Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveiki. Nežinau ar klausimas visai i tema bet tikiuosi gal kas ka patars ar patikslins. Mano menesines labai nereguliarios. Sausi buvo. Vasari ne. Kova irgi ne. Pagalvojau apie galima nestuma. Apie 3 dienas keistai labai patepe. Pasidariau du testus ir abu neigiami. Apsilankiau pas gydytoja ir ji echoskopo metu pasake kad mano gimda pasiruosus menesinems. Isejau lyg ir viska suprasdama. Bet dabar dvejoju , o gal anksti gal nepamate. 

Gal kam teko susidurti? Ar visdelto ginekologai skyria kaip atrodo gimda pries menstruacijas, ir turečiau jų tiesiog laukti. 

Aciu jei kas patars. :) 

Atsakyti

Maniškis tai įvairiai.. nuo vasaros buvusios retai išvyksta, bet pavasarį pas jį daugiau išvykimų. Kartais per mėnesį tik dvi savaites, kartais ir dviems mėnesiams, kaip kokios komandiruotės... kitą irgi išvyksta, bet kaip supratau ant vaisingų dienų bus.. tai galimas daiktas ilgiau aš čia su Jumis užsibūsiu, kaip laukianti gandų :( 

Atsakyti

Gandrų*

Atsakyti
QUOTE(MilduteMilda @ 2019 04 01, 20:45)
<p>Sveiki. Nežinau ar klausimas visai i tema bet tikiuosi gal kas ka patars ar patikslins. Mano menesines labai nereguliarios. Sausi buvo. Vasari ne. Kova irgi ne. Pagalvojau apie galima nestuma. Apie 3 dienas keistai labai patepe. Pasidariau du testus ir abu neigiami. Apsilankiau pas gydytoja ir ji echoskopo metu pasake kad mano gimda pasiruosus menesinems. Isejau lyg ir viska suprasdama. Bet dabar dvejoju , o gal anksti gal nepamate. </p><p>Gal kam teko susidurti? Ar visdelto ginekologai skyria kaip atrodo gimda pries menstruacijas, ir turečiau jų tiesiog laukti. </p><p>Aciu jei kas patars. smile.gif </p>

manau vistik gydytoja geriausiai patars. Mes galim tik pamėginti paspėlioti...gal gydytoja matė gleivinę kuri būna storiausia prieš mm ir dėl to pasakė jog gimda pasiruošusi mmm, tokiu atveju nėštumą tikriausiai atmetė.

O dėl mmm vėlavimo čia kelios merginos tikrai gali patarti, gal truksta kokio hormono ir tiesiog reikia kažką pagerti smile.gif
Atsakyti

Del velavimo tai gavau tabletyčių kuriuos pades sureguliuoti cikla. Tiesiog idomu kaip ten yra ar visgi gydytoja gaki skyrti gimda ories menstuacijas. Na tikriausiai turiu pasitiketi ja. Ir laukti ateinanciu mm. ;)

Atsakyti

Aš atsimenu turėjau problemų su mėnesinėmis.. buvo tokios nereguliarios, o paskui ir dingusios labai ilgam.. man padėjo nakvišų aliejus.. nuo to karto visada reaguliarioss, nebent labai daug steso, orų kaita, kaip anais metais, kai taip karšta buvo ir tiek.. 

Atsakyti

Iš papildų geriu folinę rūgštį, vitaminą C, seleną ir A+E, aš irgi girdėjau dėl vitamino A, kad negalima jo perdozuoti. Tiesa dar gėriau D vit ampulytėm, kur į savaitę viena. 

Mano vyras kaa keli mėn grįžinėja, dabar balandį, paskui liepą. Bet ir mes nuskrendam po mėnesiuką. Tai gaunasi apie 1-2 mėn kai nesimatom. O man tai patinka visai taip, kažkaip lengviau 🙈niekas nekvaršina papildomai galvos. Su valgio darymu viskas labai paprasta 😀 Bet būna dienų kai labai labai pasiilgstu, o tada pagalvoji velniop tuos užsienius. Man gerai aš turiu ką apsikabinti, pabučiuoti, bet va jam tai tikrai liūdna vienam. MilduteMilda , aš manau kad ginė mato kada ateis mmm. Net aišku būna visokių išimčių. O ir testas neigiamas, tai tik patvirtina ginės žodžius. O jei labai neramu, tai visas abejones išsklaidytų HCG tyrimas. Mano mmm irgi labai nereguliarios. Jei nevartoju KT ir nesergu. Nesirgau 64 dienas. Jas prisišaukiau tik su duphaston tabletytėm, jei būčiau negėrusi tai kažin ar būčiau greit susirgusi, nes turėjau echo apie 58 cd tai gleivinė buvo ganėtinai plona.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 01 balandžio 2019 - 21:12
QUOTE(Ginkante @ 2019 04 01, 20:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="eirona" data-cid="72401260" data-time="1554138592"><div><p>Pasidariau tyrimus kraujo, viskas gerai, geležis, hormonai, hemoglobinas, cukrus 😎
Aš kažkokia išprotėjusi, užtenka jaučiu folio o po to laikui bėgant pagal poreikį 😁
Papildyta:
Ginkante, labai šaunu , kad tyrimai geri vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Reikia kažkaip nusiraminti 😊 jei viskas gerai tai ir neapsikrauti galvos kokia nereikalinga informacija ☺️☺️</p><p>Gerti folį ir laukti gandrų ☺️</p><p></p>

Labai geras požiūris 😍😍
Papildyta:
QUOTE(Ginkante @ 2019 04 01, 20:17)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="eirona" data-cid="72401260" data-time="1554138807"> Pasidariau tyrimus kraujo, viskas gerai, geležis, hormonai, hemoglobinas, cukrus 😎 Aš kažkokia išprotėjusi, užtenka jaučiu folio o po to laikui bėgant pagal poreikį 😁 Papildyta: Ginkante, labai šaunu , kad tyrimai geri vartotojo įkelta nuotrauka Papildyta: Kas kiek laiko Jūsų vyras grįžta?😎 Dėl vitaminų aš manau laikui bėgant pasipildyti atsargas jau pagal poreikį 😎 Folis šiuo metu planuojant manau svarbiausia.. Dar šiandien gydytoja sakė galima pavartoti D vitaminą/ kalcį 🤔</blockquote> Maniškis išvažiuoja 6-7 savaites ir grįžta 2-3 sav 😣 O kaip Jūsų ? Ką veikiat moterytės kol vyrai išvykę? Negalima taip sakyti, bet kaip stumiat laiką? 🤔

Mano irgi panašiai vyrukas išvažinėja, bet daugiau nevažiuos 😎😎 Kviesime gandrus 😎
O tas laiko stumimas toks, kad darbas, besibaigiantys mokslai ir vestuvių planavimas😁😁😁😁😁
Atsakyti

Labai geras požiūris 😍😍
Papildyta:

Mano irgi panašiai vyrukas išvažinėja, bet daugiau nevažiuos 😎😎 Kviesime gandrus 😎
O tas laiko stumimas toks, kad darbas, besibaigiantys mokslai ir vestuvių planavimas😁😁😁😁😁

Oj pamenu ir aš tuos laikus kai reikėjo vestuves planuotis ir baigiamąjį darbą rašyti  :oh: Bet rezultatais likau labai patenkinta  :wub: niekas nenukentėjo, nors labai pergyvenau. Oj kaip jau senokai tai buvo.  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 04 01, 22:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="eirona" data-cid="72401402" data-time="1554144821"><div><p>Labai geras požiūris 😍😍
Papildyta:

O tas laiko stumimas toks, kad darbas, besibaigiantys mokslai ir vestuvių planavimas😁😁😁😁😁</p></div></blockquote><p>Oj pamenu ir aš tuos laikus kai reikėjo vestuves planuotis ir baigiamąjį darbą rašyti  doh.gif Bet rezultatais likau labai patenkinta  wub.gif niekas nenukentėjo, nors labai pergyvenau. Oj kaip jau senokai tai buvo.  rolleyes.gif​ </p>

Aš labai tikiuosi niekas nenukentės🤗 laikas greitai bėga, nepastebėsiu kai baigiamasis bus rankose ir stovėsiu prie altoriaus 😁😁😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eirona: 01 balandžio 2019 - 21:26

Labai geras požiūris 😍😍
Papildyta:

Kaip fainaaa, kad busit kartu ir nevažiuos ☺️😍

Mes irgi apsisprende, važiuos kol gandrai atskris 🤔☺️☺️

Tai sveikinu, nuostabus laikotarpis tas vestuvių planavimas ☺️☺️☺️

Tooookia nostalgija apima prisiminus 🥰atrodo lyg vakar buvo 👰🤵

Atsakyti
QUOTE(Ginkante @ 2019 04 01, 22:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="eirona" data-cid="72401402" data-time="1554144821"><div><p>Labai geras požiūris 😍😍
Papildyta:

O tas laiko stumimas toks, kad darbas, besibaigiantys mokslai ir vestuvių planavimas😁😁😁😁😁</p></div></blockquote><p>Kaip fainaaa, kad busit kartu ir nevažiuos ☺️😍</p><p></p><p>Mes irgi apsisprende, važiuos kol gandrai atskris 🤔☺️☺️</p><p></p><p>Tai sveikinu, nuostabus laikotarpis tas vestuvių planavimas ☺️☺️☺️</p><p></p><p></p><p>Tooookia nostalgija apima prisiminus 🥰atrodo lyg vakar buvo 👰🤵</p><p></p><p></p>

Aš esu tokiam ritme užsisukusi, norisi , kad viskas kuo puikiausiai būtų 😎😎
O jau kiek laiko Jusiškis važinėja?🤔
Atsakyti