Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Labas rytas, merginos! Na ka, Mimozza buvo teisi sakydama, kad gal ir uzkibo, turiu II :) 

Čalykušu, kaip nuostabu  :wub: Nuoširdžiausi sveikinimai pagaliau išvydus išsvajotus II  :rolleyes: Labai gražiai viską aprašei  :) 

Adele  :4u: o gal vyrukams reiktų bendros veiklos, reiktų surasti abiems patinkantį pomėgį ir kartu praleisti bent pusdienį  :) Manau tikrai padė padėtų jiems susibendrauti  :)​ 

Atsakyti

Kokios žinios nuo pat ryto 😍 sveikinu, lengvo nešiojimo 🎈 

Iš kelinto ciklo pavyko ? Ar matavot bt, ar darėt Ov testus ? 

Labas rytas, merginos! Na ka, Mimozza buvo teisi sakydama, kad gal ir uzkibo, turiu II :) 

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 04 30, 09:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Čalykušu" data-cid="72422687" data-time="1556598269"><div><p>Labas rytas, merginos! Na ka, Mimozza buvo teisi sakydama, kad gal ir uzkibo, turiu II smile.gif </p></div></blockquote><p>Čalykušu, kaip nuostabu  wub.gif Nuoširdžiausi sveikinimai pagaliau išvydus išsvajotus II  rolleyes.gif Labai gražiai viską aprašei  smile.gif </p><p>Adele  4u.gif o gal vyrukams reiktų bendros veiklos, reiktų surasti abiems patinkantį pomėgį ir kartu praleisti bent pusdienį  smile.gif Manau tikrai padė padėtų jiems susibendrauti  smile.gif​ </p>

Ai viskas ismeginta, geriausia kai jie atskirai biggrin.gif šiaip vieno proto abu... Vieną dieną atrodo viską spuiku, kitą jau žiūrėk atrodo neįmanoma. Labai sunku paaiškinti, mes visi trys esam su savo stipriais charakteriais, tikrai ne eiliniais, nu tai ir nelengva dėl to verysad.gif
Atsakyti

Čalykušu sveikinu  :4u: 

o as va vakar pas daktare buvau, tai mums 6 savaites o ne 7 kaip mano appsas rode ( vadinasi ov veliau buvo ) , siandien puse ryto bandau genetikams prisiskambint  :frusty: 

Atsakyti

Ou ou ou!!!!! Koks postas!!! Nu kaip faina negaliu!!!!!!!
Nu kaifas skaityt! Sveikinimai ir linkėjimai kuo lengviau išnešioti :*

Aš jaučiu artėjant vaisingas dienas, bet nuotaika nekokia, mano vyras sunkiai sutaria su mano sunum iš pirmos santuokos... Vakar taip uzpykau, kad nenoriu nieko... Aišku praeis ir vėl viskas stos į vėžias. Manasis karštakošis, sūnus su savais ožiais, bet man tie jų nesutarimai kainuoja daug jėgų... Kaip suaugęs žmogus man rodos vyras turėtų elgtis kitaip. Tai va, gal vaisingos dienos praeis be namų darbų biggrin.gifnes kai įvyksta toki konfliktai atšalu aš, tokia mano reakcija ir paskui sunkiai atšylu biggrin.gif

oj, kaip nemalonu... :unsure:   pukiai tave suprantu, nes pati turiu sunu is pirmos santuokos. Zinau, kaip jautriai reaguoji i ju kivircus  :unsure:  Bet gal reikia daugiau laiko  :4u:  laikykis  :4u:​ 

Atsakyti
Calykusu, sveikinimai!!! Kaip faina wub.gif wub.gif wub.gif Ir guadau virusiukus. smile.gif
Atsakyti

Labas rytas, mmm kol kas nėra. Ankščiau visad parsibelsdavo nuo pat ryto, bet va praeitą kartą tik prieš einant miegoti pradėjo tepti, o pramušė tik sekantį rytą. Tai laukiu kaip čia bus.

Garbanelele, jogaileee3 kaip jūs? Gal sugalvojot kokį testuką pagadinti?  :rolleyes: 

Atsakyti

Kokios žinios nuo pat ryto 😍 sveikinu, lengvo nešiojimo 🎈 

Iš kelinto ciklo pavyko ? Ar matavot bt, ar darėt Ov testus ? 

Ov testu nedariau, Bt nematavau, is organizmo jauciau kada tos vaisingos dienos, pagal mane mylejomes 1-2 d pries :) Pavyko is antro ciklo. 

Siaip bijojau patiketi, nes kokios 5 -6 dienos pries numatoma mm dariausi NT , netgi pora, jie buvo neigiami! Tai va merginos, gal tikrai neverta nervu gadintis tais testais, nes paskui kai jau dariau lemiama, dar bijojau leisti sau patiket, kad tikrai gal ir keistokai jauciuos, keistokas jausmas pilve, lyg kas kiek laiko ismusdavo karscio bangos, tai tikiu kad temp tikrai keliom dalelem buvo pakilus, bet nesimatavau. :) Bijojau pamatyti I ir nusivilti prisigalvojus simptomu eilini kart, del to gal ir buvau tokia atsipalaidavus darydama NT, nes pasiruosiau abiems variantams :D 

Atsakyti

Labas rytas  :) sveiminimai calykusu  :wub: lengvo nesiojimo, smagu vis po nestuke atsiranda  :nestuke asdariausi tuos OV kas antra diena tik tris dariau tai ydomiai pirmas tikrai neigiamas nu antras ir trecias vienodi abu kaip ir teigiami bet su dienos pertrauka tai ka trys d OV ?  :hmm:  :D nu bus matyt  :D gal ant savo jubiliejaus gausiu dovanele  :rolleyes:​ 

Atsakyti

_mimozza_

Na aš kaip ir minėjau mes balandį neplanavom, nes pienlige susirgau tai va jau šiandien antra diena mmm. Po šių dienų nueisiu pas gydytoją pažiūrėti kaip ir kas ir jei viskas ok nelauksiu mmm 05.28 dieną. Nors mano vyras gegužės mėnesį nelabai bus namuose.. :( 

Atsakyti

[url="https://www.supermama.lt/forumas/user/346923-mimozza/"]_mimozza_[/url] Na aš kaip ir minėjau mes balandį neplanavom, nes pienlige susirgau tai va jau šiandien antra diena mmm. Po šių dienų nueisiu pas gydytoją pažiūrėti kaip ir kas ir jei viskas ok nelauksiu mmm 05.28 dieną. Nors mano vyras gegužės mėnesį nelabai bus namuose.. :( 
Matyt neužfiksavau  :hmm: man irgi kažkas nori kabintis  :unsure: nes toks deginimo jausmas kartais atsiranda. Pienligės išskyrų nėra, matyt įtrūko gleivinė ir sudirgo, būna dažnokai man  :oh: tikiuosi neįsimes koks uždegimas. Jei nusulauksiu mmm ir nepraeis savaime teks pas ginę kulniuoti.

Šeštadienį jau vyrą išleisiu.  :(​ 

Atkeliavo tos nelemtosios mmm  :cry2: psio mūsų planavimai nusikelia iki liepos mėnesio  :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 01 gegužės 2019 - 11:44

Sulaukusios II  :wub: 

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis
  • lape_apykakle
  • finy
  • Čalykušu

Vis dar laukiančios II  :wub: