Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Ginkante, taip jau būna kai planuoji tai ir organizmas ima krėst pokštus  :oh: Kaip pirmą kartą darantis ov testukus siūlyčiau ankščiau pradėti testuotis, o dar ir ciklas patrumpėjo, kad netyčia nepražiopsot.  :)​  

Atsakyti

Labas rytas, ryte pagadinau NT, tai balta taip, kad net akina 😄 giliai širdyje dar lieka viltis kol mmm neparsivilko... 

Atsakyti

Labas rytas, ryte pagadinau NT, tai balta taip, kad net akina 😄 giliai širdyje dar lieka viltis kol mmm neparsivilko... 
O jūs nerašėt, kad mmm nelaukiat 05.04?  :hmm:​  ar turėjo būt 04.05? 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 01 balandžio 2019 - 08:32

Dabar neapsimoka daryti. 😣 Vyras ne Lt. Tik gegužes pradžioj  grįš. Tai sulauksiu dar vienu mmm 😬😬😬 tai tada jau kokia 7 dpo darysiuos 🤔

Atsakyti

Dabar neapsimoka daryti. 😣 Vyras ne Lt. Tik gegužes pradžioj  grįš. Tai sulauksiu dar vienu mmm 😬😬😬 tai tada jau kokia 7 dpo darysiuos 🤔
Gal ne 7 dpo, o 7 cd. Nes dpo reiškia dienos po ovuliacijos :) Mano planavimo draugė :) mano vyras irgi ne LT. Balandį grįš tai bus kaip tik vaisingos dienos, jei jos aišku tokios bus. Nes praeitą ciklą nebuvo nei KB gleivių, nei ovuliacijos. Tad labai tikiuosi, kad šis ciklas bus vaisingas 😊 Buvau pas savo daktarę, pasiėmiau siuntimą pas endo ir krūtų echo, nes prieš metus buvo cista tai liepė pasirodyt. Dar pas LOR pasiprašiau, nes nosis baigia mane pribaigti 🙈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 01 balandžio 2019 - 09:57

Labas rytas :). O aš šiandien taip aiškiai sapnavau, kad laukiuosi :oh:​ . Sapnavau ir moterų būrelį iš gimtinės. Čia gatve ėjau, čia jau gimdykloje, pusseserė mano ginekologe sapne patapo ir mano gimdymą priiminėjo. Stūmimas jau vyko, žiūriu vaikas kojom į priekį lenda, pačiupinėjau, toks rausvutis. Galvytė liko tik išstumti, o sąrėmiai dingo. Sakau sąrėmiai dingo, neišstumsiu. Tada pradėjo ruošti oksitociną lašinti. Derėjausi, kad kateterį statytų, o ne šiaip adatą, ir dar taip, kad ranką lankstyti galėčiau, netrukdytų. O tada nuskambėjo žadintuvas  :D 

Atsakyti

Sveikos merginos :)

Kaip smagu, kad jūsų būrelis didėja ir gyvėja forumas :) Panašu, kad pavasaris tikrai ateina, ne tik kalendorinis, bet ir pagyvėjimas planavimo klausimais :)

Visoms linkiu, kad pavasaris būtų vaisingas, visgi gandrai parskrenda į Lietuvėlę :)

Aš šiandien po pirmo echo su savo pipiru. Mažyliui 7+2 savaitės, atitinka dienas kuo puikiausiai, širdelė plaka, placenta prisitvirtinęs, kaip tik per apžiūrą apsivertė, tai taip juokinga, kad 1cm kukulis jau malasi ten pilve :)  Siunčiu visoms virusiuką  :nestuke  :nestuke​ 

Atsakyti

Aš irgi labai tikiuosi, kad balandy Jus aplankys gandrai :) :) man irgi dar turėtų pataikyti geguže ant vaisingu. 

Iš tikro tokia kaip ir nuojauta dėl šio mėn kirbėjo, bet vėl nusivylimas 🤔 viskas kaip ir gerai būtų, tik va, kad atstumas skiria tai toks laukimas jau gaunasi 😣

Bet matyt čia toks likimas, nes turėsim gegužės mėn krikštynas, busim krikštatėviai, o jei būčiau pastojus tai krikštynas būtų atideje 🤔

Atsakyti

Sveikos merginos :)

Kaip smagu, kad jūsų būrelis didėja ir gyvėja forumas :) Panašu, kad pavasaris tikrai ateina, ne tik kalendorinis, bet ir pagyvėjimas planavimo klausimais :)

Visoms linkiu, kad pavasaris būtų vaisingas, visgi gandrai parskrenda į Lietuvėlę :)

Aš šiandien po pirmo echo su savo pipiru. Mažyliui 7+2 savaitės, atitinka dienas kuo puikiausiai, širdelė plaka, placenta prisitvirtinęs, kaip tik per apžiūrą apsivertė, tai taip juokinga, kad 1cm kukulis jau malasi ten pilve :)  Siunčiu visoms virusiuką  :nestuke  :nestuke​ 

Kaip faina 🥰🥰🥰 visada tai džiaugiuosi už būsimas mamytes ir kartu pati pasvajoju tokia patapti 🥰

Atsakyti

Priedas  IMG_20190401_104234.png   426,31KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sange,  kaip faina  :wub:  Labai smagu, kad vis užsuki, gaudau virusiukus.  :rolleyes:​ 

Garbanelele, :lol: :lol:  :lol: oj tie sapnai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 01 balandžio 2019 - 09:54

O jūs nerašėt, kad mmm nelaukiat 05.04?  :hmm:​  ar turėjo būt 04.05? 

Nelaukiu 04.05, tai gal skaičiukai susimaišė man atvirkščiai arba kas į sąrašiuką įtraukė sukeitė vietomis ☺️

Atsakyti