Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Print screen padarytas  :lol: aš irgi vieną mišrainę išsistudijavau kai valgėm gedulingus pietus restorane  :D​ 

Aš ją pati dariau, nes darėm suneštinį :D

Dalinkis studijomis, kas ėjo į ją? :D

Atsakyti

Aš ją pati dariau, nes darėm suneštinį :D

Dalinkis studijomis, kas ėjo į ją? :D

Kai grįšiu į namus reikės praknisti receptų užrašus, nes mintinai nebepamenu  :oh:  :lol:​ 

Atsakyti

Labas rytas. Aš realiai ištikta šoko lengvo. Ir ašarą nubraukiau patyliukais, nes ne namuose esam, valios emocijoms duoti negaliu. Pas MB prasti reikalai ir tikriausiai laukia IVF. Aišku, kartos tyrimą, bet, kad bus stebuklas ir gausis visiška norma kažkodėl netikiu. Išsigandau... Kažkaip vyliausi, kad be to apsieisim. Be to dar ir nekompensuotų mums nieko. Užsiregistravau pas savo gydytoją, lauksiu patarimų ir siuntimų toliau iš jos.

Atsakyti
Labas rytas, Garbanele, nežinau nei kaip paguosti, laikykitės!

Aš pasidariau testą David 10 muiuiuiuiiuu (ar ko ten biggrin.gif)
Nieko jame neįžvelgiu... Vakar pasiemiau elektroninį, bet negadinsiu, nebent pamatyčiau kažkokį vaiduoklį... Liko 3 dienos... Jaučiuosi lyg per filmą skambutis... Kur pasako telefonu: -tau liko 3 dienos.... Pššš.....o tada pasipila kraujai biggrin.gif gerai, bandžiau pajuokauti, nesu tokia jau nejautri tam.
Pergyvenu labai, jaučiu iš to pergyvenimo jau tapau ir verksne ir pikta esu, labai jau įsijaučia į viską, net sakyčiau įnikau. Vyras įsitikinęs, kad jau pavyko, nes aš valgau neįprastai ir tos nuotaikos.... Bus liūdna jį nuvilti...

Vis dar šiek tiek tepa kakavine spalva...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelė 85: 20 balandžio 2019 - 07:37

Labas rytas  :) 

Aš ją pati dariau, nes darėm suneštinį :D

Dalinkis studijomis, kas ėjo į ją? :D

Vyrą išleidau žvejoti, tai galiu ramiai sau receptus paskleisti ant stalo  :D radau dvejas man ir svečiams patikusias :)

Pirmos:

Fermentinis sūris, kumpelis (Panevėžio filė, ar kažkas kito), Iceberg salotos, pekino kopūstas, agurkas, pomidoras, raudona paprika, srebučiai, druska, majonezinis padažas (majonezas, alyvuogių aliejus, šiek tiek acto, trintas česnakas. Viską sublenderiuoti arba išplakti mikseriu) 

Antros:

k.r. vištienos šlaunelė, didelė kriaušė „Conference”, sunokęs avokadas, malti juodi pipirai, majonezas, 1 a.š. citrinos sulčių, druska. 

Papusryčiavau ir kibsiu keksiukų kepti  :rolleyes: 

Garbanelele  :4u:  o tai netaiko kompensacijos jei vyro turtas prastas?  :unsure: bet gal atsistatys. Ar paskyrė ką nors pavartoti?

Adele, gal žirniukas kimba, bet per žemas prg ir dėl to teplioja  :hmm: bet gal tada testukai rodytų, bet kad iki mmm dar yra laiko gal dėl to dar nerodo.

Atsakyti
Mimozza, teplioja man rodos jau dėl endometriozės verysad.gif jau antras mėnuo be KT ir imu manyti, kad tiesiog vėl viskas isvešėjo ir jokia čia implantacija, o visoki nuotaikų svyravimai ir valgymai yra nuo to, kad daug metų gyvenau su KT ir jau pamiršau, kaio ten būna su tais hormonų šuoliais gyventi verysad.gif vistik 3 stadija endo buvo, o aš čia stebuklo tikiuosi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelė 85: 20 balandžio 2019 - 10:46

Garbanelele  :4u:  o tai netaiko kompensacijos jei vyro turtas prastas?  :unsure: bet gal atsistatys. Ar paskyrė ką nors pavartoti?

Mes turim dukrą bendrą. O kompensuoja kai vaikų visai neturi. 

Dar nebuvom pas gydytojus. Tik atsakymą neseniai gavo tyrimo. O šiaip jau beveik dvi dėžutes papildų Sermatrop alfa sugėrė. Bet panašu nepadeda.

Atsakyti

Sveikos. 

Garbane, stebuklų kartais irgi būna. Viena narė iš Sm pastojo nors vyro turtas buvo lb blogas. 

Adele, kol nėra mm tol yra vilties  :4u: 

O aš nesuprantu kas man darosi su mm. Šiandien 8 mm diena, man vos vos, bet teplioja švelniai rusvai. Šnd buvo nd ir po to net ir kraujo vos buvo. 

Man niekad nebūna mm 8 dienas, max 7. 

Ir dar buvo lipnių, tamprių gleivių šnd. Tempėsi 3cm tikrai. 

Ar čia jau blogai kas ?:(

Vakar buvo lb sunki diena, šnd paryčiais taip lyšt galva pradėjo ir su tokiu dideliu pykinimu :( tik neseniai pagerėjo. 

Atsakyti

Adele  :4u: kol mmm nėra, tol tikėtis reikia. 

Garbanele, bet kokia nesamonė iš tikro dėl tos kompensacijos.  :unsure: 

Kategoriška, man jau du ciklai tokie buvo kai 7 cd atsirado tasių skaidrių gleivių. Tai irgi tokia nususipratus buvau  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2019 04 20, 14:37)
<p>Sveikos. </p><p></p><p>Garbane, stebuklų kartais irgi būna. Viena narė iš Sm pastojo nors vyro turtas buvo lb blogas. </p><p></p><p>Adele, kol nėra mm tol yra vilties  4u.gif </p><p></p><p>O aš nesuprantu kas man darosi su mm. Šiandien 8 mm diena, man vos vos, bet teplioja švelniai rusvai. Šnd buvo nd ir po to net ir kraujo vos buvo. </p><p>Man niekad nebūna mm 8 dienas, max 7. </p><p>Ir dar buvo lipnių, tamprių gleivių šnd. Tempėsi 3cm tikrai. </p><p>Ar čia jau blogai kas ?verysad.gif( </p><p></p><p>Vakar buvo lb sunki diena, šnd paryčiais taip lyšt galva pradėjo ir su tokiu dideliu pykinimu verysad.gif tik neseniai pagerėjo. </p>

Kategoriška, gal endometriozė kokia kabinasi... Prie jos būna ilgoki šokoladiniai tepliojimai ir prieš mmm būna ir kraujas po ND būna...
Atsakyti

Sveikos, lai prabudusi gamta suteikia Jums daug džiaugsmo bei pažadina naujas svajones ir viltis. Smagaus ir šilto Velykų ryto!!!  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 04 21, 09:02)
<p>Sveikos, lai prabudusi gamta suteikia Jums daug džiaugsmo bei pažadina naujas svajones ir viltis. Smagaus ir šilto Velykų ryto!!!  rolleyes.gif​ </p>

Koks nuostabus palinkėjimas, šaunuolė!
Merginos gražių jums švenčių!

Pas mane nieko naujo, dariausi kažkokį super jautrų 5 muiuiui stiprumo testą. Tuščia.
Atsakyti