As vakar nepasidariau OV neturėjau nes tik viena tada pirkau brangiai gaunasi po viena reiks už supirkti komplektą
Kaip vilties mažai dažniausiai bac ir yra
linkiu kad taip ir butu
laukiam ryt naujienų o kelinta diena po OV
Ryt bus 12 DPO, pranešiu būtinai
Labukas visoms
Gal nepasirodys. Aš juo nuo pirmadienio kažkaip šeip sau jaučiuosi. Pilvas išsipūtęs, dujos kaupiasi, tai pilvą tai krūtinę paspazmuoja
o nuo trečiadienio pilvą paleido, galvą skauda tik kad savaime praeina, o to niekad ankščiau nebuvo. Visad vaistų reikia griebtis. Pagal simptomus grynai PMS.
Bet Adele paguodė, kad PMS ir nėštumo pradžia gali būti panaši, tai vilties mažai bet vistiek tikiuosi a mažu pamatysiu tuos išsvajotus II
Šiaip iš esmės tai tikrai taip, mano anas nėštumas nė akimirai neleido suabejot kad nebus mmm, viskas buvo lyyygiai taip pat, tik kad nesusirgau
Kaip žadate pasveikinti savo mamas?

Sveikos aš biški bėdelių turėjau su dukra. Aną penktadienį skundės galvos niežėjimu, apžiūrėjau galvą ir pamačiau utėlių !
( daržely pavyko išvengt šitų bjaurybių, o mokykloj ne
buvo daug panikos, nervų. Bet radau gerą vaistą, kuri drąsiai galiu rekomenduoti. Tai Hedrin. Bekvalis, be chemijos. Tikiuos daugiau nebeužpuls bjaurybės. Bet kas keista, kad tik dukrai. Man nebuvo, vyrui nebuvo. Ir iš klasės tik jai vienai. Tai dar klausimas kur užsikrėtė
atsiprašau, kad tokiom temom rašau...
Sveikos
aš biški bėdelių turėjau su dukra. Aną penktadienį skundės galvos niežėjimu, apžiūrėjau galvą ir pamačiau utėlių !
( daržely pavyko išvengt šitų bjaurybių, o mokykloj ne
buvo daug panikos, nervų. Bet radau gerą vaistą, kuri drąsiai galiu rekomenduoti. Tai Hedrin. Bekvalis, be chemijos. Tikiuos daugiau nebeužpuls bjaurybės. Bet kas keista, kad tik dukrai. Man nebuvo, vyrui nebuvo. Ir iš klasės tik jai vienai. Tai dar klausimas kur užsikrėtė
atsiprašau, kad tokiom temom rašau...
Bjaurus reikalas tikrai, dar šito neapturėjo dukra, bet manau neišvengiami šie „gyvūnėliai” vyro dukterėčia jų turėjo, o jos sesė ir brolis išvengė jų. O kaip pasigavo nežinia.
Viskas gerai, smagu kad dalinamės visais išgyvenimais.
Jei tik apie planavimą tai būtų visai nyku čia.

Oi... Brrrr... Man vaikystėje tekę pačiai turėti...pamenu lyg šiandien kai mama neleido kasytis autobuse

O aš pasidžiaugti, kad pasisodinau gėles į vazonus ir į terasą ir namo dar kelias nupirkau, ir namus dar pasluosciau ir darbus prie kompo pasidariau, ec, kad kiekviena diena tokia būtų

Adele, kokia tu šaunuolė o gėlių gražumas
ypač tos trys dešiniajame kampe
oj kaip aš norėčiau gyventi nuosavame name
vien dėl savo kiemo, na kada nors ši svajonė taps realybe
Nusipirkau dar pregna test ankstyvą

<p>Nusipirkau dar pregna test ankstyvą

Mano kiemo yra tiek kiek matosi

Lauksim žinių!!! Ui kaip smagu! Jei galėčiau šalia stoveciau ir žiūrėčiau ar ryskėja

Labas. Aš va naktinėju buvau čia nuėjus pas ginekologė, tai rado uždegimą makšties tai išrašė žvakučių. Duphaston kaip visada nesiūlė, sakė ateit kai baigsiu zvakutes(8d.) ir tada galvosim ką toliau daryt, tirsimes. Išties tai labai apsidžiaugiau kad taip nuoširdžiai pasakė, pabare kad taip ilgai vėl delsiau dėl tų mėnesinių.. Tiesiog toks žmogiškas rūpestis, ir dabar rašau net ašaros kaupiasi(jautrumas...
) Dariausi NT neseniai bet rodė pregna test kažkokį kaip ne vaiduokliuką, o įspaudą 2juosteles.. Tai neigiamas atsakymas manau 😂
Labas rytas, o aš liūdžiu pasidariau abu testus, o jie baltutėliai tik su vienu brūkšniuku
net menkiausio šešėlio, o sapnavau tokias gražias ir ryškias II juosteles. Iki mmm dar trys dienos, bet visai nieko nebesitikiu. Ech...
Karina, labai gerai kad nuėjei pas ginę, išgydys uždegimą o kada tu nelauki mmm? Smagu, kad vis dažniau užsuki ir parašai