Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Tikrai, kad merginos labai draugiškos atrodo, tas ir paskatino jungtis, nes šiaip dažniausiai lieku pasyvi skaitytoja. Perskaičius matau, kad vienoms merginoms vaikutis bus pirmas, kitoms jau nebe pirmas. Galiu pasidalinti tokia gražia mintimi, kuri galbūt padės ir laukimo laiką suprasti kaip vieną gražių etapų. Klausiau neseniai laidą apie vaikus, jų auginimą, laidos vedėja viešniai uždavė klausimą - ir visgi kada atsiranda tikrasis ryšys su vaiku? Kai tik paimi jį ant rankų? Kai išgirsti širdies dūžius dar esant nėščiai, o gal paauglystėj, kai jau abu mastote kaip suaugę žmonės? Ir viešni atsakė taip, kad ir ašara beveik ištiedėt gali - kai pradedi planuoti kūdikį, kai pirmą kartą pagalvoji, kad jo nori, kad jo lauki, jau tada  pradedu kurti ryšį su savo vaiku. Tai buvo taip gražu. :) va ir aš nusipirkau naują karoliuką į savo pandora apyrankę- kiškutį. Tai mano būsimas kiškis. Merginos, šitas laikas irgi nuostabus, tokio irgi niekada nebebus, todėl mėgaukimės ir juo  :4u:

net asara istrysko  :wub:  :cray:  

naujokems  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2019 03 18, 23:12)
<p>Tikrai, kad merginos labai draugiškos atrodo, tas ir paskatino jungtis, nes šiaip dažniausiai lieku pasyvi skaitytoja. Perskaičius matau, kad vienoms merginoms vaikutis bus pirmas, kitoms jau nebe pirmas. Galiu pasidalinti tokia gražia mintimi, kuri galbūt padės ir laukimo laiką suprasti kaip vieną gražių etapų. Klausiau neseniai laidą apie vaikus, jų auginimą, laidos vedėja viešniai uždavė klausimą - ir visgi kada atsiranda tikrasis ryšys su vaiku? Kai tik paimi jį ant rankų? Kai išgirsti širdies dūžius dar esant nėščiai, o gal paauglystėj, kai jau abu mastote kaip suaugę žmonės? Ir viešni atsakė taip, kad ir ašara beveik ištiedėt gali - kai pradedi planuoti kūdikį, kai pirmą kartą pagalvoji, kad jo nori, kad jo lauki, jau tada  pradedu kurti ryšį su savo vaiku. Tai buvo taip gražu. smile.gif va ir aš nusipirkau naują karoliuką į savo pandora apyrankę- kiškutį. Tai mano būsimas kiškis. Merginos, šitas laikas irgi nuostabus, tokio irgi niekada nebebus, todėl mėgaukimės ir juo  4u.gif</p>

Labai teisinga mintis, aš panašią rusišką sentencija išgirdau kažkada : " Laimės laukimas taip pat yra laimė". Pamenu kai planavau pirma vaikutį, tai pavyko iš antro mėnesio, taip pat bendravom planuojančių forume, kaip smagu buvo laukti kada gi testą galėsiu pasidaryti, paskui pastojus skaičiavau kiekvieną dieną ir braugiau kalendoriui, skaičiau kaip vaikutis vystosi kas savaitę. Ech... Na tik svarbiausia, kad tai neuzsitestu biggrin.gif nes kantrybė pas mane menka biggrin.gif o ir baimių, kad gal jau amžius, gal jau negaliu. Nors labai guodžia pastojusios pazystamos moterys 35, 39 ir 42 metų natūraliai ir kaip supratau be problemų didesnių, užtruko vienos kelis mėnesius kitos daugiau, bet va! Šiandien pirksiu testuku, gal turit patarimų koki geriau? Ar tiesiog paprasta juostele irgi tiks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelė 85: 19 kovo 2019 - 09:10

Sange o yra tikimybė susilaukti dvynių?

Nei mano, nei vyro giminėje nėra dvynuku, todėl abejoju tokia tikimybe, bet kartu ir neatmetu to :) 

LW, kaip smagu!!!  :wub:

Sange, o čia tai būtų staigmena  :D tai daug pakilę, kad kilo įtarimas?  :D​ 

Nuo 1294 iki 11972  :D​ 

Atsakyti

Sveikos, merginos, perskaičiau visą forumą ir prisijungiu prie laukiančių besilaukti. :D Su draugu planuojame vaikutį, realiai dar tik pirmas ciklas, kai bandėme per vaisingas dienas, numatomos mėnesinės 22 d. kurių aišku nelaukiu :D

Sveika prisijungusi  :4u: 

Na pirmas man irgi gavosi per pirmą ciklą, tik deja, nesėkmingai, o dabar planavom 4 mėn. ir rezultatas jau vartosi pilve :) Bet tikra tiesa, kad kai pradedi planuoti vaiką, kūnas pradeda krėsti įvairius pokštus: ciklas nereguliarus pasidaro, įvairūs simptomai pasireiškia, kurių ankščiau nebūdavo, pykinimas ciklo pabaigoje  :lol:  nu žodžiu visokių įdomybių. Bet tikrai vaikas aplanko tada, kai mažiausiai to tikiesi. Aš jau irgi buvau nurašiusi savo ciklą, nieko nejaučiau keisto, dėl to nesitikėjau nieko, bet va, bac ir yra :) 

Linkiu ir tau, kad vaikas aplankytu kai to mažiausiais tikėsies, tada ir ta laimė dviguba būna  :victory2: 

Labukas, skaitinejau jūsų temą jau kelias dienas, visoms linkiu kuo greičiau pamatyti II 4u.gifmano istorija tokia... 

Sveikutė :)

Smagu, kad jau turi vieną vaiką, dabar reikia pagranduko mylimuko :) Linkiu greičiau sulaukti gandrų. O tavo išsakytos mintys apie laukimo džiaugsmą yra tikra tiesa, bet kartais tas laukimas labai apkartina visą džiaugsmą, ypač toms merginoms kurios negali ilgai susilaukti. Taigi ta laimė tokia labai trapi  :4u:  O pastojus ji tampa dar trapesnė. 

Atsakyti

Labas rytas. 😊 Užsisakiau vakar ov testų, teko imti rinkinį su nt, nes kitaip ov testų nebuvo tiek kiek man reikėjo 🙈 Mano BKT taip ir liko ties 36,5 😞 Na niekis. Lauksiu mmm, o tada pasidarysiu likusius LH, FSH, E2 tyrimus. Sekančią dieną eisiu pas endo tai kartos Testo, dar paprašysiu kad padarytų ir DHEA-S prie to pačio. Ir jau būsiu pilnai išsityrus visus hormonus. 

Atsakyti

Labai teisinga mintis, aš panašią rusišką sentencija išgirdau kažkada : " Laimės laukimas taip pat yra laimė". Pamenu kai planavau pirma vaikutį, tai pavyko iš antro mėnesio, taip pat bendravom planuojančių forume, kaip smagu buvo laukti kada gi testą galėsiu pasidaryti, paskui pastojus skaičiavau kiekvieną dieną ir braugiau kalendoriui, skaičiau kaip vaikutis vystosi kas savaitę. Ech... Na tik svarbiausia, kad tai neuzsitestu biggrin.gifnes kantrybė pas mane menka biggrin.gifo ir baimių, kad gal jau amžius, gal jau negaliu. Nors labai guodžia pastojusios pazystamos moterys 35, 39 ir 42 metų natūraliai ir kaip supratau be problemų didesnių, užtruko vienos kelis mėnesius kitos daugiau, bet va! Šiandien pirksiu testuku, gal turit patarimų koki geriau? Ar tiesiog paprasta juostele irgi tiks?

Na taip su amžium kaip mano gydytoja sakė ir pastojimas užtrunka ir visos kitos bėdos, bet manau, kad tiek jaunom tiek vyresnė ta pati tikimybė. Man 37 metai, pqvyko trečiam cikle  :yahoo:​ 

Atsakyti

Dukrytė užkibo iš pirmo ciklo. O babar jau 4  bandymų ciklas per 6 mėn ir nieko, tik tiek kad negalim planuoti kiekvieną ciklą iš eilės tad truputi ilgiau viskas trunka. Bet tikiu aplankys ir mane tas džiaugsmelis :) 

Atsakyti

Tikrai, kad merginos labai draugiškos atrodo, tas ir paskatino jungtis, nes šiaip dažniausiai lieku pasyvi skaitytoja. Perskaičius matau, kad vienoms merginoms vaikutis bus pirmas, kitoms jau nebe pirmas. Galiu pasidalinti tokia gražia mintimi, kuri galbūt padės ir laukimo laiką suprasti kaip vieną gražių etapų. Klausiau neseniai laidą apie vaikus, jų auginimą, laidos vedėja viešniai uždavė klausimą - ir visgi kada atsiranda tikrasis ryšys su vaiku? Kai tik paimi jį ant rankų? Kai išgirsti širdies dūžius dar esant nėščiai, o gal paauglystėj, kai jau abu mastote kaip suaugę žmonės? Ir viešni atsakė taip, kad ir ašara beveik ištiedėt gali - kai pradedi planuoti kūdikį, kai pirmą kartą pagalvoji, kad jo nori, kad jo lauki, jau tada  pradedu kurti ryšį su savo vaiku. Tai buvo taip gražu. :) va ir aš nusipirkau naują karoliuką į savo pandora apyrankę- kiškutį. Tai mano būsimas kiškis. Merginos, šitas laikas irgi nuostabus, tokio irgi niekada nebebus, todėl mėgaukimės ir juo  :4u:

Labai gražiai pasakyta  :4u:​  

Atsakyti

radau idomu straipsni  :rolleyes:  

https://www.delfi.lt...i.d?id=80093045

Atsakyti

radau idomu straipsni  :rolleyes:  

https://www.delfi.lt...i.d?id=80093045

Esu mačiusi jau senai šitą straipsnį. Manau čia visiškas absurdas. Vyro turtas subėgęs į taurelę nepradės bėgti atgal į moters vidų  :huh2:​  Nu mano nuomone tai čia visiškas briedas :) 

Atsakyti

Esu mačiusi jau senai šitą straipsnį. Manau čia visiškas absurdas. Vyro turtas subėgęs į taurelę nepradės bėgti atgal į moters vidų  :huh2:​  Nu mano nuomone tai čia visiškas briedas :)

nu as irgi taip pagalvojau.. bet jeigu nakciai idet, tai neisbegtu lauk  :hmm:  :D  tamponas sugertu. O kaip kitaip uzkimst kad neisbegtu  :hmm:   :D​  

Atsakyti

Tai nieko tokio kad išbėga, gamta kiek reikia pasilieka :) 

Atsakyti