visos labai stebiu kūną ir jau prisistebejau visokių požymių biggrin.gifbet... Penktadienį pakilo tempa 38,issigulejau,sestadieni jau buvo geriau, bet vaikui rotas, papuolėm į ligoninę, ten nakvoja ant lovos krašto ir labai atkritau, koseju nežmoniškai, tempa 37 ir kelios. Jaučiu jei kas ir buvo uzkibe tai iskosejau... Bet vis dar nemiršta viltis ir nelaukiu mmm kovo 26d... Bet krūtys visai nejautrios,jokio į plantacijos kraujo nebuvo... Galva sukasi matyt nuo ligos. Su pirmu vaikeliu testas parodė aišku vaiduoklį 4 dienos iki mmm,o aš jau dabar likus dar 8 dienoms iki mmm negaliu nustygti vietoje, manau darysiuosi testą vistiek poryt ryte...

Sveika, na linkiu kuo greičiau sulaukti II. O dėl pojučių, tai man šį ciklą, kurį pastojau krutų visai neskaudėjo, o prieš tai du ciklus tai ir krūyis skaudėjo ir silpna būdavo. O dabar nieko jokių nėštumo požymių 😉

Atsakyti

Sveikos :) Labai smagu, kad prisijungėt abi, nes planuoti visoms kartu tikrai smagiau. Linkiu ilgai neužsibūti ir sulaukti kuo greičiau išsvajotų II  :rolleyes:

Merginos šiti planuojančių namučiai labai draugiški ir čia tikrai buvo lengviau viską išgyventi 😉

Atsakyti
QUOTE(svajojanti27 @ 2019 03 18, 22:11)
<p>Sveika, na linkiu kuo greičiau sulaukti II. O dėl pojučių, tai man šį ciklą, kurį pastojau krutų visai neskaudėjo, o prieš tai du ciklus tai ir krūyis skaudėjo ir silpna būdavo. O dabar nieko jokių nėštumo požymių 😉</p>

Na va paguoda, nes aš jau visai be vilties likau. Prisigazdinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelė 85: 18 kovo 2019 - 22:28

Tikrai, kad merginos labai draugiškos atrodo, tas ir paskatino jungtis, nes šiaip dažniausiai lieku pasyvi skaitytoja. Perskaičius matau, kad vienoms merginoms vaikutis bus pirmas, kitoms jau nebe pirmas. Galiu pasidalinti tokia gražia mintimi, kuri galbūt padės ir laukimo laiką suprasti kaip vieną gražių etapų. Klausiau neseniai laidą apie vaikus, jų auginimą, laidos vedėja viešniai uždavė klausimą - ir visgi kada atsiranda tikrasis ryšys su vaiku? Kai tik paimi jį ant rankų? Kai išgirsti širdies dūžius dar esant nėščiai, o gal paauglystėj, kai jau abu mastote kaip suaugę žmonės? Ir viešni atsakė taip, kad ir ašara beveik ištiedėt gali - kai pradedi planuoti kūdikį, kai pirmą kartą pagalvoji, kad jo nori, kad jo lauki, jau tada  pradedu kurti ryšį su savo vaiku. Tai buvo taip gražu. :) va ir aš nusipirkau naują karoliuką į savo pandora apyrankę- kiškutį. Tai mano būsimas kiškis. Merginos, šitas laikas irgi nuostabus, tokio irgi niekada nebebus, todėl mėgaukimės ir juo  :4u:

Atsakyti

Tikrai, kad merginos labai draugiškos atrodo, tas ir paskatino jungtis, nes šiaip dažniausiai lieku pasyvi skaitytoja. Perskaičius matau, kad vienoms merginoms vaikutis bus pirmas, kitoms jau nebe pirmas. Galiu pasidalinti tokia gražia mintimi, kuri galbūt padės ir laukimo laiką suprasti kaip vieną gražių etapų. Klausiau neseniai laidą apie vaikus, jų auginimą, laidos vedėja viešniai uždavė klausimą - ir visgi kada atsiranda tikrasis ryšys su vaiku? Kai tik paimi jį ant rankų? Kai išgirsti širdies dūžius dar esant nėščiai, o gal paauglystėj, kai jau abu mastote kaip suaugę žmonės? Ir viešni atsakė taip, kad ir ašara beveik ištiedėt gali - kai pradedi planuoti kūdikį, kai pirmą kartą pagalvoji, kad jo nori, kad jo lauki, jau tada  pradedu kurti ryšį su savo vaiku. Tai buvo taip gražu. :) va ir aš nusipirkau naują karoliuką į savo pandora apyrankę- kiškutį. Tai mano būsimas kiškis. Merginos, šitas laikas irgi nuostabus, tokio irgi niekada nebebus, todėl mėgaukimės ir juo  :4u:

Labas rytas, labai teisingi žodžiai. O kas dėl namučių, taip čia tempas nėra didelis gali spėti ir perskaityti ir atrašyti ir visada būsi pastebėta. Aš ir niekada kituose forumuose tik karts nuo karto perskaitydavau, nes sunku spėti. Tad linkiu gražaus planavimo 😍

Atsakyti
Labas rytas. smile.gif

Sveikos prisijungusios. 4u.gif Linkiu neuzsibuti! nestuke.gif

Del planavimo - labai grazi mintis. Niekad nebuvau apie tai susimasciusi. wub.gif
Atsakyti