Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Beauty, man pirma karta gyvenime ciklas truko tik 25 dienas, įprastai 28-29. Tiek isijautusi buvau aną ciklą, kad net per anksti susirgau.

Nu panos aš šiandien dėjau namuose generalke, wow koks kaifas, tik dabar baigiau biggrin.gifnors darbai labai spaudžia, bet daugiau negalėjau sėdėti dulkėse. Mane veikia smugdanciai netvarka, o nuodugniai tvarkiausi jau senokai. Pajudejau kokias 7 valandas biggrin.gifpas mane trys aukštai biggrin.gifžinoma su pertraukėmis smile.gifpas vaiką kambary radau ko ir pasigedusi buvau, o šiukšlių... Maišą dideli išnešiau. Atrodo nėra taip jau baisu, bet kai pradėjau darineti visokias dureles biggrin.gif... Tai va norėjau pasidžiaugti smile.gifo mano mmm dieviškai lengvos, negaliu atsidžiaugti, ryt paskutine diena smile.gif

oho, normaliai paplusejai  :D   as tai is dalies pedante  :rolleyes:   pamatau trupinuka virtuvej ant grindu tai panika kyla. Siurbliuoju kasdiena, kartais po kelis kartus  :ax:   va, dulkiu kambariuos nemegstu valyt, bet jau man daiktai tai turi but savo vietose. Is vis pas mane minimalizmas, tai vos tik koks daiktas nugula ne ten kur reikia, tai begu padet i vieta  :ax:​  

Atsakyti

Jo kazkaip kaip susitvarkiau geriau net pasidaro :) as tai jei jau generaline spintoj darau tai žiūriu kad vyro nebutu nes tam visko reikia o as lauk metu kam ten apsikrauti tai patikrina jis net šiukšlių maišą poto :D  :D 

Atsakyti

Skambinau siandien ginei gimdos kaklelio atsakymas atėjo viskas gerai sakė norma taip bijojau labai džiaugiuosi :yahoo: 

Atsakyti
QUOTE(lauralina3 @ 2019 04 25, 13:10)
<p>Skambinau siandien ginei gimdos kaklelio atsakymas atėjo viskas gerai sakė norma taip bijojau labai džiaugiuosi yahoo.gif </p>

Žiauriai bijau šito tyrimo... Sveikinu! Dievaži man toks būna stresas...
Atsakyti

Skambinau siandien ginei gimdos kaklelio atsakymas atėjo viskas gerai sakė norma taip bijojau labai džiaugiuosi :yahoo:

Šaunumėlis  :rolleyes: ir aš bijau visad šito tyrimo rezultatų  🙈 

Atsakyti

As tai dvigubai bijojau nes prieš tai buvo atėjęs kad uzdegimas išgydyti ir pakartoti o dar gine pražioplinus buvo poto dar pas toky ginekologą papuoliau prigazdines buvo poto gryzau pas savo šauniausia ginekologe kuri iškart pasake kad nieko blogo nemato galiu pasakyti kaip ir odontologą randi gera ir eik pas jy taip ir ginekologe o tai nesąmonių visokiu poto :oh: nu zodziu aciu Dievui viskas gerai  :mirksiukas:  :victory2: 

Atsakyti

Na tai kuri nt gadina?  :rolleyes: 

Man ryt paskutinė duphastono gėrimo diena. Šeštadienį nuo ryto jau lėksiu ir aš gadinti. Nors vilties mažai bet vis vien tikiuosi išvysti bent kokį vaiduokliuką  :geda:​ 

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 04 25, 19:11)
<p>Na tai kuri nt gadina?  rolleyes.gif </p><p>Man ryt paskutinė duphastono gėrimo diena. Šeštadienį nuo ryto jau lėksiu ir aš gadinti. Nors vilties mažai bet vis vien tikiuosi išvysti bent kokį vaiduokliuką  blush2.gif​ </p>

O matei, kad yra pirkti 5 mUi jautrumo testas? Aš nustebau, kad tokį radau. Sakiau geriau tokį vieną pagadinti, ypač kai duphastono geri.
Atsakyti

O matei, kad yra pirkti 5 mUi jautrumo testas? Aš nustebau, kad tokį radau. Sakiau geriau tokį vieną pagadinti, ypač kai duphastono geri.

Lyg Pregna test 5 mUI jautrumo. Aš turiu 10 mUI, esu dariusi Amediplius žalią, jis irgi ankstyvas kaip pregna, bet man tada metė vaiduokliuką, bet mmm atėjo. 

Atsakyti

Sveikos, šiandien pajutau maudimą, jaau jaučiu kaip mm pareina... :unsure:​ 

Atsakyti

Labukas visoms  :) 

Sveikos, šiandien pajutau maudimą, jaau jaučiu kaip mm pareina... :unsure:​ 

Gal nepasirodys. Aš juo nuo pirmadienio kažkaip šeip sau jaučiuosi. Pilvas išsipūtęs, dujos kaupiasi, tai pilvą tai krūtinę paspazmuoja  :oh: o nuo trečiadienio pilvą paleido, galvą skauda tik kad savaime praeina, o to niekad ankščiau nebuvo. Visad vaistų reikia griebtis. Pagal simptomus grynai PMS.  :oh:

Bet Adele paguodė, kad PMS ir nėštumo pradžia gali būti panaši, tai vilties mažai bet vistiek tikiuosi a mažu pamatysiu tuos išsvajotus II  :rolleyes: 

Atsakyti

Na tai kuri nt gadina?  :rolleyes:

Man ryt paskutinė duphastono gėrimo diena. Šeštadienį nuo ryto jau lėksiu ir aš gadinti. Nors vilties mažai bet vis vien tikiuosi išvysti bent kokį vaiduokliuką  :geda: 

Kaip vilties mažai dažniausiai bac ir yra :D linkiu kad taip ir butu :wub: laukiam ryt naujienų o kelinta diena po OV :) 

Atsakyti