Sveikinimai pastojusioms
Aš susirgau mm vakar. Paskutinės buvo sausio 31d. Tai begalo džiaugiausi, nes jokių vaistų, jokio duphaston, kai norėjo, atėjo pacios😂. Tik žvakutės naudojau nuo uždegimo, gal dėl to ir buvo dingusios... Bet svarbu kad dabar viskas gerai.
Bandysiu per šį laiką reguliariai valgyt, neskubėti, nestresuot kad vėl nesutriktų.
Nenusiminkite, tos kurioms dar nepavyko, reiškia ne laikas dar. Aišku sunku suvokti, kodėl, bet taip yra, juk mes geriau pačios žinom.. Bet. Ne viskas mūsų valioje. Neskubėkime, kartais kodėl nepavyksta pastoti slepiasi mūsų kasdienybėje.. 😉
Garbanele- kaip tu?
Garbanele- kaip tu?
![]()
Laukiu mmm. Pradėjo tepliot po truputį, tai pramuš greitu laiku. Galvą skauda antra diena, hormonai siautėja. O taip nieko naujo. Laukiu vizito pas ginę.
Laukiu mmm. Pradėjo tepliot po truputį, tai pramuš greitu laiku. Galvą skauda antra diena, hormonai siautėja. O taip nieko naujo. Laukiu vizito pas ginę.
oj, kas cia su tom galvom darosi...man irgi siandien ziauriai skauda.. kankinuosi nuo ryto, bet jau imsiu vaistu..nors labai nenoriu as ju gert
Sveikos Su vyru nusprendėme, jog norime jau pagausinti šeimą. Niekur neskubėdami pradėjome vartoti folio rūgštį (aš), vitaminą C (jis) ir savaitė iki mėnesinių 'ėmėmės darbo'
Tai buvo balandžio mėn. Kai turėjo būti mėnesinės pagal kalendorių, aplankė dideli skausmai pilvo apačioje, atrodė, kad jau tą dieną sirgsiu, bet nesusirgau. Dabar man mėnesinės vėluoja 8 dienas (nors paprastai prasideda laiku, kartais +-1 diena), testas nerodo nėštumo, bet pilvo apačioje dažnai jaučiu maudulį, kartais pučia pilvą, skauda dažnai galvą, pagausėjo išskyrų, bet jokių mėnesinių... Nepatyriau jokio streso dėl ko galėčiau kaltinti mėnesinių dingimą, bet kažkaip būtų labai keista, jei taip iškart imtų ir užkibtų (aišku, labai džiugu)
. Kaip manot, kada reiktų eiti pas ginekologę apžiūrai dėl dingusių mėnesinių? Ir kas, jei ne nėštumas, gali būti kaltas? Ar aš čia per anksti dar suku galvą?..
Ačiū
Garbanele
as buvau islekus i UK siek tiek. mani ciklas sitas tuscias irgi tai rami rami esu del to. ir dar isitryniau programele kur vis aplanvima zymejau mm, vaistus ir viska kita.. puff ir nieko nebeturiu. susinervinau juodai!!!! einu skaityti ko pripliurpet groziai
Karina2209 , apie vizitą pas ginekologę svarstau su viltim, kad pasakys kodėl dingo mėnesinės... esu turėjusi kažkada cistą, gal sakau susiję kažkas... bet norisi tikėti, kad visgi žirniuką nešioju...

Pandos pussesere - labai linkiu, kad zirniukas ir butu

Adele, kaip tu?

Mimoza, nenusimink
Adele, kaip tu?
Vakar buvo liudesys šiek tiek, bet šiandien jau viskas gerai. Ta proga, kad susirgau užsipirkau Cycle balance 4 pakuotes (kad pigiau būtų paprašiau nepažįstamos močiutės jos senjorų kortelės tai gavau 30 % nuolaidą ) , dabar jau antrą įpusėjau gerti. Tai iki liepos ir gersiu sau ramiai, dar va reikės B grupės vitaminų ir Q10 nusipirkti. Per tas vyro atostogas, neblogai kg užsiauginau
Tai mitybą susidėliosiususidėliosiu ir pradėsiu sportuoti, jau ir aprangą turiu
Mimoza, nenusimink
Adele, kaip tu?
Airise, pirštai sukryžiuoti😅😍 antradienį visgi eisiu pas ginekologę, nes bijau ir aktyviau kažką veikt, kai užeina skausmai... Ir paaiškės kame bitės