Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Pussesere, temperatūra kūno matuoti reikia ne ta bendra ir ne bet kada, ji tiesiog pas moterį po Ovuliavijos būna apie 37,per mmm vėl krenta iki 36.6, čia maždaug kalbu.tai tieidog normali moters temperatūra antroje ciklo pusėje.

Kategoriška, geriau bus jei paskaitys straipsnių Google, ten yra iliustracijų, bet žodžiu kur rasai BT grafike yra grafa apie kaklelį, ji irgi visad žiūri tuo pat metu tokioj pačioj pozoj kaip pasirenki. Aš atsisėdu ir na sieki pirštu ilgiausių ten giliai... Po mmm ir prieš mmm lengvai pasieki pabaigą, o ciklo vidury jis sunkiai pasiekiamas, pasieki ir jauti lyg nosies galiuką tokį, ten gimdos kaklelio pradžia, jis būna kietas, paskui ant jo imi užčiuopti na lyg rauksleta skylutę, ar kaip čia pavadinti, tokį idubimuka, tai va kai jau užčiuopti ne tik kieta nosį, o jau minkštesnė nei buvo ir ne lygių pavirsiumi tai jau ženklas kad gimda atidaryta biggrin.gif

Visada mano tel pririšo gramatikos baisią, atsiprašau už gramatiką, tikrai moku rašybą, bet mano tel nemoka....

Oho čia kaip ydomiai :D as pasijaučiau kaip moteris iš akmens amžiaus tokiu dalyku nezinojau :rolleyes: o dėl tu išskyrų kazkaip geriausiai pasako man vyras kad buvo daug ir slidu :P  :blush-anim-cl: 

Atsakyti

Nu kurios eile gadinti nt? :) 

Atsakyti
QUOTE(lauralina3 @ 2019 05 04, 09:48)
<p>Nu kurios eile gadinti nt? smile.gif </p>

Niloticus, Gintare? Ką jūs?

Aš vis dar žemoje BT fazėje... Vakar maude pilva, tokį lyg spazmai buvo, nieko jau nesuprantu kada čia ta O, šiandien gal... Pilve tikrai yra pojūčiai ir tempimas, to nebuvo dar prieš kelias dienas... Tikiuosi O šiandien, nors iš to laukimo jau susipainiojau biggrin.gif šiandien BT žema 36.5...
Atsakyti

Labas merginos :) rasau nedziugiom nuotaikom, zodziu kaip ir minejau, sulaukiau dvieju bruksneliu, iskart po to lauke renginiai manes, per juos pradejau keistai jaustis, atsirado nedidelis tepimas rudomis isskyromis. siandien nulekiau i priemima, nes ryt man komandiruote turejo buti, skrydis. Tai va, likau labai nuliudinta.. nestumo nemato, bet sako, kad jis gali buti labai mazas, arba negimdinis :( padare nestumo testa vietoj, uzrase - neigiamas, isvis man buvo jau visiska duobe tuo metu (nors veliau pamaciau, kad jis rodo II, pasakiau daktarui, sake po 10 min nebesiskaito) tai va.. dabar noriu pasikonsultuoti su jumis, nes neturiu daugiau su kuo, padare kraujo tyrima - HCG 267,3 iu/L. Po to kai gavo rezultatus jis pasake atsaukti skrydi. as nesuprantu, nes gydytojas sake kas 3 dienas daryti HCG tyrima, ziureti ar jis krenta(!!!) sita vieta man keista, kodel jis turi kristi? nes kiek paskaiciau visur turi augti, jis man tiksliai pasake, kad jei bus mazejimas gerai, jei biski paaugs nieko tokio, tada vel ziuret po 3 dienu, bet jei tada vel dideja, jau atvaryt. Zodziu susibalamutinus as iki paskutinio.. Paklausiau ar toks skaicius gali buti esant pradzioje nestumui, sake taip buna ivairiai, bet galvoju gal jis tiesiog man kazko nedasake.. zinau kad ne i tema, bet jus jau tarsi pazistu, gal kuri yra HCG meistre?  :cray: 

Atsakyti

o tai dare progesterona..? nes realiai tai butinai pg reikia pasidaryti.. hcg jai auga tai ir nestumas auga, bet tikrai ne trys dienas is eiles nes nesamone, hcg naturaliai svyruoja tai nieko nesuprasi. hcg reiketu darytis bent 5 dienu skirtumu, kad matytumkaip jis auga. o teplioti gali del progesterono trukumo kuri pamatytum iskart pasidarius! be to super mazas nestumas, nieko dar tikrai nesimatys.. zodziu turiu labai daug ka dar pasakyti apie sita situacija. 

Atsakyti

o tai dare progesterona..? nes realiai tai butinai pg reikia pasidaryti.. hcg jai auga tai ir nestumas auga, bet tikrai ne trys dienas is eiles nes nesamone, hcg naturaliai svyruoja tai nieko nesuprasi. hcg reiketu darytis bent 5 dienu skirtumu, kad matytumkaip jis auga. o teplioti gali del progesterono trukumo kuri pamatytum iskart pasidarius! be to super mazas nestumas, nieko dar tikrai nesimatys.. zodziu turiu labai daug ka dar pasakyti apie sita situacija. 

ne, prg nedare, o as net nesusigaudziau paprasyti. Nezinojau, kad reikia.. padare tik HCG, tai jauciu pirmadieni nulekti reikia i privacia klinika ir pasidaryt prg ir hcg? ar laukti tas 3 d ir varyt 7 d. realiai pskambinau vadovui su kuriuo turejom skirsti kartu, jis sako ramiai buk namie, todel turiu laisvu, galiu atsipalaiduot biski, nezinau kaip cia daryt, nesinori jaudintis per daug. 

Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2019 05 04, 16:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="- hal -" data-cid="72425795" data-time="1556972248"><div><p>o tai dare progesterona..? nes realiai tai butinai pg reikia pasidaryti.. hcg jai auga tai ir nestumas auga, bet tikrai ne trys dienas is eiles nes nesamone, hcg naturaliai svyruoja tai nieko nesuprasi. hcg reiketu darytis bent 5 dienu skirtumu, kad matytumkaip jis auga. o teplioti gali del progesterono trukumo kuri pamatytum iskart pasidarius! be to super mazas nestumas, nieko dar tikrai nesimatys.. zodziu turiu labai daug ka dar pasakyti apie sita situacija. </p></div></blockquote><p>ne, prg nedare, o as net nesusigaudziau paprasyti. Nezinojau, kad reikia.. padare tik HCG, tai jauciu pirmadieni nulekti reikia i privacia klinika ir pasidaryt prg ir hcg? ar laukti tas 3 d ir varyt 7 d. realiai pskambinau vadovui su kuriuo turejom skirsti kartu, jis sako ramiai buk namie, todel turiu laisvu, galiu atsipalaiduot biski, nezinau kaip cia daryt, nesinori jaudintis per daug. </p>

Nu hcg ir pagalane turi augti ir tikrai tik taip. Dėl tepliojimo jau pasakojau kad man taip buvo ir nusiuntė valymui, bet ačiū dievui kita gyd į viską pažiūrėjo kitaip, nueik pas kitą gydytoja! Hcg juk didelis, koks dar neigiamas testas!
Atsakyti

Nu hcg ir pagalane turi augti ir tikrai tik taip. Dėl tepliojimo jau pasakojau kad man taip buvo ir nusiuntė valymui, bet ačiū dievui kita gyd į viską pažiūrėjo kitaip, nueik pas kitą gydytoja! Hcg juk didelis, koks dar neigiamas testas!

aciu labai !  :4u: taip ir padarysiu

Atsakyti

Čalykušu :4u: aš nesu susidūrus su tokiais dalykais, bet manau nueikit pas dar vieną ginių. Nes Hcg tikrai rodo nėštumą. Kažkaip keistai viskas. O ir tepliojimas ne visada yra blogai. Dabar kuo labiau atsipalaiduokit, nusiraminkit. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 04 gegužės 2019 - 15:57
QUOTE(Čalykušu @ 2019 05 04, 16:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Adelė 85" data-cid="72425827" data-time="1556977041"><div><p>Nu hcg ir pagalane turi augti ir tikrai tik taip. Dėl tepliojimo jau pasakojau kad man taip buvo ir nusiuntė valymui, bet ačiū dievui kita gyd į viską pažiūrėjo kitaip, nueik pas kitą gydytoja! Hcg juk didelis, koks dar neigiamas testas!</p></div></blockquote><p>aciu labai !  4u.gif taip ir padarysiu</p>

Pagal HCG 5 savaites, gal dar nesimato nieko ir tiek. Gal vėliau implantavosi. Aišku visko gali būti, ir negimdinis gali būti, bet geriau pasitarti su keliais. Išvis sako nereikia eiti anksčiau laiko, nieko giniai nemato, paskui tik persigasti. Bet lygiai kaip tu dėl tepliojimo pas gine nubėgau, o pasirodo labai labai daug nesrukiu teplioja ir tiesiog reikia palaukti kol kažkas matysis. Kaip anksčiau moterys pastodavo ir tiesiog nesiodavo, laukdavo, o mes nuo pirmų dienų pradedam tryscioti ir lakstyti pas ginekologų kurie dar nelabai ką gali pasakyti biggrin.gif jei neskauda nieko, dar nepergyvenk.
Atsakyti

Pagal HCG 5 savaites, gal dar nesimato nieko ir tiek. Gal vėliau implantavosi. Aišku visko gali būti, ir negimdinis gali būti, bet geriau pasitarti su keliais. Išvis sako nereikia eiti anksčiau laiko, nieko giniai nemato, paskui tik persigasti. Bet lygiai kaip tu dėl tepliojimo pas gine nubėgau, o pasirodo labai labai daug nesrukiu teplioja ir tiesiog reikia palaukti kol kažkas matysis. Kaip anksčiau moterys pastodavo ir tiesiog nesiodavo, laukdavo, o mes nuo pirmų dienų pradedam tryscioti ir lakstyti pas ginekologų kurie dar nelabai ką gali pasakyti biggrin.gifjei neskauda nieko, dar nepergyvenk.

Tu teisi! as neesu dabar labai duobej, laikaus, nes kaip ir sakai dar niekas neaisku. Siandien kol kas tepliojimo dar nebuvo, kazkoks durimas maudimas jaucias, bet toks lengvas, kad net diskomforto nera, tai tikriausiai ir norma yra. Bet, kad nuejau dziaugiuos, nes ta skrydi atsaukiau, butu man visi nervai issitampe per savaite uzsieny. Zodziu jau sutariau ryt vizita pas antra ginekologa Santarose. isklausysiu jo nuomone, zodziu merginos jus man issigelbejimas!  :4u:  labai padejot ir nuteiket geriau. 

Atsakyti

Čalykušu, viskas bus gerai :4u: Ryt kita ginė pakonsultuos, matyti tai tai tikrai nieko nematys, nes labai mažas nėštumas. Paprašyk, kad padarytų PRG, gal jis per žemas. Pranešk kaip sekėsėsi pas ginę, laikysiu kumštukus, kad viskas būtų kuo puikiausiai  :)​ 

Atsakyti