Pussesere, temperatūra kūno matuoti reikia ne ta bendra ir ne bet kada, ji tiesiog pas moterį po Ovuliavijos būna apie 37,per mmm vėl krenta iki 36.6, čia maždaug kalbu.tai tieidog normali moters temperatūra antroje ciklo pusėje.
Kategoriška, geriau bus jei paskaitys straipsnių Google, ten yra iliustracijų, bet žodžiu kur rasai BT grafike yra grafa apie kaklelį, ji irgi visad žiūri tuo pat metu tokioj pačioj pozoj kaip pasirenki. Aš atsisėdu ir na sieki pirštu ilgiausių ten giliai... Po mmm ir prieš mmm lengvai pasieki pabaigą, o ciklo vidury jis sunkiai pasiekiamas, pasieki ir jauti lyg nosies galiuką tokį, ten gimdos kaklelio pradžia, jis būna kietas, paskui ant jo imi užčiuopti na lyg rauksleta skylutę, ar kaip čia pavadinti, tokį idubimuka, tai va kai jau užčiuopti ne tik kieta nosį, o jau minkštesnė nei buvo ir ne lygių pavirsiumi tai jau ženklas kad gimda atidaryta
Visada mano tel pririšo gramatikos baisią, atsiprašau už gramatiką, tikrai moku rašybą, bet mano tel nemoka....
Oho čia kaip ydomiai as pasijaučiau kaip moteris iš akmens amžiaus tokiu dalyku nezinojau
o dėl tu išskyrų kazkaip geriausiai pasako man vyras kad buvo daug ir slidu