Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Linkiu, kad pasisektų ;) Aš lygiai tokia pati kaip jūs, bet mano mm kaip laikrodis. Tai gal ne dėl to jums dingsta. Gal labai liekna esat ar liekninatės ?

Kad liekna esu, tai greičiau atvirkščiai, esu stora, net gėda savo svorį sakyti. Bandau vis lieknintis, bet nesiseka tai po biski bandau susitaikyt, bet vis apie mano figūra komentarai visokie iš artimųjų, tai nori nenori vis vien... Kažkiek veikia...

Bet nieko, stengiuosi mažiau valgyt :) 

Atsakyti

Mes visa šeimyna buvom Kauno zoologijos sode, bet siaubas kaip karšta, tikrai netinkamą dieną pasirinkom  :oh: Buvo ruonis ten ir mirko vandenį, tai norėjau ir aš į tą baseiną pas jį šokti jau  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Aš irgi turėjau vaikystėj utėlių 1 kartą, mama su kerasinu kažką darė atsimenu. Nieko čia blogo nėra, nes tuom dažnai užsikrečiama nuo kitų vaikų, jos labai greit plinta.

Visokių vaistininkiu yra, gal nevisos supranta, kad nėra čia nieko gėdingo. :) 

Atsakyti
Sveikutes.

Naujokems po balioncika ir sekmingo planavimo smile.gif 4u.gif

Mimoza, Maciau kad dareis testa. Nenusimink tik, vilties dar yra. smile.gif

Na o mes su dukra buvom prie juros isleke - oras tabulas. Zmones jau maudosi. biggrin.gif Smagiai prasivedinom. Ji nuo mokslu, as nuo darbu ir planavimu. biggrin.gif Dabar tiesiog namuose chillinam po visu baliu/festivaliu. smile.gif

Geros dienos visoms. ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 27 balandžio 2019 - 15:07

Labas rytas, palinkėsiu visoms gražios ir saulėtos dienos  :) 

O kur prapuolė kitos merginos?  :hmm: nejau nei viena negadino nt? 

Parnešu sąrašėlį arčiau.

Sulaukusios II  :wub: 

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis
  • lape_apykakle
  • finy

Vis dar laukiančios II  :wub: 
04.26 Ginkante laukia mmm
04.27 Čalykušu nelaukia mmm
04.28 eirona nelaukia mmm
04.28 JusteS nelaukia mmm
04.30 _mimozza_ nelaukia mmm
05.01 Garbanelele laukia II
05.01 jogaileee3 nelaukia mmm
05.04 *Niloticus* pamatys II
05.06 Gintare0820 sulauks II
05.10 -hal- nelaukia mmm
05.12 Kategoriška nelaukia mmm
05.12 lauralina3 nelaukia mmm
05.17 Adelė 85 nelaukia mmm
05.20 Airisė laukia II

Atsakyti

Sveikos merginos :) su praėjusiomis šventėmis ir žinoma sveikinimai pastojusioms ir didžiausios sėkmės planuoančioms. 

Aš tai laukiu mm šimtu procentų, nes šį mėnesį nieko neplanavom, nes pienlige susirgau :( 

Atsakyti

O jei pienlige negalima? :hmm: taigi nestukes istisai serga  :unsure: vakar pagadinau OV lyg vienodos juosteles nu dar siandien pabandysiu paziuresiu jei jau blanksta reiskias vakar buvo o tai ta OV buna Po to dar po kokiu 24 val kaip teigiamas ar taip? :huh2: 

Atsakyti
QUOTE(lauralina3 @ 2019 04 28, 14:59)
<p>O jei pienlige negalima? hmm.gif taigi nestukes istisai serga  unsure.gif vakar pagadinau OV lyg vienodos juosteles nu dar siandien pabandysiu paziuresiu jei jau blanksta reiskias vakar buvo o tai ta OV buna Po to dar po kokiu 24 val kaip teigiamas ar taip? huh.gif </p>

Taip taip smile.gif
Atsakyti

Sveikos merginos! kokios grazios dienos dabar pas mus, kokia nuotaika gera tokiu oru! Terasoj sedziu savo kresle ir galvoju reikia uzsukt paskaitinet kokios naujienos, kadangi as retas svecias cia. Mano menesines vakar turejo pareit mazdaug, bet kol kas dar nera, testu neturiu, bet kazkodel neatrodo, kad butu uzkibe, nes pms simptomus turiu, manau bus ryt kazkur. Testa dariaus pries kokia savaite, buvo neigiamas, dabar testai pasibaige, neturiu kaip padaryt :D  Mimozza, neliudek labai  :4u: .. as vis stengiuos galvoti, kad jei ir neuzkibo si karta, nu ir ok, yra laiko dar intensyviau pasportuoti, nuveikti kazka ko nestuke budama, jau nelabai galetum, taip sakant pasimegauti ir siuo laiku!  Mano tiek draugiu aplink dabar laukias, atrodo visos mane palieka uznugary :D bet bent jas galiu apkabinti, virusus gaudyti! siandien irgi viena buvau apkabinus, tai slapta cia visoms skeidziu tuos nestumo virusiukus, kur ant rubu dar uzsilike  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čalykušu: 28 balandžio 2019 - 18:15

Čalykušu, gal kartais užkibo 😊 kai nesitiki tai tas džiaugsmas dar didesnis. 

Ryt dar vieną nt žadu sugadinti, na jei šį syk tikrai neužkibo tai bus pertrauka iki liepos vidurio, nes tiek laiko vyro šalia neturėsiu  :unsure: tai liūdnoka būtų 

Atsakyti

Kaip žadate pasveikinti savo mamas?  :wub:​ 

mano mamai baigiasi telefonas, tai šįmet sakiau paišlaidausiu, gaus naują ir gėlyčių :)

Labas rytas, o aš liūdžiu  :cry2: pasidariau abu testus, o jie baltutėliai tik su vienu brūkšniuku  :( net menkiausio šešėlio, o sapnavau tokias gražias ir ryškias II juosteles. Iki mmm dar trys dienos, bet visai nieko nebesitikiu. Ech...

Karina, labai gerai kad nuėjei pas ginę, išgydys uždegimą  :) o kada tu nelauki mmm? Smagu, kad vis dažniau užsuki ir parašai  :)​ 

Aš sulaukiau mm savaitgalį... tai dabar nelaukiu 05.25 :)

Karina, atleisk, kad taip pasakysiu, bet nematei tu tikrų problemų, jei taip stresuoji dėl studijų... Ar išvis dėl kažkieno kito bėdų. Žinoma, gal aš prastai supratau postą, gal yra rimtesnių priežasčių, bet jei tik tai, tai tau reikia tikro supurtymo ir baigsis tas jautrumas! Mano gyvenimas lyg filmas, kiek visko buvo... Bet gal labiausiai sukratė klaidingai nustatyta kiaušidžių vėžio diagnozė, nuo onkologinių skyriaus gydytojos pasakymo, kad panašu į kiaušidėje esančią karcinoma, tai ji pasakė po kraujo tyrimo ir tomogramos, iki pat operacijos, maniau, kad gyventi man liko max 2 metai. Niekas negyvena po kiaušidžių vėžio... Nevalgiau, negeriau, nemiegojau...sūnui buvo 5 metukai, aš viena vyro palikta nuomojamam bute, tėvų pagalbos nesulaukčiau, vaiko tėvas kalėjime biggrin.gifblem, kas augins vaiką! Po to man viskios darbo, buities, gyvenimiškos kvailos situacijos atrodo lyg gėlės biggrin.gifatsipeikek ne mokslai gyvenime svarbiausia, o sveikata!

o kaip man pažįstamos šitokios klaidingai gydytojų nustatytos ligos, aš aplamai kiek girdėjau kad vaikų turėt negaliu greičiausiai, bet va buvo užkibę, užkibs ir vėl. O tu Adele, pavyzdys stiprybės kokių reta!  :4u:

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Niu kaip Mimozza?

Aš vakar pailsejau ir pasportavau šiek tiek. Dievinu sportą, bet nerandu tam laiko visai pastaruoju metu...
BT kazkoki amerikietiški kalneliai biggrin.gif vartotojo įkelta nuotrauka[/URL]
Atsakyti