Adele man tavo grafikas visai patinka ir nd laiku ;)
Kaip jautiesi?

Aš sau dariausi kraujo išsamų tyrimą ir tuo pačiu vaikui, buvo šokas koks didelis D vitamino trūkumas, chroniškas nepakankamumas pasirodo! Tai važiavom 2 savaites saulėje pabūti ir išrašė daugybe D vitamino, labai svarbus, marš į lauką!
Finy, padrąsinai

Mimozza, nevaiduokliavo niekas

Papildyta:
Užsisakiau elektroninį clear blue ar koks ten

http://tevu-darzelis...348@190320f717f
Mimozza, ačiū, neblogai aš

Adele kokius testus darai?
Aš tai dar bijau nusivilti, tai dariausi per šį laikotarpį nuo sausio 31d. Tik viena karta, buvo neigiamas. Kitokiu požymių nepradėjau jausti tai dar ir nesidariau kitų. Nors reiktų prieš ginekologę pasidaryt. Matuosiu dar temperatūrą nors iki antradienio. nes temperatūra pakilo nuo 36.6 iki 36.8 per 3 matavimo dienas tai gal dar ir kokius 3 ovuliacijos nusipirksiu, nū o gal...
Dar saviškės gydytojos prašysiu pažiūrėt echoskopu, gal jau savaime mėn ne už kalnų
Aš sau dariausi kraujo išsamų tyrimą ir tuo pačiu vaikui, buvo šokas koks didelis D vitamino trūkumas, chroniškas nepakankamumas pasirodo! Tai važiavom 2 savaites saulėje pabūti ir išrašė daugybe D vitamino, labai svarbus, marš į lauką!
Finy, padrąsinaiačiū už komentarą
Mimozza, nevaiduokliavo niekasakis galvojau issinarinsiu...
Papildyta:
Užsisakiau elektroninį clear blue ar koks tenryt gausiu, bet jaučiu nedarysiu ir negadinsiu, nes mano nekantrumas man jau daug kainuoja
eurų....
Man buvo 46 kažkokių ten matavimo vienetų, dabar 68 norma nuo 78-115 lyg. Vyro iš 28 🙈 tai gavo ampulę gertę, kitą išveėrti po 3 mėn.
Tas organizmas mėgsta pokštauti, tik aišku visiškai nelaiku. Laikau kumštukus kad nesulauktum mmm, o pamatytum II
Kaip ten sako kantrybė-dorybė tik visad kai jos nereikia tai didžiausias vandenynas, o kai prireikia tai totali sacharos dykuma ima ir išgaruoja kažkur

Tavo grafikelis kaip iš vadovėlio, jei tokį turėčiau jau būčiau tikra, kad laukiuosi

Tavo grafikelis kaip iš vadovėlio, jei tokį turėčiau jau būčiau tikra, kad laukiuosi

Pilvo maudimas. Man jį maudžia tik kai mm prasideda. Krūtinės dydžio ir jautrumo nelabai seku. Bet kad būt labai jautri nepasakyčiau. Dabar tik išpampus

Nu tikrai maude ypač vakar, bet kur čia nemaus jei kraujavo, kažkas matyt vyko. Bet labai panašu į mmmm silpna maudima. Balsuojam ar ryt gadint paskutinį testą iš turėtų 10?

Nu tikrai maude ypač vakar, bet kur čia nemaus jei kraujavo, kažkas matyt vyko. Bet labai panašu į mmmm silpna maudima. Balsuojam ar ryt gadint paskutinį testą iš turėtų 10?
Aš siūlyčiau sulaukti sekmadienio

Turiu svajonę sekmadienį būsime Nidoje su vyru dviese, kaip norėčiau jam pranešti apie tai ten...labai geraibūtų, jei šeštadienį koks stebuklas pasirodytų
...