Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Adele man tavo grafikas visai patinka ir nd laiku ;) bigsmile.gif
Atsakyti

Adele man tavo grafikas visai patinka ir nd laiku ;) bigsmile.gif

Kaip jautiesi?  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Adele, iš visos širdies linkiu, kad būtų sėkmingas grafikėkėlis. Manau nėštumo testui kiek ankstoka, sulauk mėnesinių dienos ir pasidaryk nt 😉

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 04 18, 15:56)
<p><strong>Adele</strong>, tikiuosi kad žirniukas stipriai rausiasi, o įsirausęs smarkiai įsikabins. O nors kartą vaiduokliavo nt? Pastrigo man TD  hmm.gif aš dabar geriu papildų visokių. Cyklebalance du kartus dienoje, D vit. nes dar nepasiekiau net žemutinės ribos, seleną, E vit. ir C vit. Folio rūgšties yra Cyklebalance. Dar skaičiau kad neprošal būtų B grupės vitaminai ir Q10.  Mano madam dar serga, gavo procedūrų. Oj kaip nelaiku ji čia susirgo, bet irgi pridaviau jos kraują tyrimams gal ras ką.</p>

Aš sau dariausi kraujo išsamų tyrimą ir tuo pačiu vaikui, buvo šokas koks didelis D vitamino trūkumas, chroniškas nepakankamumas pasirodo! Tai važiavom 2 savaites saulėje pabūti ir išrašė daugybe D vitamino, labai svarbus, marš į lauką!

Finy, padrąsinai smile.gif ačiū už komentarą smile.gif

Mimozza, nevaiduokliavo niekas verysad.gif akis galvojau issinarinsiu...
Papildyta:
QUOTE(Karina2209 @ 2019 04 18, 16:29)
<p>Adele, iš visos širdies linkiu, kad būtų sėkmingas grafikėkėlis. Manau nėštumo testui kiek ankstoka, sulauk mėnesinių dienos ir pasidaryk nt 😉</p><p></p>

Užsisakiau elektroninį clear blue ar koks ten biggrin.gif ryt gausiu, bet jaučiu nedarysiu ir negadinsiu, nes mano nekantrumas man jau daug kainuoja biggrin.gif eurų....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelė 85: 18 balandžio 2019 - 15:34
Adele, mūsų panašūs grafikai, jei temperatūros pakratimas reiškia implantaciją, tada tau dar gali ir nerodyti;)
http://tevu-darzelis...348@190320f717f
Mimozza, ačiū, neblogai aš smile.gif aišku pilvas toks zvimbiamtis pastoviai, tai tempia tai maudžia smile.gif šį kart požymiai atėjo anksčiau, kokios 5 dienos iki mmm prasidėjo smile.gif tikiuosi tai lems sėkmę, pasidariau hcg ir prg smile.gif
Adele kokius testus darai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo finy: 18 balandžio 2019 - 15:41

Aš tai dar bijau nusivilti, tai dariausi per šį laikotarpį nuo sausio 31d. Tik viena karta, buvo neigiamas. Kitokiu požymių nepradėjau jausti tai dar ir nesidariau kitų. Nors reiktų prieš ginekologę pasidaryt. Matuosiu dar temperatūrą nors iki antradienio. nes temperatūra pakilo nuo 36.6 iki 36.8 per 3 matavimo dienas tai gal dar ir kokius 3 ovuliacijos nusipirksiu, nū o gal... :D

Dar saviškės gydytojos prašysiu pažiūrėt echoskopu, gal jau savaime mėn ne už kalnų :) 

Atsakyti

Aš sau dariausi kraujo išsamų tyrimą ir tuo pačiu vaikui, buvo šokas koks didelis D vitamino trūkumas, chroniškas nepakankamumas pasirodo! Tai važiavom 2 savaites saulėje pabūti ir išrašė daugybe D vitamino, labai svarbus, marš į lauką!

Finy, padrąsinai smile.gifačiū už komentarą smile.gif

Mimozza, nevaiduokliavo niekas verysad.gifakis galvojau issinarinsiu...
Papildyta:
Užsisakiau elektroninį clear blue ar koks ten biggrin.gifryt gausiu, bet jaučiu nedarysiu ir negadinsiu, nes mano nekantrumas man jau daug kainuoja biggrin.gifeurų....

Man buvo 46 kažkokių ten matavimo vienetų, dabar 68 norma nuo 78-115 lyg. Vyro iš 28 🙈 tai gavo ampulę gertę, kitą išveėrti po 3 mėn. 

Tas organizmas mėgsta pokštauti, tik aišku visiškai nelaiku. Laikau kumštukus kad nesulauktum mmm, o pamatytum II  :) 

Kaip ten sako kantrybė-dorybė  :D  tik visad kai jos nereikia tai didžiausias vandenynas, o kai prireikia tai totali sacharos dykuma ima ir išgaruoja kažkur  :lol: 

Atsakyti
Finy, dariausi David 10mui ar ko ten biggrin.gif
Tavo grafikelis kaip iš vadovėlio, jei tokį turėčiau jau būčiau tikra, kad laukiuosi biggrin.gif kokius požymius pajautei 5 d iki mm? Ar krūtinė jautri?
Atsakyti
QUOTE(Adelė 85 @ 2019 04 18, 17:19)
Finy, dariausi David 10mui ar ko ten biggrin.gif
Tavo grafikelis kaip iš vadovėlio, jei tokį turėčiau jau būčiau tikra, kad laukiuosi biggrin.gif kokius požymius pajautei 5 d iki mm? Ar krūtinė jautri?

Pilvo maudimas. Man jį maudžia tik kai mm prasideda. Krūtinės dydžio ir jautrumo nelabai seku. Bet kad būt labai jautri nepasakyčiau. Dabar tik išpampus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(finy @ 2019 04 18, 18:30)
Pilvo maudimas. Man jį maudžia tik kai mm prasideda. Krūtinės dydžio ir jautrumo nelabai seku. Bet kad būt labai jautri nepasakyčiau. Dabar tik išpampus smile.gif

Nu tikrai maude ypač vakar, bet kur čia nemaus jei kraujavo, kažkas matyt vyko. Bet labai panašu į mmmm silpna maudima. Balsuojam ar ryt gadint paskutinį testą iš turėtų 10? biggrin.gif
Atsakyti

Nu tikrai maude ypač vakar, bet kur čia nemaus jei kraujavo, kažkas matyt vyko. Bet labai panašu į mmmm silpna maudima. Balsuojam ar ryt gadint paskutinį testą iš turėtų 10? biggrin.gif

Aš siūlyčiau sulaukti sekmadienio  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 04 18, 19:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Adelė 85" data-cid="72415928" data-time="1555605267"><div><p>Nu tikrai maude ypač vakar, bet kur čia nemaus jei kraujavo, kažkas matyt vyko. Bet labai panašu į mmmm silpna maudima. Balsuojam ar ryt gadint paskutinį testą iš turėtų 10? biggrin.gif</p></div></blockquote><p>Aš siūlyčiau sulaukti sekmadienio  smile.gif​ </p>

Turiu svajonę smile.gifsekmadienį būsime Nidoje su vyru dviese, kaip norėčiau jam pranešti apie tai ten...labai geraibūtų, jei šeštadienį koks stebuklas pasirodytų :D...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelė 85: 18 balandžio 2019 - 19:07