Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

sakau jau geda akis pas gine parodyti.. trecia menesi nieko visiskai :huh2: 

Atsakyti

Va taip ir gyvenu, maudžia pilvą, bet gal pavyks be vaistų. Parnešu sąrašėlį :)

Sulaukusios II   :wub:

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis

Vis dar laukiančios II   :wub: 
04.02 jogaileee3 nelaukia mmm
04.05 *Niloticus* nelaukia mmm
04.08 lape_apykakle laukia II
04.09 Gintare0820 laukia II
04.13 Kategoriška nelaukia mmm
04.17 finy nelaukia mmm
04.20 Airisė laukia II
04.24 Adelė 85 nelaukia mmm
04.26 Ginkante laukia mmm
04.27 Čalykušu nelaukia mmm
04.28 _mimozza_ nelaukia mmm
05.01 lauralina3 nelaukia mmm

05.01 Garbanelele laukia II

Atsakyti

Garbanelele  :4u:​ 

Atsakyti
Garbanelele 4u.gif

Svajojanti, kaip tavo vizitas pas gyd? wub.gif

As jau po. Taigi dozes koregavimas del TTH ir O stimuliacija. Kadangi reik laukt kol sutvarkysiu TTH, tada gydytoja atostogauja, gaunasi pirma stimuliacija bus geguzes vidury. Taip ir praeina tie metai. unsure.gif

Atsakyti

Airisė, iš ties tas laikas kaip bėga  :unsure:​ Gal užkibs pats žirniukas ir nebereikės stimuliacijos. 

Atsakyti

Sveika, na turėjau rimtą bėdą nuo ryto niekaip nėjo pasišlapinti, pilvas išsipūtė, pūslė pilna. Nulėkiau pas gydytoją anksčiau, pažiūrėjo prieš tai per viršų, sako nėštumą matau, bet leliuko ne pagal mm 6 sav. ir 4dienos, o pagal ultragarsą 5 sav ir 4dienos. Na po to išlaisvino mane akušerė nuo pilnos pūslės tada gydytoja pažiūrėjo per vidų ir ką, leliukas yra....širdelė plaka ir atitinka laiką. Bet dabar neramu su ta pūsle, kas pasidarė. Taip užsiblokavo, koks žiaurus jausmas....nori į tuoletą, bet neina. Tai šiandien turiu stebėt, jei po 6val - 8val. norėsiu, bet nepavyks teks lėkt į ligoninę 😐. Man šiandien ir krūtys atleido, o čia sao nėra geras ženklas....tai žodžiu ramiai lauksiu kontrolinio vizito balandžio 19d. Ir aišku tikiuosi tik geriausio. Tai va merginos kokia mano istorija. 

Atsakyti

As jau po. Taigi dozes koregavimas del TTH ir O stimuliacija. Kadangi reik laukt kol sutvarkysiu TTH, tada gydytoja atostogauja, gaunasi pirma stimuliacija bus geguzes vidury. Taip ir praeina tie metai. unsure.gif

Koks tavo tth? Ir kaip koreagavo dozę? Aš eisiu pas endo penktadienį tik dėl dozės koreagavimo, nes pas mane nekrenta tth, netgi pakilo. 

Aš pastojau su 4.43mlU/l. Kiek pas tave? 

Svajojanti - Jei mato leliuką, širdelė plaka, atitinka laiką, tai viskas ok gi  :mirksiukas:  šlapimas gal užsiblokavo prieš ginę, būna pasąmonė užblokuoja ir nors tu ką.... Aš prieš ginę galvojau apsivemsiu kaip įtampa sukilo, nors niekada dar nevėmiau, bet va užspazmavo ir viskas :) 

Aukit ir stiprėkit  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Svajojanti, viskas bus gerai. Svarbu laikas atitinka, širdelė plaka  :wub: Gal kartais užkentėjai naktį ir užsispaudė šlapimo takai. Stebėk save. Tikiu viskas bus gerai  :)​ 

Atsakyti
Svajojanti, taigi kaip smagu, kad leliukas atitinka viska ir sirdute plaka. Dziaugsmas. wub.gif Pusle gal tikrai nuo to strioko uzspazmavo. Viskas bus gerai. smile.gif

Sange, geriu 50 mikrogramu, eisiu pas endo kita savaite. Tada ir suzinosiu ka daryt. Pas mane buvo virs 4, tada kai tik pradejau gert - nukrito iki 1,8. Dabar sugalvojau vel pasidaryt tai 3,08. Sake gydytoja negerai. Tai kita sav einu pas endo.

Mimoza, labai tikiuosi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 02 balandžio 2019 - 13:58

Sange, geriu 50 mikrogramu, eisiu pas endo kita savaite. Tada ir suzinosiu ka daryt. Pas mane buvo virs 4, tada kai tik pradejau gert - nukrito iki 1,8. Dabar sugalvojau vel pasidaryt tai 3,08. Sake gydytoja negerai. Tai kita sav einu pas endo.

Keista, kodėl jis taip šokinėja, nuo ko priklauso?  :hmm:​ 

Atsakyti

Ačiū, merginos na tikiuosi, kad čia buvo tik laikinas sutrikimas ir daugiau nepasikartos  :yahoo:​ 

Atsakyti
Sveikos visos!
Kaip laikotės? Kaip nuotaikos?😎
Atsakyti