Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

As vakar nepasidariau OV neturėjau nes tik viena tada pirkau brangiai gaunasi po viena reiks už supirkti komplektą

Atsakyti

Kaip vilties mažai dažniausiai bac ir yra :D linkiu kad taip ir butu :wub: laukiam ryt naujienų o kelinta diena po OV :)

Ryt bus 12 DPO, pranešiu būtinai  :)​ 

Atsakyti

Labukas visoms  :)

Gal nepasirodys. Aš juo nuo pirmadienio kažkaip šeip sau jaučiuosi. Pilvas išsipūtęs, dujos kaupiasi, tai pilvą tai krūtinę paspazmuoja  :oh: o nuo trečiadienio pilvą paleido, galvą skauda tik kad savaime praeina, o to niekad ankščiau nebuvo. Visad vaistų reikia griebtis. Pagal simptomus grynai PMS.  :oh:

Bet Adele paguodė, kad PMS ir nėštumo pradžia gali būti panaši, tai vilties mažai bet vistiek tikiuosi a mažu pamatysiu tuos išsvajotus II  :rolleyes:

Šiaip iš esmės tai tikrai taip, mano anas nėštumas nė akimirai neleido suabejot kad nebus mmm, viskas buvo lyyygiai taip pat, tik kad nesusirgau :D

Atsakyti

Kaip žadate pasveikinti savo mamas?  :wub:​ 

Atsakyti
Mano pirmas nėštumas irgi buvo toks, kad jei ne ankstyvas vaiduoklis būčiau manius, kad bus mmm, maude pilva ir netgi tepliojo. Dėl to tepimo nuėjau pas gydytoją, ji mane nusiuntė į ankltakalnio klinikas valymui! Neva blogai, kad tepa, viskas reikia valyt! Nuvažiavau, o ten jau širdelė plakė klecko. Taip, kad neapsigaukite smile.gif
Atsakyti

Sveikos :) aš biški bėdelių turėjau su dukra. Aną penktadienį skundės galvos niežėjimu, apžiūrėjau galvą ir pamačiau utėlių ! :(( daržely pavyko išvengt šitų bjaurybių, o mokykloj ne :( buvo daug panikos, nervų. Bet radau gerą vaistą, kuri drąsiai galiu rekomenduoti. Tai Hedrin. Bekvalis, be chemijos. Tikiuos daugiau nebeužpuls bjaurybės. Bet kas keista, kad tik dukrai. Man nebuvo, vyrui nebuvo. Ir iš klasės tik jai vienai. Tai dar klausimas kur užsikrėtė :( atsiprašau, kad tokiom temom rašau... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 26 balandžio 2019 - 18:00

Sveikos :) aš biški bėdelių turėjau su dukra. Aną penktadienį skundės galvos niežėjimu, apžiūrėjau galvą ir pamačiau utėlių ! :(( daržely pavyko išvengt šitų bjaurybių, o mokykloj ne :( buvo daug panikos, nervų. Bet radau gerą vaistą, kuri drąsiai galiu rekomenduoti. Tai Hedrin. Bekvalis, be chemijos. Tikiuos daugiau nebeužpuls bjaurybės. Bet kas keista, kad tik dukrai. Man nebuvo, vyrui nebuvo. Ir iš klasės tik jai vienai. Tai dar klausimas kur užsikrėtė :( atsiprašau, kad tokiom temom rašau... 

Bjaurus reikalas tikrai, dar šito neapturėjo dukra, bet manau neišvengiami šie „gyvūnėliai” :unsure: vyro dukterėčia jų turėjo, o jos sesė ir brolis išvengė jų. O kaip pasigavo nežinia. :unsure:​ Viskas gerai, smagu kad dalinamės visais išgyvenimais. :) Jei tik apie planavimą tai būtų visai nyku čia. 

Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2019 04 26, 18:59)
<p>Sveikos smile.gif aš biški bėdelių turėjau su dukra. Aną penktadienį skundės galvos niežėjimu, apžiūrėjau galvą ir pamačiau utėlių ! verysad.gif( daržely pavyko išvengt šitų bjaurybių, o mokykloj ne verysad.gif buvo daug panikos, nervų. Bet radau gerą vaistą, kuri drąsiai galiu rekomenduoti. Tai Hedrin. Bekvalis, be chemijos. Tikiuos daugiau nebeužpuls bjaurybės. Bet kas keista, kad tik dukrai. Man nebuvo, vyrui nebuvo. Ir iš klasės tik jai vienai. Tai dar klausimas kur užsikrėtė verysad.gif atsiprašau, kad tokiom temom rašau... </p>

Oi... Brrrr... Man vaikystėje tekę pačiai turėti...pamenu lyg šiandien kai mama neleido kasytis autobuse biggrin.gif

O aš pasidžiaugti, kad pasisodinau gėles į vazonus ir į terasą ir namo dar kelias nupirkau, ir namus dar pasluosciau ir darbus prie kompo pasidariau, ec, kad kiekviena diena tokia būtų smile.gif Mano gėlynas šiandienos :
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelė 85: 26 balandžio 2019 - 20:40

Adele, kokia tu šaunuolė  :) o gėlių gražumas  :wub: ypač tos trys dešiniajame kampe  :rolleyes: oj kaip aš norėčiau gyventi nuosavame name  :rolleyes: vien dėl savo kiemo, na kada nors ši svajonė taps realybe  :geda:​ 

Nusipirkau dar pregna test ankstyvą  :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 26 balandžio 2019 - 21:25
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 04 26, 22:21)
<p>Adele, kokia tu šaunuolė  smile.gif o gėlių gražumas  wub.gif ypač tos trys dešiniajame kampe  rolleyes.gif oj kaip aš norėčiau gyventi nuosavame name  rolleyes.gif vien dėl savo kiemo, na kada nors ši svajonė taps realybe  blush2.gif​ </p>
<p>Nusipirkau dar pregna test ankstyvą  doh.gif</p>

Mano kiemo yra tiek kiek matosi biggrin.gif čia kotedzas, bet nors ir lopinėlis to kiemelio, kaifas neapsakomas po buto biggrin.gif

Lauksim žinių!!! Ui kaip smagu! Jei galėčiau šalia stoveciau ir žiūrėčiau ar ryskėja biggrin.gif YouTube kažką naršydamas pie elektroninį NT radau video kur moterys filmuoja kaip darosi testus, savo emocijas ir tt biggrin.gif nu suintrigavo gal 5 video pažiūrėjau biggrin.gif
Atsakyti

Labas. Aš va naktinėju :D buvau čia nuėjus pas ginekologė, tai rado uždegimą makšties tai išrašė žvakučių. Duphaston kaip visada nesiūlė, sakė ateit kai baigsiu zvakutes(8d.) ir tada galvosim ką toliau daryt, tirsimes. Išties tai labai apsidžiaugiau kad taip nuoširdžiai pasakė, pabare kad taip ilgai vėl delsiau dėl tų mėnesinių.. Tiesiog toks žmogiškas rūpestis, ir dabar rašau net ašaros kaupiasi(jautrumas... :D) Dariausi NT neseniai bet rodė pregna test kažkokį kaip ne vaiduokliuką, o įspaudą 2juosteles.. Tai neigiamas atsakymas manau 😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karina2209: 26 balandžio 2019 - 23:02

Labas rytas, o aš liūdžiu  :cry2: pasidariau abu testus, o jie baltutėliai tik su vienu brūkšniuku  :( net menkiausio šešėlio, o sapnavau tokias gražias ir ryškias II juosteles. Iki mmm dar trys dienos, bet visai nieko nebesitikiu. Ech...

Karina, labai gerai kad nuėjei pas ginę, išgydys uždegimą  :) o kada tu nelauki mmm? Smagu, kad vis dažniau užsuki ir parašai  :)​ 

Atsakyti